Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (21/5/2019)


Κριός

Ιδιαίτερα επικοινωνιακοί, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είστε σήμερα εσείς οι Κριοί.  Και όχι τυχαία, αφού τόσο η είσοδος του Ήλιου όσο και του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων θα εγκαινιάσουν μια περίοδο κατά τη διάρκεια της οποίας θα έχετε την ευκαιρία να προχωρήσετε σε σημαντικές συζητήσεις, θα δείξετε την άνεση που έχετε στην επικοινωνία, ενώ θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε και αρκετά ταξίδια , όχι μόνο για επαγγελματικούς λόγους αλλά και για αναψυχή. Το στίγμα για το τι ακριβώς θα συμβεί το επόμενο χρονικό διάστημα, θα το δώσει η  όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ήλιο στο ζώδιο των Διδύμων στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, θα τονίσει τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες. Τα δυνατά σας χαρτιά θα είναι η ευστροφία αλλά και το ταπεραμέντο σας, με αποτέλεσμα να κερδίσετε τις εντυπώσεις τόσο στις φιλικές όσο και στις επαγγελματικές σας συζητήσεις, ενώ η γνωριμία σας με ένα σημαντικό πρόσωπο θα σας ενθουσιάσει. Επίσης, κατά τη διάρκεια της ημέρας θα έχετε και αρκετές μετακινήσεις.

Ταύρος

Ιδιαίτερα χαρούμενοι, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι είστε σήμερα εσείς οι Ταύροι. Η είσοδος του Ήλιου όσο και του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων, θα σας βοηθήσουν να ολοκληρώσετε με επιτυχία ένα κύκλο συζητήσεων, που αφορούν μια νέα επαγγελματική συμφωνία, παράλληλα όμως, δεν θα διστάσετε να εκφράσετε το μέγεθος των συναισθημάτων σας στα αγαπημένα σας πρόσωπα, και αν χρειαστεί να μπείτε μπροστά για να τα υπερασπιστείτε. Επίσης σήμερα,  η  όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ήλιο στο ζώδιο των Διδύμων στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια πολύ σημαντική  νέα οικονομική συνεργασία η οποία θα ανεβάσει την υπεραξία σας στον επαγγελματικό σας χώρο. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό τα αγαπημένα σας πρόσωπα να αισθανθούν ότι πνίγονται από την αγάπη σας.

Δίδυμοι

Όλα τα φώτα του πλανητικού σκηνικού, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι δικαιωματικά σήμερα επάνω σας. Αρχικά, η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο σας θα εγκαινιάσει την νέα γενέθλια χρονιά σας, και θα σας βοηθήσει να βάλετε τις βάσεις για την εξέλιξη σας, μην ξεχνάτε ότι έχετε και τον Δια απέναντι σας. Ενώ, μετά από λίγες ώρες, η είσοδος του κυβερνήτη σας Ερμή στο ζώδιο σας, θα αναδείξει με τον καλύτερο τρόπο το χάρισμα που έχετε στην επικοινωνία. Στη συνέχεια, η  όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης σας  Ερμής με τον Ήλιο στο ζώδιο σας, θα αναδείξουν με τον καλύτερο τρόπο τα προτερήματα και την δύναμη του μυαλού σας. Έτσι, κατά τη διάρκεια των συζητήσεων που θα έχετε στο χώρο της εργασίας σας, θα καταφέρετε με τους κατάλληλους ελιγμούς να ξεφύγετε από τις παγίδες και τις κακοτοπιές που μπορεί να σας βάλουν ορισμένοι συνεργάτες σας, και να διαφημίσετε τον εαυτό σας με τον καλύτερο τρόπο. ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ!!!!

Καρκίνος

Το  βλέμμα σας στο μέλλον,  λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, έχετε εσείς οι Καρκίνοι.
Η είσοδος του Ήλιου και του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βάλουν στην διαδικασία να σχεδιάσετε τα επόμενα βήματα σας, ενώ, αυτή την χρονική περίοδο ευνοούνται οι μυστικές επαφές και οι συζητήσεις πίσω από κλειστές πόρτες  . Επίσης, η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ήλιο στο ζώδιο Διδύμων  στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βάλει στην διαδικασία να οραματιστείτε το προσωπικό και επαγγελματικό σας μέλλον. Οι έξυπνες ιδέες , αλλά και η ικανότητα σας να κάνετε πράξη όσα σχεδιάζετε είναι το κλειδί της επιτυχίας σας. Σημαντικό ρόλο σε αυτό έχουν παίξει τόσο ο Κρόνος όσο και ο Πλούτωνας οι οποίοι σας έχουν μάθει να επιβιώνετε στα δύσκολα

Λέων

Ιδιαίτερα εξωστρεφείς, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είστε σήμερα εσείς οι Λέοντες.  Η είσοδος του Ήλιου και του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, θα εγκαινιάσει μια περίοδο, κατά την διάρκεια της οποίας,  θα έχετε την ευκαιρία να εκφράσετε τις θέσεις σας στον φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο  και να προχωρήσετε σε σημαντικές δράσεις. Το πιο σημαντικό όμως είναι, ότι , μέσα από τον φιλικό σας κύκλο θα γνωρίσετε και άλλους ανθρώπους με τους οποίους μοιράζεστε τις ίδιες ανησυχίες. Το τι ακριβώς πρόκειται να συμβεί θα σας το δείξει και  η συνάντηση του πλανήτη της επικοινωνίας Έρμη με τον Ήλιο στο ζώδιο των Διδύμων στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, θα δώσει νέα πνοή στην κοινωνική σας ζωή. Κάτω από την επιρροή της όψης θα έχετε την ευκαιρία να εκφράσετε τις σκέψεις σας στον φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο, ενώ, με την ευστροφία σας θα τραβήξετε την προσοχή ενός σημαντικού ανθρώπου.

Παρθένος

Με την  εξέλιξη της καριέρας σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα  ασχοληθείτε και σήμερα εσείς οι Παρθένοι . Η είσοδος του Ήλιου και του κυβερνήτη σας Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε σημαντικές επαγγελματικές συμφωνίες, ενώ όσοι από εσάς είστε σε αναζήτηση εργασίας, αυτή η χρονική περίοδος είναι κατάλληλη για να προωθήσετε το βιογραφικό σας. Επίσης σήμερα, η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης σας Ερμής με τον Ήλιο στο ζώδιο των Διδύμων στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να προωθήσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια και να προωθήσετε τον εαυτό σας με πολύ έξυπνο τρόπο, ενώ, θα έχετε την ευκαιρία να αλλάξετε και την γνώμη που μπορεί να έχουν κάποιοι για εσάς.

Ζυγός

Με τις καλύτερες προοπτικές, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα ξεκινήσει η σημερινή ημέρα για εσάς τους  Ζυγούς. Η είσοδος του Ήλιου και του Ερμή στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Διδύμων στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα εγκαινιάσει μια περίοδο κατά τη διάρκεια της οποίας, θα έχετε την ευκαιρία να συζητήσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια, να προχωρήσετε θέματα Σπουδών, να τακτοποιήσετε τις Νομικές και γραφειοκρατικές σας υποθέσεις, και να κάνετε ένα ταξίδι στο εξωτερικό τόσο για επαγγελματικούς λόγους όσο και για ξεκούραση. Επίσης σήμερα,  η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ήλιο από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Διδύμων και τον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας φέρει ευχάριστες ειδήσεις από φίλους στο εξωτερικό, θα σας βοηθήσει να βρείτε έξυπνους τρόπους για να προωθήσετε τα μελλοντικά σας σχέδια ενώ, ιδιαίτερα θετικά θα είναι τα αποτελέσματα ενός επαγγελματικού ταξιδιού.

Σκορπιός

Το βλέμμα σας στραμμένο στις οικονομικές σας υποθέσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα έχετε σήμερα εσείς οι Σκορπιοί. Η είσοδος του Ήλιου και του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να βάλετε σε τάξη τις οικονομικές υποθέσεις του / της συντρόφου σας, ενώ θα σας δώσει την ευκαιρία, με την βοήθεια ενός ειδικού, να βρείτε λύσεις στις οικονομικές υποθέσεις που έχετε απέναντι σε Τρίτους (π.χ. Δάνεια, Εφορία, Ασφαλιστικά Ταμεία). Ιδιαίτερα σημαντική θα είναι για εσάς,  η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ήλιο στο ζώδιο των Διδύμων στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε σημαντικές συζητήσεις και να βρείτε έξυπνες  λύσεις ώστε να τακτοποιήσετε με τον καλύτερο τις οικονομικές σας εκκρεμότητες, ενώ ευνοεί τις νέες οικονομικές συνεργασίες. Σε προσωπικό επίπεδο, θα νιώσετε σίγουροι για τον εαυτό σας και την σεξουαλικότητα σας.

Τοξότης

Με τις διαπροσωπικές σας σχέσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα ασχοληθείτε σήμερα  εσείς οι Τοξότες. Η είσοδος του Ήλιου και του Ερμή απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο των Διδύμων στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά με τους φίλους και τους συνεργάτες σας, ενώ κατά τη διάρκεια της παραμονής τους θα έχετε την ευκαιρία να προχωρήσετε σε νέες σημαντικές συνεργασίες, οι οποίες θα σας βοηθήσουν να εξελιχθείτε όχι μόνο επαγγελματικά αλλά και προσωπικά. Το πρώτο δείγμα για το τι ακριβώς πρόκειται να συμβεί θα σας το δώσει, η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ήλιο απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο των Διδύμων  στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας με τους φίλους και τους συνεργάτες σας. Επίσης, οι συνεργασίες που θα προκύψουν αυτή τη χρονική περίοδο θα σας ενθουσιάσουν.

Αιγόκερως

Σημαντικές  εξελίξεις στο χώρο της εργασίας σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα έχετε σήμερα εσείς οι Αιγόκεροι. Η είσοδος του Ήλιου και του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, ευνοεί τις σημαντικές συζητήσεις στο χώρο της εργασίας σας, ενώ θα σας βοηθήσει να αποκαταστήσετε τις σχέσεις με τους συναδέλφους σας. Επίσης, αυτή η χρονική περίοδος είναι κατάλληλη για να προχωρήσετε στο ετήσιο τσεκ- απ. Ιδιαίτερα σημαντική είναι για εσάς, η  όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ήλιο στο ζώδιο των Διδύμων στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να τραβήξετε την προσοχή των συναδέλφων αλλά και τον προϊσταμένων σας με τις έξυπνες και πρακτικές  ιδέες σας. Ενώ, θα έχετε ευχάριστες ειδήσεις σε θέματα υγείας.

Υδροχόος

Το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας λέει ότι, σήμερα ξεκινά μια από τις πιο χαρούμενες, δημιουργικές και παραγωγικές περιόδους της χρονιάς για εσάς τους Υδροχόους. Η είσοδος του Ήλιου και του Ερμή στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Διδύμων στον 5ο Ηλιακό σας οίκο,  θα εγκαινιάσει μια από τις ωραιότερες περιόδους της χρονιάς, κατά τη διάρκεια της οποίας θα έχετε την ευκαιρία να αναπτύξετε τα δημιουργικά σας σχέδια, ενώ παράλληλα, θα διασκεδάσετε, θα φλερτάρετε και θα ασχοληθείτε με δραστηριότητες που σας γεμίζουν χαρά. Μια πρώτη γεύση θα σας δώσει η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ήλιο στον φιλικό για εσάς ζώδιο των Διδύμων  στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να επικοινωνήσετε ένα νέο και ιδιαίτερα φιλόδοξο δημιουργικό σας σχέδιο, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα έχετε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο παιχνίδι του φλερτ.

Ιχθείς

Στο επίκεντρο της προσοχής σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα βρεθούν οι οικογενειακές σας υποθέσεις . Η είσοδος του Ήλιου και του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων στον 4ο Ηλιακό σας οίκο,  θα σας βοηθήσει να αποκαταστήσετε την επικοινωνία με τα μέλη της οικογένειας, και να ασχοληθείτε με ζητήματα που απασχολούν το σπίτι και την οικογένεια σας. Επίσης σήμερα,  η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ήλιο στο ζώδιο των Διδύμων στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να βρείτε έξυπνες λύσεις στα ζητήματα που απασχολούν το σπίτι και την οικογένεια σας, ενώ θα έχετε την ευκαιρία να προχωρήσετε τις συζητήσεις που αφορούν την οικονομική εκμετάλλευση ενός ακινήτου.

Κατηγορίες:Ζώδια

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: