Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (15/5/2019)

στις

Κριός

Ημέρα απολαύσεων,  λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είναι η σημερινή για εσάς τους Κριούς. Αρχικά, η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Ταύρου με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων θα σας βοηθήσει, ακολουθώντας την φωνή της διαίσθησης σας, να προχωρήσετε σε μια σημαντική οικονομική συμφωνία. Επίσης, αρκετοί από εσάς θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε πράξη ένα όνειρο σας. Ενώ από την άλλη πλευρά, η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου  στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να  προχωρήσετε  τις συζητήσεις που αφορούν μια νέα επαγγελματική συνεργασία, ενώ παράλληλα θα έχετε την ευκαιρία να τακτοποιήσετε και τις οικονομικές σας υποθέσεις και να δώσετε στον εαυτό σας  την επιβράβευση που του αρμόζει. Και  επειδή η Αφροδίτη στον Ταύρο  είναι η Αφροδίτη της ομορφιάς και των κατακτήσεων, αυτή η χρονική περίοδος είναι κατάλληλη για να ασχοληθείτε με την εμφάνιση σας και για να βγείτε νικητές στο παιχνίδι της κατάκτησης.

Ταύρος

Η σημερινή μέρα, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, είναι αποκλειστικά και μόνο δική σας. Στο ξεκίνημα της , η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο σας με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων θα σας βοηθήσει να εκφράσετε με μεγαλύτερη ευκολία τις σκέψεις σας στον κοινωνικό σας κύκλο. Ενώ, εξαιτίας των πολλών υποχρεώσεων σας είναι πιθανό να μεταφέρετε μια επαγγελματική σας συνάντηση για λίγο αργότερα. Ωστόσο, το πιο σημαντικό γεγονός της ημέρας είναι η είσοδος της κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτης στο ζώδιο σας θα τονίσει την γοητεία και τον ερωτισμό σας, ενώ θα δώσει νέα πνοή στην ερωτική σας ζωή.  Κατά τη διάρκεια της παραμονής της  ο ερωτισμός αλλά και η γοητεία σας θα είναι τα δυνατά σας χαρτιά για να κυριαρχήσετε.

Δίδυμοι

Σε δημιουργικό οίστρο, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι είστε  εσείς οι Δίδυμοι . Αρχικά, η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής από το ζώδιο του Ταύρου με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, θα σας ωθήσει να ονειρευτείτε το προσωπικό και επαγγελματικό σας μέλλον. Εσείς αυτό που πρέπει να κάνετε είναι, απλά, να κυνηγήσετε τα όνειρα σας. Από την άλλη πλευρά, η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου  στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, ευνοεί μυστικές  επαφές και τις οικονομικές συμφωνίες κάτω από το τραπέζι, παράλληλα όμως, μπορείτε να εκμεταλλευτείτε εποικοδομητικά  αυτή τη χρονική περίοδο για να οργανώσετε τα επόμενα βήματα σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο , είναι πιθανό να κάνει την εμφάνιση του στη ζωή σας ένα πρόσωπο από το ερωτικό σας παρελθόν.

Καρκίνος

Ημέρα δράσης, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι είναι η σημερινή για εσάς τους  Καρκίνους. Αρχικά, η θετική όψη εξαγώνου  που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Ταύρου με τον Ποσειδώνα, από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε τα μελλοντικά σας σχέδια, έχοντας στο πλευρό σας καλούς φίλους που σας στηρίζουν και εμψυχώνουν. Ενώ από την άλλη πλευρά, η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, θα  δώσει νέα πνοή  στην προσωπική και  κοινωνική σας ζωή. Κατά τη διάρκεια της παραμονής της, θα  προχωρήσετε  σε νέες γνωριμίες και θα  έρθετε σε επαφή  με άτομα με τα οποία  μοιράζεστε τα ίδια ιδανικά και τις ίδιες κοινωνικές ανησυχίες. Επίσης αυτή η χρονική περίοδος είναι κατάλληλη για να αφεθείτε στο παιχνίδι του φλερτ και της κατάκτησης.

Λέων

Σε έντονους ρυθμούς, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα κινηθείτε σήμερα εσείς οι Λέοντες. Στο ξεκίνημα της ημέρας, η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Ταύρου με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, θα σας βοηθήσει να αλλάξετε την γνώμη που έχουν για εσάς στον επαγγελματικό σας στίβο με τον εκφραστικό σας λόγο και την αισιοδοξία σας. Ενώ, η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου  στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή  για τα θέματα που αφορούν την καριέρα και τις σχέσεις σας. Γι’ αυτό και  όσοι από εσάς ψάχνετε αυτή τη χρονική περίοδο δουλειά είναι ιδανική για να στείλετε το βιογραφικό σας, ενώ από την άλλη πλευρά , όσοι ήδη εργάζονται, θα μπορέσουν  να δείξουν τα αποτελέσματα της δουλειάς τους και θα πάρουν την επιβράβευση που τους αξίζει . Επίσης , δεν αποκλείεται να εισπράξετε και το ερωτικό ενδιαφέρον ενός συναδέλφου σας.

Παρθένος

Ευχάριστα, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είναι τα νέα για εσάς τους Παρθένους. Αρχικά, η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου  με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο των Ιχθύων, θα ενισχύσει τις διαισθητικές σας ικανότητες και θα σας ωθήσει να ακολουθήσετε τα όνειρα σας, αφού πρώτα έχετε κλείσει τα αυτιά σας σε όσους δεν έχουν τα ίδια ιδανικά με εσάς. Επίσης, η πλανητική μετακίνηση της Αφροδίτης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, είναι ιδιαίτερα ευχάριστη για εσάς τους Λέοντες . Κατά τη διάρκεια της παραμονής της θα έχετε την ευκαιρία  να διαφημίσετε  τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια,  ενώ για τους νεότερους εκπρόσωπους του ζωδίου σας οι  ειδήσεις γύρων από  θέματα Ανώτερων Σπουδών στην Ελλάδα και στο εξωτερικό μόνο ευχάριστες μπορεί να είναι.  Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι όσοι ταξιδέψετε θα έχετε την ευκαιρία να ανανεώσετε τον έρωτα σας με τον /την σύντροφο σας σε ένα ταξίδι στο εξωτερικό ή να ζήσετε στιγμές έντασης και πάθους με ένα άτομο από άλλη χώρα.

Ζυγός

Χαρούμενοι και ευδιάθετοι, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είστε σήμερα εσείς οι Ζυγοί. Αρχικά, η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Ταύρου με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, θα σας ωθήσει να εκφράσετε με μεγαλύτερη σιγουριά και αυτοπεποίθηση τις σκέψεις σας. Αυτή η στάση σας θα λειτουργήσει θετικά και στην καθημερινότητα σας. Επίσης σήμερα, η είσοδος της κυβερνήτη του ζωδίου σας Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου  στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε ρυθμίσεις απέναντι σε Τρίτους (π.χ. Δάνεια, Εφορία, Ασφαλιστικά Ταμεία)  με πιο ευνοϊκούς όρους, ενώ παράλληλα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για νέες  οικονομικές συνεργασίες. Σε ότι αφορά το κεφάλαιο  έρωτας, θα έχετε την ευκαιρία να αναθερμάνετε τη σχέση σας με τον /την σύντροφο σας.

Σκορπιός

Αρκετές συζητήσεις, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα έχετε εσείς οι Σκορπιοί.  Στο ξεκίνημα της, η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Ταύρου με τον Ποσειδώνα από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων, θα σας βοηθήσει να εμπνεύσετε τους συνεργάτες σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα δείξετε στον /στην σύντροφο σας και την πιο ευαίσθητη και τρυφερή σας πλευρά. Επίσης, η είσοδος της Αφροδίτης απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Ταύρου   στον 7ο Ηλιακό σας οίκο θα βάλει ως βασική σας προτεραιότητα τις   διαπροσωπικές σας σχέσεις. Κατά τη διάρκεια της παραμονής της  θα καταφέρετε να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας με τους συνεργάτες σας και να προχωρήσετε σε νέες συνεργασίες. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα ζήσετε στιγμές γεμάτες ένταση και πάθος.

Τοξότης

Τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας σας, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα προσπαθήσετε να βάλετε σε τάξη σήμερα εσείς οι Τοξότες. Στο ξεκίνημα της ημέρας, η όψη εξαγώνου  που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Ταύρου με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων θα σας βοηθήσει να βρείτε ευφάνταστες λύσεις στα προβλήματα που μπορεί να προκύπτουν στο χώρο της εργασίας σας αλλά και στην καθημερινότητα σας. Πηγή έμπνευσης για εσάς είναι η οικογένεια σας. Ενώ, η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου  στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας με τους συναδέλφους σας, και να γίνετε πιο αποτελεσματικοί στη δουλειά σας. Επίσης, αυτή  η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να ασχοληθείτε ουσιαστικά με τον εαυτό σας, να προσέξετε την διατροφή  και την φυσική σας κατάσταση, και γιατί όχι, να προχωρήσετε  σε αλλαγές στην εξωτερική σας εμφάνιση, όπως να κάνετε μια αλλαγή στα  μαλλιά σας ή μια αισθητική παρέμβαση η οποία θα σας ενθουσιάσει.

Αιγόκερως

Με τους καλύτερους οιωνούς, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα ξεκινήσει η σημερινή ημέρα για εσάς τους Αιγόκερους. Αρχικά, η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου  με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, θα σας ωθήσει να εκφράσετε την δημιουργικότητα σας μέσω της Τέχνης, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να ξεκινήσετε ένα μυθιστορηματικό έρωτα. Ενώ από την άλλη πλευρά, η είσοδος της Αφροδίτης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα τονίσει  την δημιουργικότητα σας , ενώ παράλληλα, θα σας βοηθήσει να  επικοινωνήσετε τα  φιλόδοξα σχέδια σας . Φυσικά , η διασκέδαση, η χαρά και το παιχνίδι της σαγήνης δεν θα λείψουν από τη ζωή σας.

Υδροχόος

Με καλή διάθεση, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ξεκινήσει η σημερινή ημέρα για εσάς τους Υδροχόους.  Αρχικά, η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Ταύρου με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων θα σας ωθήσει να εκφράσετε τα όνειρα σας στα οικεία σας πρόσωπα και μαζί να προσπαθήσετε να τα υλοποιήσετε. Άλλωστε, αυτό που έχει μεγαλύτερη αξία για εσάς ,είναι η παρουσία τους δίπλα σας. Ενώ, η είσοδος της Αφροδίτης  στο ζώδιο του Ταύρου στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, ευνοεί την ενασχόληση σας με θέματα που έχουν σχέση το σπίτι ως ακίνητο και την  οικογένεια σας. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να εκμεταλλευτείτε αυτή τη χρονική συγκυρία για να  προχωρήσετε στην οικονομική  εκμετάλλευση ενός ακινήτου, καθώς και στην ανανέωση ή ανακαίνιση του χώρου του σπιτιού σας. Επίσης αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να ξεκινήσετε μια επαγγελματική δραστηριότητα από το σπίτι.

Ιχθείς

Γεμάτοι αυτοπεποίθηση, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είστε σήμερα εσείς οι Ιχθύες. Αρχικά, η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Ταύρου με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Ποσειδώνα θα σας ωθήσει να κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας για να κάνετε όσο πιο όμορφη γίνεται την καθημερινή σας ζωή, ενώ αρκετοί από εσάς, είναι πιθανό να πούνε και ένα αθώο ψεματάκι για να μην στεναχωρήσουν ένα φιλικό τους πρόσωπο. Από την άλλη πλευρά, η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, θα κάνει πιο όμορφη την έντονη  καθημερινότητα , μιας και αυτή τη χρονική περίοδο έχετε πολλές συζητήσεις και αρκετές μετακινήσεις. Ο εκφραστικός σας λόγος θα σαγηνεύει τους συνομιλητές σας τόσο στις προσωπικές όσο και στις επαγγελματικές σας συζητήσεις. Ενώ αρκετοί από εσάς, είναι πιθανό να έχετε και μια ερωτική περιπέτεια σε ένα επαγγελματικό ταξίδι.

Advertisement

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s