Ζώδια

Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (12/5/2019)

Κριός

Με τις καλύτερες προϋποθέσεις, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ξεκινήσει η σημερινή ημέρα για εσάς τους Κριούς. Η παρουσία της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Λέοντα στον 5ο ηλιακό σας οίκο, και η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη από το ζώδιο σας , θα ενισχύσει την γοητεία σας, ενώ ταυτόχρονα θα σας κάνει ιδιαίτερα αγαπητούς, ανεβάζοντας τις μετοχές σας στον φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο. Εσείς, απλά απολαμβάνετε την επιτυχία σας.

Ταύρος

Χαρούμενοι και αισιόδοξοι, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι είστε σήμερα εσείς οι Ταύροι. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Λέοντα στον 4ο Ηλιακό σας οίκο και η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού, σας υπόσχεται ότι θα περάσετε όμορφες στιγμές μαζί με την οικογένεια και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ενώ,  επειδή δεν θέλετε να αποχωριστείτε την θαλπωρή του σπιτιού σας, είναι πιθανό να καλέσετε φίλους στο σπίτι.

Δίδυμοι

Χαρούμενοι και ευδιάθετοι, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είστε σήμερα εσείς οι Δίδυμοι. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Λέοντα στον 3ο ηλιακό σας οίκο, και η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού, θα σας βοηθήσει να λάμψετε στις φιλικές και κοινωνικές σας συναναστροφές. Εσείς αυτό που πρέπει να κάνετε είναι, να εκμεταλλευτείτε το χάρισμα που σας έχει δώσει ο κυβερνήτης σας Ερμής, δηλαδή, το χάρισμα του λόγου και της επικοινωνίας.

Καρκίνος

Σίγουροι για τα επόμενα σας βήματα, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι είστε σήμερα εσείς οι Καρκίνοι. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Λέοντα στον 2ο Ηλιακό σας οίκο και η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού, θα ενισχύσει την αυτοπεποίθηση σας και θα σας βοηθήσει να νιώσετε σίγουροι για τον εαυτό σας και τις επιλογές σας. Ένα είναι σίγουρο, ότι, η αυτοπεποίθηση σας πάει πολύ.

Λέων

Με τις καλύτερες προϋποθέσεις, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ξεκινήσει η σημερινή ημέρα για εσάς τους Λέοντες. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο σας και οι όψεις τριγώνου που θα σχηματίσει διαδοχικά με την Αφροδίτη από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού και τον ανάδρομο Δία από το επίσης φιλικό για εσάς ζώδιο του Τοξότη, θα σας γεμίσει με χαρά και ενέργεια, και θα ανεβάσει την δημοτικότητα σας στον φιλικό σας κύκλο.

Παρθένος

Με τους αθλητές λίγο πριν την εκκίνηση, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι μοιάζετε σήμερα εσείς οι Παρθένοι. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Λέοντα στον 12ο ηλιακό σας οίκο,  και η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού θα σας βοηθήσει, από την μια πλευρά , να βρείτε τρόπους για να τακτοποιήσετε τις οικονομικές σας υποχρεώσεις, και από την άλλη πλευρά, να αναθερμάνετε την ερωτική σας ζωή με τον / την σύντροφο σας.

Ζυγός

Μια ευχάριστη μέρα, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ξεκινά για εσάς τους Ζυγούς. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Λέοντα στον 11ο ηλιακό σας οίκο, και η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει με την κυβερνήτη του ζωδίου σας Αφροδίτη, η οποία βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Κριού, θα σας κάνει ιδιαίτερα αγαπητούς στο φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο, ενώ παράλληλα, θα σας βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας.

Σκορπιός

Έτοιμοι να κυνηγήσετε τα όνειρα σας, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι είστε σήμερα εσείς οι Σκορπιοί. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Λέοντα στον 10ο ηλιακό σας οίκο, και η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού, θα σας βοηθήσει όχι μόνο να βάλετε τους νέους επαγγελματικούς σας στόχους, αλλά και να οργανώσετε με τέτοιο τρόπο την δουλειά και την καθημερινότητα σας, ώστε να τους πετύχετε.

Τοξότης

Ιδιαίτερα χαρούμενοι, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι είστε σήμερα εσείς οι Τοξότες. Η παρουσία της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Λέοντα στον 9ο ηλιακό σας οίκο, και οι όψεις τριγώνου που θα σχηματίσει τόσο με την Αφροδίτη από το επίσης φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού, όσο και με τον κυβερνήτη σας τον Δία, σας υπόσχεται ότι θα ζήσετε όμορφες και γεμάτες απόλαυση στιγμές τόσο με τους φίλους όσο και με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ενώ στο παιχνίδι του φλερτ, όλοι θα ποντάρουν πάνω σας.

Αιγόκερως

Με τα οικονομικά του /της συντρόφου σας, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Αιγόκεροι. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Λέοντα στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, και η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού θα σας βοηθήσει να βάλετε σε μια σειρά τις οικονομικές υποθέσεις του/της συντρόφου σας, ενώ ταυτόχρονα, θα επαναφέρει την ηρεμία και την γαλήνη στην οικογενειακή σας ζωή.

Υδροχόος

Σε πιο ήπιους ρυθμούς, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα κινηθείτε σήμερα εσείς οι Υδροχόοι. Η παρουσία της Σελήνης απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Λέοντα στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, και η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού, θα σας βοηθήσει να πρωταγωνιστήσετε στον φιλικό σας κύκλο. Ο αντισυμβατικός τρόπος σκέψης αλλά και ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζετε την καθημερινότητα θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε.

Ιχθείς

Νέους προσωπικούς στόχους, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα βάλετε σήμερα εσείς οι Ιχθύες. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Λέοντα στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, και η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού, θα σας ωθήσει να βάλετε νέους στόχους που αφορούν την υγεία και την εξωτερική σας εμφάνιση. Με στόχο να νιώθετε πιο όμορφα, αρκετοί από εσάς θα ξεκινήσουν ένα πρόγραμμα διατροφής ή θα πάρουν την απόφαση να ξεκινήσουν να γυμνάζονται. Άλλωστε, το καλοκαίρι όπου να’ ναι φτάνει.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: