Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (11/5/2019)

στις

Κριός

Ιδιαίτερα χαρούμενοι, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι είστε σήμερα εσείς οι Κριοί. Η παρουσία της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Λέοντα στον 5ο ηλιακό σας οίκο, σας υπόσχεται ότι θα περάσετε όμορφες στιγμές μαζί με τους φίλους ή τα παιδιά σας. Ενώ, η θετική όψη  τρίγωνου που θα σχηματίσει ο  Ήλιος από το ζώδιο του Ταύρου με τον  Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας επιβραβεύσει για την υπομονή και την σκληρή δουλειά που καταβάλατε το τελευταίο χρονικό διάστημα στη δουλειά σας. Αυτή τη φορά η επιβράβευση σας δεν θα έχει μόνο καινούργιες ευθύνες αλλά και μια μικρή οικονομική ανταμοιβή.

Ταύρος

Το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας λέει ότι, εσείς οι Ταύροι είστε οι πρωταγωνιστές της ημέρας. Αρχικά, η παρουσία της Σελήνης στο  ζώδιο του Λέοντα στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα στρέψει την προσοχή σας στα ζητήματα που απασχολούν το σπίτι και την οικογένεια σας. Το πιο σημαντικό όμως είναι, η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο  Ήλιος  από το ζώδιο σας  με τον Κρόνο από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να κάνετε με σοβαρότητα και υπευθυνότητα τα νέα επαγγελματικά σας βήματα, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είστε σε μια φάση ζωής που  δεν παίζετε στις προσωπικές σας σχέσεις.

Δίδυμοι

Ευχάριστες συναντήσεις, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα έχετε σήμερα εσείς οι Δίδυμοι. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Λέοντα στον 3ο ηλιακό σας οίκο, σας υπόσχεται ότι θα συναντηθείτε με φίλους που έχετε να δείτε καιρό. Ενώ από την άλλη πλευρά, η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Ταύρου με τον Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις σε ότι αφορά το οικονομικό σας μέλλον. Πλέον ξέρετε πότε πρέπει να ρισκάρετε και πότε να κάνετε πιο συντηρητικές κινήσεις.

Καρκίνος

Ιδιαίτερα προστατευτικοί, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είστε σήμερα  εσείς οι Καρκίνοι με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Λέοντα στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας κάνει ιδιαίτερα προστατευτικούς απέναντι σε ότι και όποιον θεωρείτε δικό σας. Επίσης, η θετική όψη τρίγωνου που θα σχηματίσει ο  Ήλιος από το ζώδιο του Ταύρου με τον Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω θα σας βοηθήσει να μπείτε στον κύκλο ισχυρών προσώπων, τα οποία όχι μόνο θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην επαγγελματική σας εξέλιξη, αλλά θα είναι για εσάς και μια ασπίδα προστασίας.

Λέων

Ιδιαίτερα αποφασιστικοί, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είστε σήμερα εσείς οι Λέοντες. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο σας, θα κάνει πολύ έντονη την επιθυμία σας να τακτοποιήσετε τα πάντα σήμερα . Από την άλλη πλευρά, η θετική όψη  τριγώνου που θα σχηματίσει ο  Ήλιους από το ζώδιο του Ταύρου με τον  Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας φέρει νέα καθήκοντα στο χώρο της εργασίας σας, τα οποία μπορεί να μειώσουν τον ελεύθερο χρόνο σας, ωστόσο,  μελλοντικά θα απογειώσουν την καριέρα σας.

Παρθένος

Με το σχεδιασμό των επόμενων σας κινήσεων, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Παρθένοι.  Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Λέοντα στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βάλει στην διαδικασία να ασχοληθείτε ουσιαστικά με τα μελλοντικά σας πλάνα. Η θετική όψη  τρίγωνου που θα σχηματίσει ο  Ήλιος  από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου με τον Κρόνο από το επίσης φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να βάλετε σε τροχιά υλοποίησης τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια, και τα οποία θα ακολουθήστε με σταθερότητα και υπευθυνότητα.

Ζυγός

Ιδιαίτερα χαρούμενοι, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είστε σήμερα  εσείς οι Ζυγοί. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Λέοντα στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να κλέψετε την παράσταση στον φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο. Ενώ από την άλλη πλευρά, η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Ταύρου με τον  Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω,  θα δικαιώσει την προνοητικότητα που δείξατε και τον τρόπο με τον οποίο διαχειριστήκατε τις οικονομικές υποθέσεις της οικογένεια σας. Αυτή η εξέλιξη, θα σας γεμίσει με αυτοπεποίθηση.

Σκορπιός

Με τη δημόσια εικόνα σας, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα ασχοληθείτε σήμερα  εσείς οι Σκορπιοί. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Λέοντα στον 10ο ηλιακό σας οίκο, θα σας βάλει στην διαδικασία να δείτε τι αλλαγές πρέπει να κάνετε στον τρόπο που προβάλλετε τον εαυτό σας. Επίσης σήμερα, η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Ταύρου με τον  Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, κατά τη διάρκεια των συζητήσεων που θα έχετε με άτομα από το φιλικό και επαγγελματικό σας περιβάλλον, θα ενισχύσει την αξιοπιστία σας και θα σας βοηθήσει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το ποιες σχέσεις είναι χρήσιμες για εσάς.

Τοξότης

Με τους καλύτερους οιωνούς, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ξεκινήσει η σημερινή ημέρα για εσάς τους Τοξότες. Η παρουσία της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Λέοντα στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να πάρετε πρωτοβουλίες και να συζητήσετε τα μελλοντικά σας σχέδια με τους φίλους σας. Επίσης, η θετική όψη τρίγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Ταύρου με τον  Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω θα σας βοηθήσει να οργανώσετε με πιο αποτελεσματικό τρόποτην δουλειά σας, ενώ όσοι από εσάς προχωρήσετε σε μια αλλαγή στην εξωτερική σας εμφάνιση, το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει.

Αιγόκερως

Γεμάτοι αυτοπεποίθηση, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι είστε σήμερα εσείς οι Αιγόκεροι. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Λέοντα στον 8ο ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να νιώσετε ότι πατάτε γερά στα πόδια σας. Ενώ, η  θετική όψη  τρίγωνου που θα σχηματίσει ο  Ήλιος από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου με τον κυβερνήτη σας  Κρόνο, θα δικαιώσει τους κόπους και τις προσπάθειες που καταβάλατε το τελευταίο χρονικό διάστημα,  ενώ σε προσωπικό επίπεδο, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να πάρετε την απόφαση να προχωρήσετε την σχέση σας σε επόμενο στάδιο.

Υδροχόος

Αρκετές συζητήσεις , λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα έχετε σήμερα εσείς οι Υδροχόοι. Η παρουσία της Σελήνης απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Λέοντα στον 7ο ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να πάρετε πρωτοβουλίες και να ζητήσετε από ένα φιλικό σας πρόσωπο να σας εμπιστευτεί τα ζητήματα που τον / την απασχολούν. Ενώ από την άλλη πλευρά, η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο  Ήλιος από το ζώδιο του Ταύρου με τον  Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω θα σας βοηθήσει, μετά από ώριμη σκέψη, να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον της οικογένειας και της ακίνητης περιουσίας σας, και πάνω σε αυτή τη βάση θα δουλέψετε με αφοσίωση και πειθαρχία.

Ιχθείς

Με τον εαυτό σας, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Ιχθύες. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Λέοντα στον 6ο ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε ουσιαστικά με την διατροφή και την φυσική σας κατάσταση. Ενώ  από την άλλη πλευρά, η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Ταύρου με τον  Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να κερδίσετε τον σεβασμό και την αποδοχή του φιλικού και του κοινωνικού σας κύκλου με την αξιοπιστία, την σοβαρότητα  και την ωριμότητα της σκέψης και του λόγου σας.

Advertisement

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s