Τραγούδι για τον Κουτσόπουλο από τους Χατζηφραγκέτα: «Φέρτε τον Κούτση»

«Είναι το αηδόνι της Γαστρονομίας, είναι πανθηράκιας, είναι ταραξίας, Γεια σου ρε Κούτση, το σταράκι το παπούτσι», λένε οι Χατζηφραγκέτα για τον πιο αγαπημένο κριτή του MasterChef

Τραγούδι έγινε ο φετινός πραγματικός νικητής του MasterChef, Λεωνίδας Κουτσόπουλος

Ο κριτής στο ριάλιτι μαγειρικής έχει κερδίσει τη συμπάθεια του κοινού, είναι ιδιαίτερα αγαπητός τόσο για την συμπεριφορά του προς τους παίκτες, αλλά κυρίως για τις φαρμακερές και γεμάτες χιούμορ ατάκες του.

Δεν φοβάται να «τσαλακωθεί», ούτε και να πει την άποψή του όχι μόνο για τα πιάτα, αλλά και για συμπεριφορές και για θέματα που αγγίζουν την κοινωνία, όπως συνέβη με την περίπτωση του Αφγανού παίκτη Ζαχίρ, που δεν είχε χαρτιά και δεν μπόρεσε να ακολουθήσει τους συμπαίκτες του που πήγαν δύο φορές στο εξωτερικό.

Είναι όμως και πάρα πολλές οι φορές που δεν δίστασε να… αναδείξει και το ρεπερτόριό του στο τραγούδι, αφού σχεδόν σε κάθε επεισόδιο τον βλέπουμε να τραγουδά κι από κάτι!

Το μεγάλο «γκελ» όμως έγινε όταν κατά την διάρκεια δοκιμασίας κι ενώ οι παίκτες ίδρωναν και ξεΐδρωναν πάνω από τις κουζίνες, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος τραγουδούσε… Χατζηφραγκέτα! Το «ψαγμένο» τραγουδάκι πέρασε στο κοινό κι όλοι τραγουδούσαν την επομένη: «Ό,τι μπαίνει και δεν μπαίνει βάλτο στο σακβουαγιάζ»!

Τώρα, ήρθε η ώρα της ανταπόδοσης, καθώς οι Χατζηφραγκέτα έγραψαν τραγούδι για τον Κουτσόπουλο!

«Είναι το αηδόνι της Γαστρονομίας, είναι πανθηράκιας, είναι ταραξίας, Γεια σου ρε Κούτση, το σταράκι το παπούτσι», λένε μεταξύ άλλων οι στίχοι, ενώ ο ίδιος ο Κουτσόπουλος ανέβασε το απόσμασμα στο προφίλ του στο Instagram, γράφοντας ως λεζάντα: «Αφού το παν οι χατζηφραγκετα φτάσανε οι διακοπές…»

https://www.protothema.gr

Σχολιάστε