Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (29/4/2019)

στις

Κριός

Αρκετά κουρασμένοι, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι είστε εσείς οι Κριοί. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο των Ιχθύων στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας θυμίσει ότι δεν είστε υπέρ ήρωες και ότι πρέπει που και που να δίνετε στον εαυτό σας την πολυτέλεια να ξεκουράζεται και να χαλαρώνει. Γι’ αυτό και το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι, να αποσυρθείτε λιγάκι από τα φώτα και να ασχοληθείτε με δραστηριότητες που σας γεμίζουν χαρά.

Ταύρος

Έντονο κοινωνικό ενδιαφέρον, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα έχει η σημερινή ημέρα για εσάς τους Ταύρους. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο των Ιχθύων στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας θυμίσει ότι εκτός από τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις έχετε και μια κοινωνική ζωή την οποία πρέπει να φροντίζετε. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι, να αποδεχτείτε τις προσκλήσεις από φίλους με τους οποίους μοιράζεστε τα ίδια  ενδιαφέροντα και να είστε σίγουροι ότι θα περάσετε όμορφα.

Δίδυμοι

Χαρούμενοι και ευδιάθετοι, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είστε σήμερα εσείς οι Δίδυμοι. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο των Ιχθύων στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να δείξετε εκτός από την επικοινωνιακή σας πλευρά και την πιο τρυφερή και στοργική.  Αυτή  η πλευρά του χαρακτήρα σας, για όσους δεν σας ξέρουν θα αποτελέσει ευχάριστη έκπληξη. Βλέπετε, οι πλειοψηφία των ανθρώπων μένει στην επιφάνεια και όχι στην ουσία.

Καρκίνος

Με τις καλύτερες προϋποθέσεις, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ξεκινήσει η σημερινή ημέρα για εσάς τους Καρκίνους. Η παρουσία της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα ενισχύσει τις τάσεις φυγής που μπορεί να έχετε από την καθημερινότητα. Γι’ αυτό και η σημερινή ημέρα είναι ιδανική για να ταξιδέψετε με το ταίρι σας, να επισκεφτείτε ένα μουσείο ή για να επικοινωνήσετε με φίλους που βρίσκονται μακριά.

Λέων

Σε ποιο εσωτερικά μονοπάτια, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα περπατήσετε σήμερα εσείς οι Λέοντες. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο των Ιχθύων στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βάλει στην διαδικασία να περπατήσετε στα δύσβατα μονοπάτια της ψυχής σας, να κάνετε την αυτοκριτική σας και να δείτε με κατάματα τους φόβους και τις ανασφάλειες σας. Μέσα από αυτή τη διαδρομή θα συνειδητοποιήσετε ότι δεν είστε άτρωτοι,  είστε όμως έτοιμοι να δείξετε σε όλους το μεγαλείο της ψυχής σας.

Παρθένος

Με τις διαπροσωπικές σας σχέσεις, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Παρθένοι. Η παρουσία της Σελήνης απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο των Ιχθύων στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να πάρετε πρωτοβουλίες και να συζητήσετε τόσο με τους φίλους όσο και με τον/την σύντροφο σας τα θέματα που κατά καιρούς σας έχουν προβληματίσει. Αυτό που σίγουρα δεν πρέπει να μπερδέψετε είναι την ειλικρίνεια με την αγένεια.

Ζυγός

Η λέξη που θα κυριαρχήσει σήμερα στην ζωή σας, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, είναι η οργάνωση. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο των Ιχθύων στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να βάλετε σε μια σειρά τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας σας. Και παράλληλα, επειδή παρασυρθήκατε σε διατροφικές κραιπάλες, να προσπαθήσετε να ακολουθήσετε ένα πρόγραμμα διατροφής και άσκησης, το οποίο θα σας μυήσει σε πιο υγιεινές συνήθειες.  Μην ξεχνάτε ότι το καλοκαίρι είναι προ των πυλών.

Σκορπιός

Ιδιαίτερα χαρούμενοι, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας , ότι θα είστε σήμερα εσείς οι Σκορπιοί. Η παρουσία της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα βγάλει στην επιφάνεια το μικρό παιδί που κρύβετε μέσα σας. Έτσι η σημερινή ημέρα είναι ιδανική για να δείτε φίλους, να διασκεδάσετε, και να περάσετε όμορφες στιγμές με τα παιδιά και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Επίσης, αρκετοί από εσάς θα ασχοληθείτε και με αθλητικές δραστηριότητες που σας γεμίζουν χαρά.

Τοξότης

Με το χώρο του σπιτιού σας, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Τοξότες. Η παρουσία της Σελήνης ζώδιο των Ιχθύων στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με την τακτοποίηση του χώρου του σπιτιού σας, ενώ αρκετοί από εσάς θα μπείτε στην διαδικασία να προχωρήσετε και σε μερικές αλλαγές στην εσωτερική του διακόσμηση.  Επίσης, η σημερινή ημέρα είναι ιδανική για να καλέσετε στο σπίτι σας φίλους.

Αιγόκερως

Σε έντονους ρυθμούς, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα κινηθείτε σήμερα εσείς οι Αιγόκεροι. Η παρουσία της Σελήνης ζώδιο των Ιχθύων στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, σας υπόσχεται ότι θα έχετε ευχάριστες συζητήσεις με φίλους και άτομα από το κοντινό κοινωνικό σας περιβάλλον που έχετε να δείτε καιρό. Επίσης, η σημερινή ημέρα είναι ιδανική για όσους από εσάς θέλετε να κάνετε μια μικρή απόδραση σε ένα κοντινό μέρος.

Υδροχόος

Ιδιαίτερα προστατευτικοί, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είστε σήμερα εσείς οι Υδροχόοι. Η παρουσία της Σελήνης ζώδιο των Ιχθύων στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να γίνετε ομπρέλα προστασίας για ότι και όποιον θεωρείτε δικό σας. Φυσικά ουαί και αλίμονο σε όποιον πειράξει τους αγαπημένους σας ή αμφισβητήσει τις αξίες σας, γιατί το μόνο σίγουρο είναι ότι, τόσο η αντίδραση όσο και η αυστηρότητα σας θα τους ξαφνιάσει.

Ιχθείς

Ο ρόλος του πρωταγωνιστή, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι αποκλειστικά και μόνο δικός σας. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο σας θα τονίσει την γοητεία σας και θα ενισχύσει την ανάγκη σας για δράση με αποτέλεσμα να είστε βιαστικοί και ανυπόμονοι. Με το γλυκό σας παρουσιαστικό και το χαμόγελο σας θα καταφέρετε να ξεπεράσετε τις καθυστερήσεις που μπορεί να υπάρχουν. Ενώ το μόνο σίγουρο είναι ότι, η παρουσία σας δεν θα περάσει απαρατήρητη.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s