Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (13/5/2019)


Κριός

Η λέξη οργάνωση, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είναι το βασικό συστατικό της ημέρας σας. Καθόλου τυχαίο αφού, η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο της Παρθένου στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να οργανώσετε με προσοχή τις υποχρεώσεις σας στο χώρο της εργασίας σας . Από την άλλη πλευρά, η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Ταύρου με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια σημαντική επαγγελματική συμφωνία η οποία θα μεταμορφώσει την καριέρα σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, ένα  νέο πρόσωπο που θα μπει στην ζωή σας θα σας βοηθήσει να επαναξιολογήσετε τις αξίες σας και να αλλάξετε ουσιαστικά την δημόσια εικόνα σας. Επίσης, αυτή η όψη είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για θέματα αισθητικής και αλλαγής στην εξωτερική σας εμφάνιση.

Ταύρος

Με τις καλύτερες προϋποθέσεις, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα ξεκινήσει η σημερινή ημέρα για εσάς τους Ταύρους. Η παρουσία της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο της Παρθένου στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με δραστηριότητες που σας γεμίζουν χαρά. Ενώ, η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο σας με τον Πλούτωνα από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε τα νέα σχέδια σας, τα οποία θα σας βοηθήσουν να αλλάξετε όχι μόνο τον κοινωνικό σας status  αλλά κυρίως την Κοσμοθεωρία σας.

Δίδυμοι

Με το χώρο του σπιτιού σας, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ασχοληθείτε  εσείς οι Δίδυμοι. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο της Παρθένου στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με την τακτοποίηση και την αλλαγή της εσωτερικής διακόσμησης του σπιτιού σας. Επίσης σήμερα, η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Ταύρου  με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να σχεδιάσετε τα επόμενα βήματα σας, τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική σας ζωή, ξεκινώντας ουσιαστικά από μηδενική βάση. Το πιο σημαντικό σε αυτή την διαδικασία είναι το γεγονός ότι διαγράφοντας τις κακές στιγμές από το παρελθόν θα καταφέρετε να αναγεννηθείτε.

Καρκίνος

Σε έντονους ρυθμούς, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα κινηθείτε σήμερα εσείς οι Καρκίνοι. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο της Παρθένου στον 3ο Ηλιακό σας οίκο,  ευνοεί τις συζητήσεις με φίλους αλλά και συνεργάτες. Πολύ σημαντική όμως για εσάς είναι , η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Ταύρου με τον  Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει μέσα από τον φιλικό σας κύκλο, να γνωρίσετε σημαντικά πρόσωπα τα οποία θα παίξουν καταλυτικό ρόλο τόσο στην επαγγελματική όσο και στην προσωπική σας ανανέωση.

Λέων

Με τις οικονομικές σας υποθέσεις, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Λέοντες. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο της Παρθένου στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, είναι πιθανό να σας παρασύρει σε αγορές που έχουν σχέση με την υγεία και την εμφάνιση σας. Από την άλλη πλευρά, η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Ταύρου με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα βοηθήσουν να προχωρήσετε τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια, κλείνοντας παράλληλα τα αυτιά στους διάφορους καλοθελητές, τα οποία θα σας βοηθήσουν να αναγεννηθείτε επαγγελματικά, ενώ το πιο σημαντικό είναι, ότι θα έχετε στο πλάι σας ισχυρά πρόσωπα τα οποία θα επενδύσουν σε εσάς.

Παρθένος

Έτοιμοι για δράση, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι είστε σήμερα εσείς οι  Παρθένοι. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο σας, θα σας γεμίσει με ενέργεια και θα σας κάνει βιαστικούς και ανυπόμονους. Ιδιαίτερα σημαντική όμως είναι για εσάς, η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος που βρίσκεται στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου  με τον Πλούτωνα από το επίσης φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, η οποία θα σας βοηθήσει να βάλετε σε πρακτική εφαρμογή τα φιλόδοξα δημιουργικά σας σχέδια. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, μια ερωτική σχέση με ένα άτομο από διαφορετική χώρα ή κουλτούρα θα σας ανανεώσει συναισθηματικά.

Ζυγός

Αρκετά κουρασμένοι, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι νιώθετε σήμερα εσείς οι Ζυγοί .  Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο της Παρθένου στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα κάνει πολύ έντονη την ανάγκη σας για χαλάρωση και ξεκούραση. Ενώ από την άλλη πλευρά, η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Ταύρου με τον  Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω,  θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε και πάλι την αυτοπεποίθηση σας και να νιώσετε πιο σίγουροι για τον εαυτό σας και τις επιλογές. Πολύ σημαντικό ρόλο σε αυτό παίζει το γεγονός ότι έχετε μετασχηματίσει και προσαρμόσει στον δικό σας τρόπο ζωή τις αξίες που έχετε πάρει από την οικογένεια σας.

Σκορπιός

Ιδιαίτερα εξωστρεφείς, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είστε σήμερα εσείς οι Σκορπιοί. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο της Παρθένου στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, θα δώσει νέα πνοή στην κοινωνική σας ζωή. Πολύ σημαντική όμως είναι για εσάς, η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας στο  ζώδιο του Ταύρου  ,με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, η οποία θα σας βοηθήσει να αλλάξετε τον τρόπο με τον οποίο εκφράζεστε αλλά και λειτουργείτε στις προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι πλέον μπορείτε να πείσετε τους άλλους χωρίς να μπείτε στον πειρασμό να τους χειραγωγήσετε.

Τοξότης

Με την δημόσια εικόνα σας, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς  οι Τοξότες. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο της Παρθένου στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βάλει στην διαδικασία να προβληματιστείτε για την εικόνα που έχουν οι άλλοι για εσάς. Από την άλλη πλευρά, η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Ταύρου με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να βάλετε νέες προτεραιότητες στην δουλειά σας αλλά και στην καθημερινή σας ζωή , και αυτό γιατί πλέον έχετε συνειδητοποιήσει τι έχει πραγματική αξία για εσάς. Ενώ σε ότι αφορά την υγεία σας, κάτω από την επιρροή της όψης ο οργανισμός σας έχει την ικανότητα να αναρρώσει πολύ γρήγορα.

Αιγόκερως

Χαρούμενοι και ευδιάθετοι, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι είστε σήμερα εσείς οι Αιγόκεροι. Η παρουσία της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο της Παρθένου στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να κλείσετε οριστικά τις Νομικές και Γραφειοκρατικές σας υποθέσεις. Επίσης, η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου με τον Πλούτωνα, ο οποίος βρίσκεται την τελευταία δεκαετία στο ζώδιο σας,  θα σας  γεμίσει δύναμη και αντοχή ώστε να έρθετε πιο κοντά στην πραγματοποίηση των φιλόδοξων σχεδίων σας. Ενώ, εξίσου σημαντικό ρόλο παίζει στην ζωή σας και ο έρωτας.

Υδροχόος

Γεμάτοι αυτοπεποίθηση, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι είστε σήμερα  εσείς οι Υδροχόοι. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο της Παρθένου στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να αφήσετε πίσω σας τους φόβους και τις ανασφάλειες σας. Επίσης, η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Ταύρου  με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να πάρετε οριστικές αποφάσεις, όχι μόνο για το δικό σας αλλά και για το μέλλον της οικογένειας σας. Αυτό σημαίνει ότι κάποιοι από εσάς μπορεί να ανακαλύψετε κρυμμένα μυστικά τα οποία θα σας ωθήσουν να ξεκινήσετε τις σχέσεις σας από την αρχή.

Ιχθείς

Με τις διαπροσωπικές σας σχέσεις, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Ιχθύες. Η παρουσία της Σελήνης απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο της Παρθένου στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να πάρετε πρωτοβουλίες και να συζητήσετε ότι σας προβληματίζει με τους φίλους και τους συνεργάτες σας. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Ταύρου με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να αλλάξετε την οπτική θέασης των καταστάσεων γύρω σας, σημαντικό ρόλο σε αυτό θα παίξει η συναναστροφή σας με σημαντικούς ανθρώπους.

Κατηγορίες:Ζώδια

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: