Ζώδια

Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (5/5/2019)

Κριός

Με τις οικονομικές σας υποθέσεις, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Κριοί. Σε αυτό θα σας βοηθήσει και η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Ταύρου και για εσάς τους Κριούς ανοίγει μια νέα σελίδα στα οικονομικά σας. Αυτό θα είναι το αποτέλεσμα και η επιβράβευση της σκληρής δουλειάς που έχετε κάνει όλο αυτό το χρονικό διάστημα. Εξίσου σημαντικό όμως θα είναι και το γεγονός ότι πλέον ξέρετε τι έχει πραγματικά αξία για εσάς και πως θα το προστατεύσετε. Από την άλλη πλευρά, η όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης σας Άρης από  το ζώδιο των Διδύμων με τον ανάδρομο Δία από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Τοξότη θα μεγεθύνει το έμφυτο θάρρος και την αισιοδοξία σας, με αποτέλεσμα κατά τη διάρκεια των συζητήσεων που θα έχετε τόσο με φίλους όσο και με συνεργάτες, να είστε τόσο μαχητικοί που δεν θα διστάσετε να συγκρουστείτε με όποιον έχει διαφορετική άποψη από τη δική σας. Επίσης, να σας θυμίσουμε ότι οι δρόμοι δεν είναι πίστες ταχύτητας, γι’ αυτό προσοχή όταν οδηγείτε.

Ταύρος

Την τιμητική σας, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα έχετε σήμερα εσείς οι Ταύροι. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο σας , σας προτρέπει να προχωρήσετε σε νέα ξεκινήματα τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική σας ζωή. Αφήστε λοιπόν στην άκρη τους δισταγμούς και κάντε το επόμενο βήμα στη ζωή σας, άλλωστε έχετε την τύχη να έχετε την σημαντική βοήθεια του Κρόνου, ο οποίος θα σας προστατέψει από τις κακοτοπιές. Από την άλλη πλευρά, η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο των Διδύμων με τον  ανάδρομο Δία από το ζώδιο του Τοξότη , είναι πιθανό να σας παρασύρει σε υπερβολές σε ότι έχει να κάνει με τα οικονομικά σας, δηλαδή, ορισμένοι από εσάς να παρασυρθείτε σε υπερβολικές σπατάλες, ενώ άλλοι, να αφήσετε να σας δημιουργηθούν υπερβολικές προσδοκίες γύρω από μια νέα οικονομική συνεργασία.

Δίδυμοι

Ο ρόλος του πρωταγωνιστή, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, σας πάει γάντι. Αρχικά,  η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ταύρου θα σας ωθήσει να προχωρήσετε στο σχεδιασμό των επόμενων σας κινήσεων. Πριν προχωρήσετε στην πρακτική τους εφαρμογή, καλό θα είναι να έχετε τακτοποιήσει τις οικονομικές σας εκκρεμότητες. Ενώ, η όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο σας με τον ανάδρομο Δία από το ζώδιο του Τοξότη, θα δημιουργήσει εκρηκτικές καταστάσεις όχι μόνο στις προσωπικές σας σχέσεις αλλά και στις συνεργασίες σας. Αυτό που πρέπει να καταλάβετε είναι ότι δεν κινούνται όλοι με τους δικούς σας ρυθμούς, και το πιο σημαντικό είναι ότι δεν έχετε μόνο εσείς ανάγκες και επιθυμίες αλλά και οι άλλοι.

Καρκίνος

Αντιφατική, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι η σημερινή ημέρα για εσάς τους Καρκίνους. Αρχικά η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ταύρου θα φέρει για εσάς τους Καρκίνους νέα δεδομένα στην κοινωνική σας ζωή  και αυτό γιατί, μέσα από τις φιλικές σας συναναστροφές θα γνωρίσετε νέα πρόσωπα με τα οποία έχετε κοινά ενδιαφέροντα και το κυριότερο, ήρθαν για να μείνουν. Ενώ από την άλλη πλευρά η παρουσία του πλανήτη της δράσης Άρη στο ζώδιο των Διδύμων, έχει ενισχύσει την ανησυχία σας για το μέλλον σας. Γι’ αυτό και κάτω από την επιρροή της  όψης αντίθεσης  Άρη – Δία, θα χρειαστεί να καταβάλετε ιδιαίτερη προσπάθεια για να αποφύγετε τις συγκρούσεις στο χώρο της εργασίας σας καθώς νιώθετε ότι σας αδικούν.

Λέων

Με την δημόσια εικόνα σας, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι μπορεί να ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Λέοντες. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ταύρου θα σας βοηθήσει να βάλετε νέους επαγγελματικούς στόχους. Ενώ, όσοι από εσάς είστε σε αναζήτηση εργασίας, αυτή η περίοδος είναι ιδανική για να στείλετε το βιογραφικό σας. Ενώ, η  όψη  αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Άρης  από το ζώδιο των Διδύμων  με τον  Δία από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Τοξότη είναι πιθανό να σας ωθήσουν σε συγκρούσεις με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα εξαιτίας της οικειότητας που μπορεί να έχετε μεταξύ σας.

Παρθένος

Ιδιαίτερα χαρούμενοι, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο, ότι είστε εσείς οι Παρθένοι. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου, θα σας βοηθήσει να βάλετε σε εφαρμογή τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια , ενώ ιδιαίτερα θετικά θα είναι τα νέα για όσους θέλουν να συνεχίσουν τις Σπουδές τους στο εξωτερικό. Ενώ, η όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο των Διδύμων με τον ανάδρομο Δία από το ζώδιο του Τοξότη θα δημιουργήσει εντάσεις ανάμεσα στις επαγγελματικές και οικογενειακές σας σχέσεις καθώς δυσκολεύεστε να διατηρήσετε την ισορροπία ανάμεσα σε αυτές.

Ζυγός

Το βλέμμα σας,  λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας,  είναι στραμμένο στις οικονομικές σας υποθέσεις. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ζυγού θα φέρει σημαντικές εξελίξεις σε αυτό τον τομέα. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι, θα καταφέρετε να πάρετε μια οικονομική ανάσα καθώς θα έχετε την ευκαιρία να ρυθμίσετε τις οικονομικές  εκκρεμότητες που έχετε απέναντι σε Τρίτους(π.χ. Δάνεια, Εφορία, Ασφαλιστικά Ταμεία). Από την άλλη πλευρά η όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει ο Άρης από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Διδύμων με τον Δία από το ζώδιο του Τοξότη, είναι πιθανό να σας δημιουργήσει υπερβολικές προσδοκίες γύρω από τα μελλοντικά σας σχέδια, τα οποία θα διαφημίσετε στους φίλους σας με ιδιαίτερα εντυπωσιακό τρόπο.

Σκορπιός

Σε πρώτο πλάνο, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα βρεθούν οι σχέσεις και οι συνεργασίες σας. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Ταύρου θα φωτίσει τον τομέα των διαπροσωπικών σας σχέσεων. Νέες σχέσεις και συνεργασίες θα έρθουν να πάρουν την θέση όσων έχουν ολοκληρώσει το κύκλο τους και πρέπει σιγά – σιγά να αποχωρήσουν από τη ζωή σας. Επίσης, η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο  Άρης από το ζώδιο των Διδύμων με τον   Δία από το ζώδιο του Τοξότη είναι πιθανό να σας οδηγήσει σε υπερβολικές σπατάλες εξαιτίας της σιγουριάς που νιώθετε γύρω από το μέλλον των οικονομικών σας.

Τοξότης

Σημαντικές αλλαγές, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, πρόκειται να συμβούν στην καθημερινή σας ζωή. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ταύρου θα σας φέρει νέες ευθύνες στο χώρο της εργασίας σας, ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να πάρετε την απόφαση να ασχοληθείτε ουσιαστικά με τον εαυτό σας και την υγεία σας. Ενώ, η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης σας Δίας με τον Άρη από το ζώδιο των Διδύμων , θα ανεβάσει τους τόνους  στις διαπροσωπικές σας σχέσεις και αυτό γιατί δεν θα μπορέσουν να αποδεχθούν τις επεκτατικές σας τάσεις.

Αιγόκερως

Χαρούμενοι και ευδιάθετοι, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας , ότι είστε σήμερα εσείς οι Αιγόκεροι. Αυτό για εσάς σημαίνει ότι η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου θα φέρει ευχάριστες υποχρεώσεις σε εσάς τους Αιγόκερους. Έτσι, αρκετοί από εσάς θα προχωρήσετε στην πρακτική εφαρμογή ενός δημιουργικού σχεδίου, ενώ άλλοι θα πάρουν την απόφαση να πάνε την σχέση τους σε επόμενο στάδιο, ενώ μέσα στα άμεσα σχέδια τους μπορεί να είναι και η απόκτηση ενός παιδιού.  Από την άλλη πλευρά, η όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο των Διδύμων με τον Δία από το ζώδιο του Τοξότη , θα σας ωθήσει να διεκδικήσετε με υπερβολικό τρόπο τα κεκτημένα σας στο χώρο της εργασίας. Ωστόσο, θα πρέπει να είστε προσεχτικοί γιατί οι υπερβολές ποτέ δεν ωφέλησαν.

Υδροχόος

Με τα ζητήματα του σπιτιού και της ακίνητης σας περιουσίας , λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Υδροχόοι. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ταύρου θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με θέματα που έχουν σχέση με τις οικογενειακές σας υποθέσεις. Αρκετοί από εσάς θα προσπαθήσετε να βοηθήσετε ένα οικείο σας πρόσωπο να βρει λύση στα θέματα που το απασχολούν, ενώ άλλοι μπορεί να πάρουν την απόφαση να προχωρήσουν στην οικονομική εκμετάλλευση ενός ακινήτου. Επίσης, η όψη αντίθεση που θα σχηματίσει ο Άρης από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Διδύμων με τον Δία από το ζώδιο του Τοξότη θα σας ωθήσει να προβάλλετε με υπερβολικό τρόπο τα δημιουργικά σας σχέδια, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, ίσως είστε λιγάκι υπερβολικοί στο φλερτ και στο παιχνίδι του έρωτα.

Ιχθείς

Τα  σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας λέει ότι θα πρέπει να αλλάξετε τον τρόπο με τον οποίο προβάλλετε τον εαυτό σας. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ταύρου θα σας βοηθήσει να αλλάξετε ουσιαστικά τον τρόπο με τον οποίο επικοινωνείτε και αναπτύσσετε τις σκέψεις σας. Πλέον δεν θα χάνετε άσκοπα το χρόνο σας σε περιττές αναλύσεις, αλλά ο λόγος σας θα είναι μεστός και ουσιαστικός, ενώ, το πιο σημαντικό είναι ότι θα δεν θα δίνετε υποσχέσεις που δεν μπορείτε να κρατήσετε μόνο και μόνο γιατί δεν θέλετε να στεναχωρήσετε τους συνομιλητές σας. Ενώ, η όψη  αντίθεσης  που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο των Διδύμων με τον Δία από το ζώδιο του Τοξότη, θα σας φέρει πολύ έντονα απέναντι στο δίλημμα καριέρα ή οικογένεια. Μην υπερβάλλετε γιατί με καλή θέληση μπορείτε να βρείτε την ισορροπία ανάμεσα σε αυτούς τους δύο τομείς.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: