Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (16/5/2019)

Κριός

Ιδιαίτερη, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι η σημερινή ημέρα για  εσάς τους  Κριούς . Αρχικά, η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Ταύρου με τον  Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω θα σας βοηθήσει, μετά από σκληρές διαπραγματεύσεις, να πετύχετε μια πολύ καλή νέα οικονομική συμφωνία η οποία θα σας βοηθήσει να ξεχωρίσετε στον επαγγελματικό σας χώρο. Ενώ, το πιο σημαντικό πλανητικό γεγονός της ημέρας για εσάς είναι,  η είσοδος του κυβερνήτη σας Άρη στο ζώδιο του Καρκίνου στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, η οποία θα σας ωθήσει να βρείτε άμεσες λύσεις σε θέματα που αφορούν το σπίτι , την οικογένεια  ή την ακίνητη σας περιουσία, ενώ είναι πιθανό να ανεβάσει τους τόνους στις οικογενειακές σας σχέσεις.

Ταύρος

Με τις καλύτερες προϋποθέσεις, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα ξεκινήσει η σημερινή ημέρα  για εσάς τους  Ταύρους. Η  θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο  Ερμής από το ζώδιο σας  με τον  Κρόνο από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να επικεντρωθείτε στην ουσία των πραγμάτων ενώ θα κάνει τον λόγο σας μεστό και περιεκτικό. Ενώ, θα καταφέρετε να κλείσετε οριστικά μια Νομική υπόθεση η οποία σας απασχολεί καιρό.  Από την άλλη πλευρά, η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Καρκίνου είναι σίγουρα μια πιο ευνοϊκή θέση για εσάς τους Ταύρους. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του θα ανέβουν οι ρυθμοί της καθημερινής σας ζωής, ενώ  θα έχετε την ευκαιρία να προχωρήσετε σε σημαντικές συζητήσεις. Επίσης, θα έχετε και αρκετές μετακινήσεις όχι μόνο για επαγγελματικούς λόγους, αλλά και για αναψυχή.

Δίδυμοι

Με τους αθλητές λίγο πριν τον αγώνα, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι μοιάζετε σήμερα  εσείς οι Δίδυμοι. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής από το ζώδιο του Ταύρου με τον Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να βάλετε σε μια σειρά τις σκέψεις σας και να οργανώσετε με προσοχή τα επόμενα σας βήματα. Το πιο σημαντικό όμως είναι, ότι πλέον δεν κάνετε ριψοκίνδυνες κινήσεις. Επίσης σήμερα, η αποχώρηση  του Άρη από το ζώδιο σας και η είσοδος του στο ζώδιο του Καρκίνου , θα επαναφέρει σε πιο ήρεμους ρυθμούς τη ζωή σας. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο ζώδιο του Καρκίνου , θα έχετε την ευκαιρία να προχωρήσετε σε σημαντικές συζητήσεις που αφορούν τις νέες επαγγελματικές σας συνεργασίες,  χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτετε όλα τα χαρτιά σας, και να τακτοποιήσετε τις οικονομικές σας εκκρεμότητες , ενώ, θα κάνετε έξοδα για το σπίτι και την οικογένεια σας .

Καρκίνος

Ο πρωταγωνιστικός ρόλος της ημέρας, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ανήκει σε εσάς τους Καρκίνους. Η παρουσία του πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου  και η όψη  τριγώνου που θα σχηματίσει με τον  Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να ξεχωρίσετε στον φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο με την αξιοπιστία σας και την ακρίβεια του λόγου σας. Γι’ αυτό και οι φίλοι αλλά οι συνεργάτες επιζητούν τις συμβουλές σας. Ενώ, η είσοδος  του Άρη στο ζώδιο σας θα σας αναστατώσει και θα σας πιέσει να κάνετε πράξη τα σχέδια σας, να πάρετε πρωτοβουλίες και να δράσετε άμεσα. Επειδή όμως θα υπάρξουν στιγμές που θα νιώσετε έξω από τα νερά σας και τον θυμό σας να κοχλάζει, καλό θα είναι αντί να ξεσπάτε τα νεύρα σας στα οικεία σας πρόσωπα να το ρίξετε στη γυμναστική.

Λέων

Πολύ σημαντική , λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είναι η σημερινή ημέρα για εσάς τους Λέοντες. Αρχικά, η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Ταύρου με τον  Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, η οποία θα σας βοηθήσει  να προχωρήσετε σε πετυχημένες επαγγελματικές συνεργασίες, ενώ ταυτόχρονα, θα καταφέρετε να βρείτε πρακτικές λύσεις σε ζητήματα της καθημερινότητας. Επίσης σήμερα, η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Καρκίνου  στον 12ο Ηλιακό σας οίκο κάθε άλλο παρά ηρεμία θα φέρει σε εσάς τους Λέοντες. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του θα ενισχύσει το εσωτερικό σας  άγχος και την ανασφάλεια σας, ενώ θα υπάρξουν στιγμές που θα πρέπει να κινηθείτε μακριά από τα φώτα, στο παρασκήνιο. Ενώ από την άλλη πλευρά, θα ζήσετε έναν έρωτα ο οποίος θα πρέπει να μείνει μυστικός.

Παρθένος

Με το χαμόγελο στα χείλη, θα ξεκινήσει η σημερινή ημέρα, για εσάς τους  Παρθένους .
Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής ο οποίος βρίσκεται στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου με τον Κρόνο από το επίσης φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να βάλετε σε πρακτική εφαρμογή τα μελλοντικά σας σχέδια. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, χωρίς περιττά λόγια θα δώσετε στον /ην ερωτικό/η σας σύντροφο να καταλάβει πόσο σημαντικός/η είναι για εσάς. Ενώ από την άλλη πλευρά, η είσοδος του πλανήτη της δράσης Άρη στο ζώδιο του Καρκίνου  στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να γίνετε και πάλι εξωστρεφείς και κοινωνικοί. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του θα έχετε την ευκαιρία να βρεθείτε με φίλους σε διάφορες εκδηλώσεις, ενώ αρκετοί από εσάς μπορεί να κάνετε κοινές δράσεις με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα.

Ζυγός

Αρκετά πιεστική, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είναι η σημερινή ημέρα για εσάς τους  Ζυγούς. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Ταύρου με τον Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερου,  θα σας βοηθήσει να βρείτε πρακτικές λύσεις στις οικονομικές υποθέσεις της οικογένειας σας, χωρίς να αναλωθείτε σε άσκοπες συζητήσεις. Ενώ από την άλλη πλευρά, η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Καρκίνου  στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει  να τρέξετε τα θέματα που αφορούν  την καριέρα σας  , ενώ, θα αναλάβετε και νέες υποχρεώσεις στο χώρο της εργασίας σας με αποτέλεσμα να νιώθετε αρκετά πιεσμένοι, ιδιαίτερα όσοι εργάζεστε για πρώτη φορά.

Σκορπιός

Ένας πολύ σημαντικός κύκλος, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ξεκινά για εσάς τους Σκορπιούς. Η  θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο  Ερμής ο οποίος βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Ταύρου  με τον Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε ουσιαστικές συζητήσεις τόσο με τους φίλους όσο και με τους συνεργάτες σας. Το πιο σημαντικό όμως είναι, ότι θέλετε να δώσετε ουσιαστικές λύσεις. Επίσης σήμερα, η είσοδος του συγκυβερνήτη του ζωδίου σας Άρη στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Καρκίνου  στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να προχωρήσετε τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια , ενώ, για τους νεότερους εκπροσώπους του ζωδίου σας αυτή η χρονική περίοδος είναι πολύ σημαντική για θέματα σπουδών. Ενώ σε προσωπικό  επίπεδο, αρκετοί από εσάς θα ζήσετε μια συναρπαστική ερωτική εμπειρία σε ένα ταξίδι.

Τοξότης

Οι υποχρεώσεις στο χώρο της δουλειάς σας, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα απορροφήσουν όλη σας την ενέργεια. Η  θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο  Ερμής από το ζώδιο του Ταύρου με τον  Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω,  θα σας βοηθήσει να οργανώσετε με προσοχή τις υποχρεώσεις σας στο χώρο της εργασίας σας, ενώ, θα έχετε ευχάριστες ειδήσεις σε θέματα υγείας. Επίσης σήμερα, η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Καρκίνου  στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα βοηθήσει να βρείτε λύσεις στις  οικονομικές σας υποθέσεις απέναντι σε Τρίτους (π.χ. Δάνεια, Εφορία). Ενώ, θα έχετε την ευκαιρία να  προχωρήσετε σε μια νέα οικονομική συνεργασία. Από την άλλη πλευρά,  θα πρέπει να αφήσετε στην άκρη τους εγωισμούς και να δουλέψετε με τους φόβους και τις ανασφάλειες σας.

Αιγόκερως

Ένας από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, είναι δικός σας. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Κρόνος με τον Ερμή από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου,  θα σας βοηθήσει να δώσετε σχήμα και μορφή στα φιλόδοξα σχέδια σας, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα δώσετε στον /ην σύντροφο σας να καταλάβει ότι οι πράξεις είναι αυτές που αποδεικνύουν  την αγάπη και την αφοσίωση και όχι τα μεγάλα λόγια. Ενώ από την άλλη πλευρά, η είσοδος του Άρη, απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Καρκίνου, στον 7ο Ηλιακό σας οίκο,  θα σας προβληματίσει. Και αυτό γιατί, κατά τη διάρκεια της παραμονής του θα ανέβουν οι τόνοι  τόσο στις προσωπικές σχέσεις όσο και στις συνεργασίες σας. Αφήστε στην άκρη το αυστηρό σας προσωπείο και γίνετε πιο ανθρώπινοι.

Υδροχόος

Σπίτι και οικογένεια, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, σε πρώτο πλάνο. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Ταύρου  με τον Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να βρείτε πρακτικές λύσεις για τα ζητήματα που απασχολούν το σπίτι και την οικογένεια σας, ενώ, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να γίνετε και πιο αυστηροί με τα νεότερα μέλη της. Ενώ από την άλλη πλευρά, η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Καρκίνου  στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, υπόσχεται ότι θα σας φέρει νέες επαγγελματικές υποχρεώσεις, τις οποίες εσείς πρέπει  να οργανώσετε με αποτελεσματικό τρόπο. Για να καταφέρετε να αντεπεξέλθετε με επιτυχία και να διοχετεύετε την ένταση σας, ιδανική λύση είναι να ξεκινήσετε να γυμνάζεστε. Επίσης, αυτή η χρονική περίοδος είναι κατάλληλη και για να κάνετε τον ετήσιο ιατρικό σας έλεγχο.

Ιχθείς

Χαρούμενοι και δημιουργικοί, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι νιώθετε σήμερα  εσείς οι Ιχθύες. Η  θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο  Ερμής από το ζώδιο του Ταύρου με τον   Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να γίνετε πιο πρακτικοί στην καθημερινή σας ζωή και να μην αναλωνόσαστε σε άσκοπες φλυαρίες. Επίσης, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να προχωρήσετε στην αγοραπωλησία ενός  μεταχειρισμένου μεταφορικού μέσου με την βοήθεια φίλων. Ενώ από την άλλη πλευρά, η είσοδος του Άρη στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Καρκίνου στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να προωθήσετε τα δημιουργικά σας σχέδια, ενώ θα βρείτε χρόνο για να χαρείτε και να  απολαύσετε όμορφες στιγμές μαζί  με τα παιδιά και τα αγαπημένα σας πρόσωπα , ή να  ασχοληθείτε με το αγαπημένο σας σπορ. Σε προσωπικό επίπεδο, η παρουσία του Άρη στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Καρκίνου θα σας κάνει πρωταγωνιστές στο παιχνίδι του έρωτα.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s