Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (20/5/2019)

στις

Κριός

Με τις καλύτερες προϋποθέσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα ξεκινήσει η σημερινή ημέρα για εσάς τους Κριούς. Και όχι τυχαία, αφού, η παρουσία της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Τοξότη στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, και η όψη συνόδου που θα σχηματίσει με τον κυβερνήτη του Τοξότη τον Δία θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε με επιτυχία τις γραφειοκρατικές σας υποθέσεις, ενώ είναι ιδανική και για να προωθήσετε τα νέα προσωπικά και επαγγελματικά σας σχέδια.

Ταύρος

Γεμάτοι αυτοπεποίθηση, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είστε σήμερα εσείς οι Ταύροι. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, και η όψη συνόδου που θα σχηματίσει με τον κυβερνήτη του Τοξότη τον Δία, θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε τις οικονομικές σας υποθέσεις απέναντι σε Τρίτους (π.χ. Δάνεια, Εφορία, Ασφαλιστικά Ταμεία) με τον καλύτερο τρόπο, ενώ είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για να προχωρήσετε σε μια νέα οικονομική συνεργασία. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα αισθάνεστε ακαταμάχητοι.

Δίδυμοι

Με τις διαπροσωπικές σας σχέσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Δίδυμοι. Η παρουσία της Σελήνης απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Τοξότη στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, και η όψη συνόδου που θα σχηματίσει με τον κυβερνήτη του Τοξότη τον Δία, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια νέα επαγγελματική συνεργασία. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα πάρετε πρωτοβουλίες και θα συζητήσετε τα θέματα που σας προβληματίζουν στη σχέση σας με τον /την σύντροφο σας.

Καρκίνος

Με τον εαυτό σας και την υγεία σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Καρκίνοι. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, και η όψη συνόδου που θα σχηματίσει με τον κυβερνήτη του Τοξότη τον Δία, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με την διατροφή και την φυσική σας κατάσταση, ενώ, είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για θέματα υγείας. Επίσης, είναι ιδανική για να ανανεώσετε την εξωτερική σας εμφάνιση και να αλλάξετε στυλ.

Λέων

Χαρούμενοι και ευδιάθετοι, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι η σημερινή ημέρα για εσάς τους Λέοντες. Η παρουσία της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Τοξότη στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, και η όψη συνόδου που θα σχηματίσει με τον κυβερνήτη του Τοξότη τον Δία, από την μια πλευρά θα ενισχύσει την δημιουργικότητα σας , ενώ από την άλλη πλευρά θα σας ωθήσει να χαρείτε και να διασκεδάσετε. Τι καλύτερο λοιπόν, από το να δείτε φίλους και περάσετε μαζί τους  όμορφες στιγμές.

Παρθένος

Το σπίτι και η οικογένεια σας θα βρεθεί σε πρώτο πλάνο, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, για εσάς τους Παρθένους. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, και η όψη συνόδου που θα σχηματίσει με τον κυβερνήτη του Τοξότη τον Δία, θα σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις στα ζητήματα που απασχολούν το σπίτι και την οικογένεια σας, ενώ παράλληλα, θα σας παροτρύνει να απολαύσετε την θαλπωρή του σπιτιού σας.

Ζυγός

Ευχάριστες συζητήσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα έχετε σήμερα εσείς οι Ζυγοί. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, και η όψη συνόδου που θα σχηματίσει με τον κυβερνήτη του Τοξότη τον Δία, ευνοεί τις επαγγελματικές όσο και τις φιλικές συζητήσεις, κατά τη διάρκεια τους, ο γλυκός σας τρόπος και ο εκφραστικός σας λόγος θα καθηλώσουν ακόμα και τους πιο δύστροπους συνομιλητές σας και θα τους κάνετε να συμφωνήσουν με τις θέσεις σας.

Σκορπιός

Αρκετά αισιόδοξοι, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είστε σήμερα εσείς οι Σκορπιοί. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, και η όψη συνόδου που θα σχηματίσει με τον κυβερνήτη του Τοξότη τον Δία, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια νέα επαγγελματική συνεργασία. Η χαρά σας θα είναι τόσο μεγάλη, ώστε είναι πιθανό, να σας παρασύρει σε μια βόλτα στο κοντινότερο εμπορικό κέντρο της περιοχής σας όπου θα κάνετε αγορές για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Τοξότης

Η σημερινή ημέρα θα είναι ιδιαίτερα ευχάριστη για εσάς τους Τοξότες. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο σας  και η όψη συνόδου που θα σχηματίσει με τον κυβερνήτη σας τον Δία, θα σας δώσει την δύναμη που χρειάζεστε για να βάλετε σε πρακτική εφαρμογή τα σχέδια σας. Ο ενθουσιασμός σας , σε συνδυασμό με την παιδικότητα σας, θα σας παρασύρει σε υπεραισιόδοξες εκτιμήσεις, ενώ ο τρόπος με τον οποίο εκφράζετε τα συναισθήματα μπορεί να φαίνεται σε άλλους υπερβολικός.

Αιγόκερως

Αρκετά κουρασμένοι, λέει ημερήσιο ωροσκόπιο σας, νιώθετε σήμερα εσείς οι Αιγόκεροι. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, και η όψη συνόδου που θα σχηματίσει με τον κυβερνήτη του Τοξότη τον Δία, θα σας ωθήσουν να ρίξετε λιγάκι τους ρυθμούς σας, ώστε να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε. Δώστε στον εαυτό σας την πολυτέλεια να γεμίσει τις μπαταρίες του, ώστε μέσα στις επόμενες ημέρες να μπείτε με ιδιαίτερη ορμή και πάλι σε δράση.

Υδροχόος

Ημέρα έντονης εξωστρέφειας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι η σημερινή για εσάς τους Υδροχόους. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, και η όψη συνόδου που θα σχηματίσει με τον κυβερνήτη του Τοξότη τον Δία, υπόσχεται , σε όσους από εσάς αποδεχτείτε τις προσκλήσεις από φιλικά σας πρόσωπα, να περάσετε όμορφα με ευχάριστες συζητήσεις,  ενώ, θα έχετε και την ευκαιρία να γνωρίσετε και πολύ σημαντικά πρόσωπα.

Ιχθείς

Με τις εξελίξεις στο χώρο της εργασίας σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Ιχθύες. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, και η όψη συνόδου που θα σχηματίσει με τον κυβερνήτη του Τοξότη τον Δία, θα σας φέρει από την μια πλευρά την επιβράβευση των προϊσταμένων σας για τις επιτυχίες σας. Ωστόσο, καλό θα ήταν να μην επαναπαυτείτε, αλλά να συνεχίσετε τις προσπάθειες σας.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s