Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (25/5/2019)

Κριός

Ιδιαίτερα ευχάριστη, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι η σημερινή ημέρα για εσάς τους Κριούς. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, σας υπόσχεται μια ημέρα γεμάτη ευχάριστες κοινωνικές εκδηλώσεις. Το καλό κλίμα θα συνεχιστεί και με την βοήθεια της όψης εξαγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Δία από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Τοξότη,  η οποία θα σας βοηθήσει να ατενίσετε το μέλλον σας με μεγαλύτερη αισιοδοξία.

Ταύρος

Με τη δημόσια εικόνα σας , λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Ταύροι. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βάλει στην διαδικασία να σκεφτείτε τις κινήσεις που πρέπει να κάνετε για να βελτιώσετε την εικόνα σας και να προβάλετε τα πλεονεκτήματα σας. Σημαντικός αρωγός σε αυτή σας την προσπάθεια θα είναι η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Δία και η οποία θα σας βοηθήσει να νιώσετε πιο σίγουροι για τον εαυτό σας.

Δίδυμοι

Χαρούμενοι και ευδιάθετοι, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είστε σήμερα εσείς οι Δίδυμοι.  Η παρουσία της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να δείτε το επαγγελματικό σας μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία. Σημαντική όμως, θα είναι για εσάς και η βοήθεια της όψης εξαγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Δία που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Τοξότη, και η οποία σας υπόσχεται σημαντική βοήθεια από γυναικεία πρόσωπα.

Καρκίνος

Την αυτοκριτική σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα κάνετε σήμερα εσείς οι Καρκίνοι. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να κάνετε βουτιά στα βάθη της ψυχής σας με σκοπό να έρθετε αντιμέτωποι με τους φόβους και τις ανασφάλειες σας. Δεν πρέπει όμως να ανησυχείτε, γιατί, με τη βοήθεια της όψης εξαγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Δία, θα συνειδητοποιήσετε ότι τα ψυχικά σας αποθέματα είναι τεράστια.

Λέων

Η σημερινή ημέρα, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι ιδιαίτερα ευχάριστη για εσάς τους Λέοντες, Η παρουσία της Σελήνης απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Υδροχόου στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να σκύψετε με προσοχή πάνω από τα ζητήματα που απασχολούν τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ενώ, με την βοήθεια της όψης εξαγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Δία από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Τοξότη, θα σας βοηθήσει να περάσετε όμορφες στιγμές γεμάτες χαρά και διασκέδαση.

Παρθένος

Με τον εαυτό σας και τις ανάγκες του, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Παρθένοι. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε ουσιαστικά με την διατροφή και την φυσική σας κατάσταση, και γιατί όχι, να ξεκινήσετε και ένα πρόγραμμα διατροφής και γυμναστικής. Ενώ, η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Δία θα σας φέρει ευχάριστες ειδήσεις γύρω από ένα οικογενειακό θέμα υγείας.

Ζυγός

Με τις καλύτερες προϋποθέσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα ξεκινήσει η σημερινή ημέρα για εσάς τους Ζυγούς. Η παρουσία της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με δραστηριότητες που σας γεμίζουν χαρά. Ιδιαίτερα θετική όμως, είναι για εσάς και η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Δία και η οποία θα σας βοηθήσει να βρείτε τρόπους για να διαφημίσετε τον εαυτό σας και τα σχέδια σας.

Σκορπιός

Ευχαρίστα νέα , λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα έχετε σήμερα εσείς οι Σκορπιοί.
Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με τα θέματα της ακίνητης σας περιουσίας. Ιδιαίτερα, όσοι από εσάς θέλετε να προχωρήσετε στην οικονομική εκμετάλλευση ενός ακινήτου, η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Δία, θα δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες για να ολοκληρωθούν οι συζητήσεις  που έχετε ξεκινήσει με επιτυχία.

Τοξότης

Ο μόνος χαρακτηρισμός, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, που δεν ταιριάζει στην σημερινή ημέρα είναι βαρετή. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, σας υπόσχεται μια ημέρα όπου θα έχετε την  ευκαιρία να δείτε φίλους και άτομα από το κοντινό κοινωνικό σας περιβάλλον και να περάσετε όμορφα. Ιδιαίτερα ευνοϊκή, θα είναι η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Δία, και για όσους ταξιδέψουν.

Αιγόκερως

Σίγουροι για τις επιλογές σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είστε σήμερα εσείς οι Αιγόκεροι. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να συνειδητοποιήσετε ότι οι αποφάσεις που έχετε πάρει για την προσωπική και επαγγελματική σας ζωή, αλλά, και τα βήματα που ακολουθείτε είναι τα σωστά. Ενώ, η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Δία, θα σας δώσει την δύναμη που χρειάζεστε για να συνεχίσετε να σχεδιάζετε το μέλλον σας.

Υδροχόος

Όλα τα φώτα του πλανητικού σκηνικού, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι και σήμερα στραμμένα επάνω σας. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο σας, ενισχύει την γοητεία σας με αποτέλεσμα όπου και αν πάτε, ότι και αν κάνετε, να τραβάτε επάνω σας όλα τα βλέμματα. Αυτό φυσικά θα το καταλάβετε όταν βρεθείτε με φίλους, καθώς με την βοήθεια της όψης εξαγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Δία, όλοι θα κρέμονται από τα χείλη σας.

Ιχθείς

Ως γνήσια παιδιά του Ποσειδώνα, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, αυτό που έχετε ανάγκη σήμερα είναι να ξεφύγετε από την ρουτίνα της πεζής καθημερινότητας. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα κάνει την επιθυμία σας πραγματικότητα, δηλαδή, θα σας βοηθήσει να ξεφύγετε από την ρουτίνα της καθημερινότητας και να ονειρευτείτε το μέλλον σας. Ιδιαίτερα σε ότι αφορά την εξέλιξη της καριέρας σας, η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Δία, θα σας δώσει το θάρρος που χρειάζεστε για να διεκδικήσετε μια επαγγελματική θέση που μοιάζει με άπιαστο όνειρο.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s