Ζώδια

Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (19/5/2019)

Κριός

Έντονα ερωτική, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είναι η σημερινή ημέρα για εσάς τους Κριούς. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Σκορπιού θα στρέψει την προσοχή σας σε ότι έχει αξία για εσάς (είτε συναισθηματική , είτε υλική). Κάτω από την επιρροή της θα έχετε την ευκαιρία να δείτε τον συναισθηματικό πλούτο που κρύβετε μέσα σας, να διώξετε τους φόβους και τις ανασφάλειες σας, ενώ το πάθος και η ένταση των συναισθημάτων σας θα είναι τα δυνατά σας χαρτιά στο παιχνίδι της ερωτικής κατάκτησης.

Ταύρος

Αρκετή πιεσμένοι, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι αισθάνεστε σήμερα εσείς οι Ταύροι. Και αυτό γιατί, αυτή η ιδιαίτερα σημαντική Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Σκορπιού  για εσάς τους Ταύρους,  έρχεται να ρίξει φως στον τομέα των διαπροσωπικών σας σχέσεων που μέχρι τώρα αποφεύγατε να αγγίξετε. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι θα πάρετε την απόφαση να ρίξετε τίτλους τέλους σε τοξικές σχέσεις και συνεργασίες , και στην θέση τους θα μπουν νέοι άνθρωποι. Τελικά αυτός ο αέρας ανανέωσης σας πάει.

Δίδυμοι

Έτοιμοι να αναλάβετε νέες υποχρεώσεις, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι είστε εσείς οι Δίδυμοι. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Σκορπιού θα στρέψει την προσοχή σας σε θέματα που αφορούν την υγεία και την εργασία σας. Πριν αναλάβετε νέες υποχρεώσεις θα πρέπει να σκεφτείτε πολύ σοβαρά, αν οι θυσίες που θα κάνετε για να προωθήσετε την καριέρα σας αξίζουν. Ενώ θα πρέπει να έχετε στο νου σας ότι, εξίσου σημαντική με την επαγγελματική μας επιτυχία είναι και η συναισθηματική μας ισορροπία.

Καρκίνος

Χαρούμενοι και ευδιάθετοι, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι είστε σήμερα εσείς οι Καρκίνοι. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Σκορπιού στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα βγάλει στην επιφάνεια την πιο χαλαρή και χαρούμενη πλευρά σας, και θα σας  βοηθήσει να εκφράσετε πιο έντονα την δημιουργικότητα σας.  Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, η ανάγκη σας να διασκεδάσετε, να φλερτάρετε και να ερωτευτείτε θα είναι πιο έντονη από κάθε άλλη φορά.

Λέων

Στο επίκεντρο της προσοχής σας, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα βρεθούν οι οικογενειακές σας σχέσεις.  Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Σκορπιού είναι πιθανό να βγάλει στην επιφάνεια τα παράπονα που μπορεί να έχουν οι δικοί σας άνθρωποι από εσάς. Και παρόλο που  υπάρχουν στιγμές που το δίλλημα καριέρα ή οικογένεια είναι μέσα σας πολύ έντονο, εσείς όμως, θα πρέπει να δώσετε στους δικούς σας ανθρώπους να καταλάβουν, ότι για εσάς η επαγγελματική καταξίωση και αναγνώριση είναι εξίσου σημαντική με την οικογενειακή ευτυχία.

Παρθένος

Ιδιαίτερα σημαντική, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι είναι η σημερινή ημέρα για εσάς τους Παρθένους. Και αυτό γιατί, η  Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Σκορπιού δείχνει με τον καλύτερο τρόπο ότι είστε έτοιμοι για  σημαντικές αλλαγές και νέα ξεκινήματα . Εσείς αυτό που πρέπει να κάνετε είναι , από την μια πλευρά να βάλετε σε τάξη τις σκέψεις σας , και από την άλλη πλευρά να προωθήσετε τα μελλοντικά σας σχέδια. Το πιο σημαντικό όμως είναι, ότι μέσα από σκληρή δουλειά και αφοσίωση στους στόχους σας θα τα καταφέρετε.

Ζυγός

Ιδιαίτερα κτητικοί απέναντι σε  ότι και όποιον αγαπάτε, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είστε σήμερα εσείς οι Ζυγοί. Καθόλου τυχαίο που η Πανσέληνος που θα  πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Σκορπιού φωτίζει τον άξονα των αξιών σας.  Το βασικό της μήνυμα  είναι, ότι ήρθε η στιγμή να δείτε από τη μια πλευρά τι έχει πραγματική αξία για εσάς, ενώ από την άλλη πλευρά, στην προσπάθεια σας να δείξετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα πόσο σημαντικά είναι για εσάς, γίνεστε κτητικοί με αποτέλεσμα να ασφυκτιούνε.

Σκορπιός

Η σημερινή ημέρα, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, είναι αποκλειστικά και μόνο δική σας.  Η Πανσέληνος  που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο σας θα σας βάλει στην διαδικασία να ασχοληθείτε ουσιαστικά με τις διαπροσωπικές σας σχέσεις, να τις δείτε στην πραγματική τους διάσταση, και πάνω από όλα να πάρετε την απόφαση να προχωρήσετε, εάν χρειασθεί και σε μερικά ξεκαθαρίσματα. Άλλωστε, αυτό που αποζητάτε από τις σχέσεις σας είναι η ειλικρίνεια και η ουσιαστική επικοινωνία.

Τοξότης

Αρκετά εσωστρεφείς, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είστε σήμερα εσείς οι Τοξότες. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Σκορπιού στον 12ο Ηλιακό σας οίκο θα ρίξει  φως στην πιο μυστική σας  πλευρά. Βασικό της στόχος είναι να σας βάλει στην διαδικασία να βάλετε σε τάξη τις σκέψεις σας και να εστιάσετε την προσοχή σας στους στόχους σας, ενώ παράλληλα θα σας βοηθήσει ξεπεράσετε τους δισταγμούς και να εκφράσετε τις πιο κρυφές σας σκέψεις.

Αιγόκερως

Έντονο κοινωνικό ενδιαφέρον, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας,  θα έχει η σημερινή ημέρα για εσάς τους Αιγόκερους. Καθόλου τυχαία, αφού, στο επίκεντρο της προσοχής σας θα βάλει η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Σκορπιού  στον 11ο Ηλιακό σας οίκο την κοινωνική σας ζωή. Το κύριο αίτημα της είναι, να ανοίξετε τον κοινωνικό σας κύκλο και να μη διστάσετε να έρθετε πιο κοντά με άτομα που είναι εντελώς διαφορετικά από εσάς. Άλλωστε, μέσα από τους διαφορετικούς ανθρώπους εξελισσόμαστε.

Υδροχόος

Αρκετά προβληματισμένοι, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, είστε σήμερα εσείς οι Υδροχόοι. Αυτό που σας απασχολεί ιδιαίτερα αυτή τη χρονική περίοδο είναι η εξέλιξη της καριέρας σας και η εικόνα που έχουν οι άλλοι για εσάς. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Σκορπιού στον 10ο Ηλιακό σας οίκο , θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε πως τα βήματα για να πετύχετε και να αλλάξετε ουσιαστικά την δημόσια εικόνα σας είναι, να αφοσιωθείτε στους στόχους σας και να δουλέψετε σκληρά.

Ιχθείς

Με τις καλύτερες προϋποθέσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα ξεκινήσει η σημερινή ημέρα για εσάς τους Ιχθύες. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Σκορπιού στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας  ωθήσει να κυνηγήσετε τα νέα προσωπικά και επαγγελματικά σας σχέδια,  ενώ παράλληλα, θα δείξετε σε όλους ότι μέσα σας κρύβεται μια φλόγα η οποία σας γεμίζει με δύναμη, ενθουσιασμό και πάθος. Άλλωστε, η ζωή αγαπάει τους τολμηρούς.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: