Μετάβαση στο περιεχόμενο

Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (17/5/2019)

Κριός

Με τις οικονομικές σας υποθέσεις, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Κριοί. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Σκορπιού στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε ουσιαστικά με τις οικονομικές εκκρεμότητες που έχετε απέναντι σε Τρίτους (π.χ. Δάνεια, Εφορία) και να προχωρήσετε σε ρυθμίσεις. Ενώ , δεν αποκλείεται να υπάρξουν και ξαφνικά έξοδα τα οποία είναι πιθανό να σας βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

Ταύρος

Με τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Ταύροι. Η παρουσία της Σελήνης απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Σκορπιού στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να πάρετε πρωτοβουλίες και να συζητήσετε τα θέματα ή συμπεριφορές που σας προβληματίζουν στις προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια των συζητήσεων είναι πιθανό από μια λάθος έκφραση να ανέβουν λιγάκι οι τόνοι.

Δίδυμοι

Η λέξη που θα κυριαρχήσει, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, στην σημερινή ημέρα των Διδύμων είναι, οργάνωση. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Σκορπιού στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με τα πρακτικά θέματα της καθημερινότητας και να οργανώσετε με προσοχή τις υποχρεώσεις σας στο χώρο της εργασίας σας, ώστε να είστε αποτελεσματικοί και το κυριότερο , χωρίς να σπαταλάτε άσκοπα το χρόνο σας. Επίσης , η σημερινή ημέρα είναι ιδανική για να ξεκινήσετε ένα πρόγραμμα διατροφής.

Καρκίνος

Με τις καλύτερες προϋποθέσεις , λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ξεκινήσει η σημερινή ημέρα για εσάς τους Καρκίνους. Η παρουσία της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Σκορπιού στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να εκφράσετε τις δημιουργικές σας στον επαγγελματικό σας χώρο, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα σας θυμίσει ότι πρέπει να προσφέρετε στον εαυτό σας και μερικές στιγμές χαράς και διασκέδασης. Γι’ αυτό και εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιασθούν για να βγείτε έξω και να διασκεδάσετε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Λέων

Με το χώρο του σπιτιού σας, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Λέοντες. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Σκορπιού στον 4ο Ηλιακό σας οίκο,  θα σας ξυπνήσει μέσα σας την επιθυμία να προχωρήσετε σε αλλαγές στην εσωτερική διακόσμηση του σπιτιού σας, δίνοντας ένα νέο αέρα ανανέωσης. Επίσης, η σημερινή ημέρα είναι ιδανική για να δείτε φίλους στο σπίτι που έχετε να δείτε καιρό.

Παρθένος

Σε γρήγορους ρυθμούς, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα κινηθείτε σήμερα εσείς οι Παρθένοι. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Σκορπιού στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, θα ενισχύσει τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες,  και θα σας βοηθήσει να κερδίσετε τις εντυπώσεις στο χώρο της εργασίας σας με τα επιχειρήματα σας και τις εύστοχες παρατηρήσεις σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα δεχθείτε αρκετά τηλεφωνήματα από φίλους οι οποίοι θα ζητήσουν  τις συμβουλές σας.

Ζυγός

Ιδιαίτερα προστατευτικοί, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είστε σήμερα εσείς οι Ζυγοί. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Σκορπιού στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με θέματα οικονομικών, αλλά,  και με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και θα κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας για να τα προστατέψετε. Και επειδή εσείς οι Ζυγοί είστε παιδία της Αφροδίτης, μια επίσκεψη στα μαγαζιά θα  είναι αρκετή για να επαναφέρει το χαμόγελο στα χείλη σας.

Σκορπιός

Όλα τα φώτα του πλανητικού σκηνικού, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι στραμμένα επάνω σας. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο σας θα ενισχύσει τον μαγνητισμό και την γοητεία σας, και θα σας ωθήσει σε δράση. Κατά τη διάρκεια της ημέρας, θα έχετε την ευκαιρία να βάλετε σε τροχιά υλοποίησης αρκετές από τα σχέδια των προηγούμενων ημερών, ωστόσο, καλό θα ήταν, να μην πιέζετε υπερβολικά τους άλλους γιατί δεν είναι εύκολο για όλους να ακολουθήσουν τους ρυθμούς σας.

Τοξότης

Αρκετά υποτονικοί, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας , θα είστε σήμερα εσείς οι Τοξότες. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Σκορπιού στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα ρίξει τα ενεργειακά σας αποθέματα και θα σας θυμίσει ότι,  πρέπει που και που να προσφέρετε στον εαυτό σας την πολυτέλεια της χαλάρωσης και της ξεκούρασης. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα μείνετε άπραγοι, απλά, θα ασχοληθείτε με δραστηριότητες που χρειάζονται λιγότερη ένταση.

Αιγόκερως

Τις τελευταίες ημέρες ήσασταν αρκετά πιεσμένοι γι’ αυτό και σήμερα, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα το ρίξετε λιγάκι έξω. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Σκορπιού στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας θυμίσει ότι έχετε και μια κοινωνική ζωή την οποία έχετε παραμελήσει. Αφήστε στην άκρη τους δισταγμούς και τις δικαιολογίες , και αποδεχτείτε την πρόσκληση από ένα φιλικό σας πρόσωπο για μια κοινωνική εκδήλωση, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα χαλαρώσετε και θα περάσετε όμορφα.

Υδροχόος

Με την δημόσια εικόνα σας, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Υδροχόοι. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Σκορπιού στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε ουσιαστικά με το πώς προβάλλετε τον εαυτό σας, αλλά και πως σας βλέπουν οι άλλοι. Μπορεί να μην το παραδέχεστε, αλλά κατά βάθος σας νοιάζει η γνώμη των άλλων και θέλετε να είστε αποδεκτοί από το περιβάλλον σας.

Ιχθείς

Η σημερινή ημέρα, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας , θα είναι ιδιαίτερα ευχάριστη για εσάς τους Ιχθύες. Η παρουσία της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Σκορπιού στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, ευνοεί τις συζητήσεις που αφορούν τα μελλοντικά σας σχέδια, ενώ είναι ιδανική για να ασχοληθείτε με μια Νομική ή γραφειοκρατική σας υπόθεση την οποία συνεχώς αναβάλλατε. Επίσης,  αρκετοί από εσάς θα έχετε ευχάριστες ειδήσεις από φίλους που βρίσκονται μακριά.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: