Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (24/4/2019)


Κριός

Ημέρα για γερούς λύτες, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είναι η σημερινή για εσάς τους Κριούς. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 10ο Ηλιακό σας οίκο θα στρέψει την προσοχή σας σε θέματα καριέρας,  ενώ, η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη με την Αφροδίτη από το ζώδιο σας, είναι πιθανό θα ανεβάσει τους τόνους στο χώρο της εργασίας σας, με αποτέλεσμα να αντιδράσετε με ιδιαίτερα νευρικό τρόπο απέναντι στα σχόλια ενός γυναικείου προσώπου.

Ταύρος

Με τις καλύτερες προϋποθέσεις, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ξεκινήσει η σημερινή ημέρα για εσάς τους Ταύρους. Η είσοδος της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω στον 9ο Ηλιακό σας οίκο θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε μια υπόθεση γραφειοκρατικής φύσεως ,  ενώ, η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού, είναι πιθανό να σας φορτίσει συναισθηματικά μέχρι να το υλοποιήσετε.

Δίδυμοι

Με τις οικονομικές σας υποθέσεις, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Δίδυμοι. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 8ο Ηλιακό σας οίκο θα  προχωρήσετε στην ρύθμιση μιας οικονομικής σας εκκρεμότητας απέναντι σε Τρίτους (π.χ. Δάνεια, Εφορία) ,  ενώ, η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού, είναι πιθανό να δυσκολέψει την επικοινωνία με ένα γυναικείο πρόσωπο από το φιλικό σας περιβάλλον.

Καρκίνος

Με τις οικονομικές σας υποθέσεις, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Δίδυμοι. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 8ο Ηλιακό σας οίκο θα  προχωρήσετε στην ρύθμιση μιας οικονομικής σας εκκρεμότητας απέναντι σε Τρίτους (π.χ. Δάνεια, Εφορία) ,  ενώ, η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού, είναι πιθανό να δυσκολέψει την επικοινωνία με ένα γυναικείο πρόσωπο από το φιλικό σας περιβάλλον.

Λέων

Με την οργάνωση του χρόνου και των υποχρεώσεων σας, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα πρέπει να ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Λέοντες. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 6ο Ηλιακό σας οίκο είναι αυτή που θα σας ωθήσει να οργανώσετε με τέτοιο τρόπο την δουλειά σας ώστε να είστε αποτελεσματικοί χωρίς να χάνετε άσκοπα το χρόνο και την ενέργεια σας,  ενώ, η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη με την Αφροδίτη από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού, είναι πιθανό να σας κάνει λιγάκι εύθικτους.

Παρθένος

Χαρούμενοι και ευδιάθετοι, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είστε στο ξεκίνημα της ημέρας εσείς οι Παρθένοι. Η είσοδος της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω στον 5ο Ηλιακό σας οίκο θα σας γεμίσει χαρά και θα σας ωθήσει να δείτε την φωτεινή και αισιόδοξη πλευρά της ζωής, ενώ, η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού είναι πιθανό να σας κάνει ευαίσθητους σε ότι αφορά τα οικονομικά σας.

Ζυγός

Με τα ζητήματα που απασχολούν το σπίτι και την οικογένεια σας, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ασχοληθείτε εσείς οι Ζυγοί. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 4ο Ηλιακό σας οίκο θα σας πιέσει να αναλάβετε δράση και να δώσετε άμεσες λύσεις σε μια υπόθεση που απασχολεί έντονα την οικογένεια σας , ενώ, η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού είναι πιθανό να σας δυσκολέψει τις σχέσεις σας με το άλλο φύλο.

Σκορπιός

Σε γρήγορους και απαιτητικούς ρυθμούς, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα κινηθείτε σήμερα εσείς οι Σκορπιοί. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, θα ενισχύσει τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες γι’ αυτό και δεν είναι καθόλου τυχαίο που σήμερα τόσο οι φίλοι όσο και οι συνεργάτες σας θα έρχονται σε εσάς για να τους δώσετε λύσεις.  Ωστόσο, η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού, είναι πιθανό σας κάνει λιγάκι μυγιάγγιχτους.

Τοξότης

Με τα αποκτήματα σας, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Τοξότες. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 2ο Ηλιακό σας οίκο θα σας κάνει ιδιαίτερα προστατευτικούς απέναντι σε ότι και όποιον θεωρείτε δικό σας και ουαί και αλίμονο σε όποιον πάει να τα πειράξει. Από την άλλη πλευρά, η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη με την Αφροδίτη από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού είναι πιθανό να σας κάνει να νιώσετε άβολα εξαιτίας της στάσης ενός γυναικείου προσώπου.

Αιγόκερως

Όλα τα φώτα του πλανητικού σκηνικού, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι στραμμένα επάνω σας. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο σας θα σας ωθήσει να κάνετε πράξη τα σχέδια σας όσο γίνεται πιο γρήγορα .  Ενώ από την άλλη πλευρά, κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη με την Αφροδίτηαπό το ζώδιο του Κριού, τα σχόλια ενός γυναικείου μέλους της οικογένειας σας είναι πιθανό να σας βγάλουν εκτός ορίων.

Υδροχόος

Αρκετά κουρασμένοι, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα νιώσετε σήμερα εσείς οι Υδροχόοι. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας θυμίσει ότι πρέπει που και που να δίνετε και λίγη προσοχή στον εαυτό σας, και να του προσφέρετε την πολυτέλεια της χαλάρωσης και της ξεκούρασης. Ενώ, η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού, θα σας κάνει να νιώσετε άβολα στην προσπάθεια σας να εκθέσετε τις απόψεις σας κατά τη διάρκεια μιας συζήτησης.

Ιχθείς

Έντονο κοινωνικό ενδιαφέρον, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα έχει η σημερινή ημέρα για εσάς τους Ιχθύες. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, θα φέρει νέα πνοή στην κοινωνική σας ζωή, με την προϋπόθεση ότι θα αποδεχτείτε την πρόσκληση που θα σας κάνει ένα φιλικό σας πρόσωπο. Προσοχή όμως, γιατί κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη με την Αφροδίτη, και στην προσπάθεια σας να εντυπωσιάσετε είναι πιθανό να παρασυρθείτε σε περιττές σπατάλες.

Κατηγορίες:Ζώδια

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: