Ζώδια

Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (30/4/2019)

Κριός

Σε ποίο εσωτερικά μονοπάτια, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θέλετε να βαδίσετε σήμερα εσείς οι Κριοί. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο των Ιχθύων στον 12o Ηλιακό σας οίκο και η όψη συνόδου που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα, θα λειτουργήσει δημιουργικά για εσάς καθώς θα σας βάλει στην διαδικασία να ονειρευτείτε το μέλλον σας. Εσείς αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να βρείτε την διαδρομή που θέλετε να ακολουθήσετε ώστε να δώσετε σχήμα και μορφή στα όνειρα σας.

Ταύρος

Χαρούμενοι και ευδιάθετοι, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είστε σήμερα εσείς οι Ταύροι. Και όχι τυχαία, αφού η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο των Ιχθύων στον 11o Ηλιακό σας οίκο και η όψη συνόδου που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα, θα σας βοηθήσουν να ανοίξετε νέους δρόμους μέσα από τους οποίους θα διοχετεύσετε την δημιουργικότητα σας. Φυσικά, οι πιο θερμοί υποστηρικτές και θαυμαστές σας θα είναι οι φίλοι σας.

Δίδυμοι

Έτοιμοι να κυνηγήσετε τους στόχους σας, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι είστε εσείς οι Δίδυμοι. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο των Ιχθύων στον 10o Ηλιακό σας οίκο και η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον Δία, θα σας κάνει να υπεραισιόδοξους με αποτέλεσμα, να μην είστε ουσιαστικά τόσο αφοσιωμένοι στους στόχους σας , σε σχέση με αυτό που δείχνετε στους άλλους. Αυτό που πρέπει να θυμάστε είναι ότι η επιτυχία και η διάρκεια θέλουν προσπάθεια.

Καρκίνος

Η σημερινή ημέρα ,  λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι ιδιαίτερα ευχάριστη για εσάς τους Καρκίνους. Η παρουσία της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων στον 9o Ηλιακό σας οίκο και η όψη συνόδου που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα, θα σας ωθήσει να οραματιστείτε το νέο επαγγελματικό σας μέλλον. Δεν θα μείνει όμως μόνον εκεί, γιατί, συζητώντας τα σχέδια σας με τους φίλους σας, αυτοί θα σας βοηθήσουν να έρθετε σε επικοινωνία με τα κατάλληλα άτομα για να τα πραγματοποιήσετε.

Λέων

Με τις οικονομικές σας υποθέσεις, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Λέοντες. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο των Ιχθύων στον 8o Ηλιακό σας οίκο και η όψη συνόδου που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα, θέλει λιγάκι προσοχή, μιας και θα έχει την τάση να θολώσει την κρίση σας με αποτέλεσμα να προχωρήσετε σε υπεραισιόδοξες εκτιμήσεις. Η καλύτερη λύση είναι να ζητήσετε την βοήθεια ενός ατόμου που είναι στα οικονομικά αυθεντία.

Παρθένος

Φίλοι και συνεργάτες, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα βρεθούν σε πρώτο πλάνο. Η παρουσία της Σελήνης απέναντι από το ζώδιο σας, στο ζώδιο των Ιχθύων στον 7o Ηλιακό σας οίκο και η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον Δία από το ζώδιο του Τοξότη, είναι πιθανό , εκμεταλλευόμενοι την αδυναμία που σας δείχνουν, να φερθείτε με αλαζονικό τρόπο τόσο στις φίλους σας όσο και στους συνεργάτες σας. Αυτό όμως που πρέπει να έχετε στο νου σας είναι ότι με αυτή σας την συμπεριφορά θα τους στεναχωρήσετε.

Ζυγός

Με τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Ζυγοί. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο των Ιχθύων στον 6ο Ηλιακό σας οίκο και η όψη συνόδου που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα, είναι πιθανό να σας ωθήσει να δείτε την κατάσταση στο χώρο της εργασίας σας αλλά και την συμπεριφορά των συναδέλφων σας πιο όμορφη και θετική από όσο πραγματικά είναι. Για να μην βρεθείτε προ εκπλήξεων, καλό θα ήταν να είστε πιο επιφυλακτικοί απέναντι τους.

Σκορπιός

Χαρούμενοι, ευδιάθετοι και γεμάτοι ενέργεια, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είστε εσείς οι Σκορπιοί. Η παρουσία της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων στον 5ο Ηλιακό σας οίκο και η όψη συνόδου που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα, θα σας βοηθήσει να διοχετεύσετε δημιουργικά την ενέργεια σας κυρίως μέσω της Τέχνης.
Η ικανότητα σας να αγγίζετε και πιο ευαίσθητες χορδές στις ψυχές των ανθρώπων, είναι που σας κάνει να ξεχωρίζετε.

Τοξότης

Με τα ζητήματα που απασχολούν το σπίτι και την οικογένεια σας, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Τοξότες. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο των Ιχθύων στον 4ο Ηλιακό σας οίκο και η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον κυβερνήτη σας Δία, είναι πιθανό να σας ωθήσει σε σπατάλες για το σπίτι και την οικογένεια σας. Ενώ ο τρόπος που θα συμπεριφερθείτε στους οικείους σας θα έχει έπαρση και αλαζονεία.

Αιγόκερως

Μια ενδιαφέρουσα ημέρα, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι ξεκινά για εσάς τους Αιγόκερους. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο των Ιχθύων στον 3ο Ηλιακό σας οίκο και η όψη συνόδου που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα, θα σας ωθήσει να προχωρήσετε σε σημαντικές συζητήσεις τόσο με φίλους όσο και με συνεργάτες. Αυτό που θα σας κάνει να ξεχωρίσετε είναι ο τρόπος με τον οποίο θα εκφράσετε τις σκέψεις σας.

Υδροχόος

Ιδιαίτερα τολμηροί και αποφασιστικοί,  λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είστε σήμερα εσείς οι Υδροχόοι. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο των Ιχθύων στον 2ο Ηλιακό σας οίκο και η όψη συνόδου που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια ενδιαφέρουσα επαγγελματική συμφωνία. Παράλληλα όμως, είναι πιθανό να θολώσει την κρίση σας και να σας ωθήσει σε αγορές και έξοδα άνευ λόγου και αιτίας.

Ιχθείς

Όλα τα φώτα του πλανητικού σκηνικού, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι σήμερα στραμμένα επάνω σας. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο σας και η όψη συνόδου που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα, θα σας ωθήσει να φτιάξετε ένα δικό σας  κόσμο ο οποίος είναι πιο όμορφος. Ενώ στην συνέχεια, η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον Δία θα σας κάνει να πιστεύετε ότι τα πράγματα γύρω σας μπορούν να λειτουργήσουν από μόνο τους χωρίς εσείς να χρειαστεί να καταβάλετε προσπάθεια.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: