Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (29/5/2019)

στις

Κριός

Ένας από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους της ημέρας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ανήκει με όλες τις τιμές σε εσάς τους Κριούς. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο σας, θα σας γεμίσει με ενέργεια και θα ενισχύσει την ανάγκη σας για δράση. Επίσης σήμερα, η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής, από το ζώδιο των Διδύμων και τον 3ο Ηλιακό σας οίκο, με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, είναι πιθανό να σας παρασύρει και να δώσετε ψεύτικες υποσχέσεις, γιατί με αυτό τον τρόπο θεωρείτε ότι θα κάνετε πιο εύκολη την ζωή σας.

Ταύρος

Οι τελευταίες ημέρες, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ήταν ιδιαίτερα κουραστικές για εσάς τους Ταύρους. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Κριού στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας θυμίσει ότι ήρθε η στιγμή να δώσετε στον εαυτό σας την πολυτέλεια της χαλάρωσης και της ξεκούρασης. Επίσης σήμερα, κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο πλανήτης της επικοινωνίας  Ερμής από το ζώδιο των Διδύμων ,  με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί και να μην βιαστείτε να προχωρήσετε σε οριστικές συμφωνίες, γιατί είναι πιθανό να πέσετε θύματα οικονομικής εξαπάτησης.

Δίδυμοι

Όλα τα φώτα του πλανητικού σκηνικού, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι σήμερα στραμμένα επάνω σας. Αρχικά,  η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Κριού στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, θα δώσει νέα πνοή στην κοινωνική σας ζωή. Ενώ, η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής από το ζώδιο σας , με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων , από την μια πλευρά είναι πιθανό να σας οδηγήσει σε λάθη και παραλείψεις στην δουλειά σας, ενώ από την άλλη πλευρά, είναι πιθανό για να πετύχετε μια επαγγελματική συμφωνία να δείξετε στους άλλους μια ψεύτικη πραγματικότητα.

Καρκίνος

Με την δημόσια εικόνα σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Καρκίνοι .  Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Κριού στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ζητήσετε την βοήθεια των άλλων για να αλλάξετε την δημόσια εικόνα σας. Επίσης σήμερα, κάτω από την επιρροή της  όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο των Διδύμων  και τον 12ο Ηλιακό σας οίκο,  με τον Ποσειδώνα από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων  και τον 9ο Ηλιακό σας οίκο, είναι πιθανό να δημιουργήσετε μια μέσα στο μυαλό σας μια ψεύτικη πραγματικότητα στην οποία όλα θα είναι ιδανικά.

Λέων

Με την δημόσια εικόνα σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Καρκίνοι .  Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Κριού στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ζητήσετε την βοήθεια των άλλων για να αλλάξετε την δημόσια εικόνα σας. Επίσης σήμερα, κάτω από την επιρροή της  όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο των Διδύμων  και τον 12ο Ηλιακό σας οίκο,  με τον Ποσειδώνα από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων  και τον 9ο Ηλιακό σας οίκο, είναι πιθανό να δημιουργήσετε μια μέσα στο μυαλό σας μια ψεύτικη πραγματικότητα στην οποία όλα θα είναι ιδανικά.

Παρθένος

Με τις οικονομικές σας υποθέσεις. λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Παρθένοι. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Κριού στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να βάλετε σε τάξη τις οικονομικές σας υποθέσεις απέναντι σε Τρίτους.  Ενώ, η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής από το ζώδιο των Διδύμων  και τον 10ο Ηλιακό σας οίκο , με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, είναι πιθανό να σας ωθήσει, για την επίτευξη των επαγγελματικών σας στόχων, στην δημιουργία μια επίπλαστης εικόνας του εαυτού σας και των ικανοτήτων σας.

Ζυγός

Με τις διαπροσωπικές σας σχέσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Ζυγοί. Η είσοδος της Σελήνης απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Κριού στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να πάρετε πρωτοβουλίες. Επίσης σήμερα θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί, γιατί εξαιτίας της  όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Διδύμων, με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί γιατί εξαιτίας του ενθουσιασμού σας , είναι πιθανό να κάνετε σημαντικά λάθη στη δουλειά σας.

Σκορπιός

Με τα πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Σκορπιοί. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Κριού στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βάλει στην διαδικασία να οργανώσετε με πιο αποτελεσματικό τρόπο την καθημερινότητα σας. Επίσης σήμερα, κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο των Διδύμων  και τον 8ο Ηλιακό σας οίκο με τον Ποσειδώνα, από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων, είναι πιθανό να αφήσετε τους άλλους να σας δημιουργήσουν ψεύτικες ελπίδες γύρω από το μέλλον μιας οικονομικής συνεργασίας, με αποτέλεσμα να εξαπατηθείτε.

Τοξότης

Ιδιαίτερα χαρούμενοι, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είστε σήμερα εσείς οι Τοξότες. Η είσοδος της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα ενισχύσει την επιθυμία σας για διασκέδαση. Ενώ από την άλλη πλευρά, η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο των Διδύμων,  με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων , είναι πιθανό να είναι η αιτία να δημιουργηθούν παρανοήσεις και παρεξηγήσεις στις προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις.

Αιγόκερως

Με τις οικογενειακές σας υποθέσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Αιγόκεροι. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Κριού στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα στρέψει την προσοχή σας σε θέματα σπιτιού . Ενώ, η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής από το ζώδιο των Διδύμων και τον 6ο Ηλιακό σας οίκο, με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, θα είναι η αιτία να υπάρξουν αναβολές στο πρόγραμμα σας εξαιτίας κάποιων κακών συνεννοήσεων. Αντί να δυσανασχετείτε, εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία για να ξαναδείτε τις λεπτομέρειες.

Υδροχόος

Σε έντονους ρυθμούς, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα κινηθείτε σήμερα εσείς οι Υδροχόοι. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Κριού στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, σας υπόσχεται μια ημέρα με πολλές και ευχάριστες συζητήσεις. Επίσης σήμερα, στην προσπάθεια σας να προωθήσετε τα νέα σχέδια σας, και εξαιτίας  της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Διδύμων και τον 5ο Ηλιακό σας οίκο, με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, είναι πιθανό να προχωρήσετε σε κινήσεις εντυπωσιασμού, οι οποίες το μόνο που θα κάνουν είναι να σας δημιουργήσουν ψεύτικες ελπίδες και προσωρινή χαρά.

Ιχθείς

Με οικονομικά ζητήματα, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Ιχθύες . Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Κριού στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να βάλετε σε τάξη τα οικονομικά σας. Ενώ από την άλλη πλευρά, η όψη τετραγώνου  που θα σχηματίσει ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής από το ζώδιο των  Διδύμων και τον 4ο Ηλιακό σας οίκο, με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Ποσειδώνα ο οποίος συνεχίζει το ταξίδι του στο ζώδιο σας, θα είναι η αιτία να δημιουργηθούν μερικές παρεξηγήσεις με ορισμένα μέλη της οικογένεια σας, μιας και το μυαλό σας ταξιδεύει και δεν δίνετε ιδιαίτερη προσοχή σε αυτά που σας λένε.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s