Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (19/4/2019)

Κριός

Ιδιαίτερα σημαντική, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είναι η σημερινή ημέρα για εσάς τους Κριούς. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί για 2η φορά στο ζώδιο του Ζυγού, έρχεται να φωτίσει για  άλλη μια φορά τον τομέα των διαπροσωπικών σας σχέσεων. Αυτή τη φορά όμως το κύριο αίτημα της είναι  να ολοκληρώσετε τον μετασχηματισμό των σχέσεων, που ξεκίνησε στην  προηγούμενη Πανσέληνο, να αφήσετε πίσω σας τις παλιές σας πεποιθήσεις για το πώς πρέπει να λειτουργούμε μέσα σε αυτές και να γίνετε πιο ευέλικτοι. Ιδιαίτερα σε προσωπικό επίπεδο, πιάστε το χέρι του / της συντρόφου σας και χαράξτε από κοινού την πορεία σας αφήνοντας πίσω τα πρέπει του κοινωνικού σας περιβάλλοντος.

Ταύρος

Σε νέα μονοπάτια, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι είστε έτοιμοι να περπατήσετε εσείς οι Ταύροι. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί για 2η φορά στο ζώδιο του Ζυγού, θέλει να σας πει ότι είναι άσκοπο να προσπαθείτε να ελέγξετε και να επιβάλετε στον/ στην σύντροφο σας την δική σας οπτική, γιατί το μόνο που θα καταφέρετε είναι στο τέλος να τον/ την απομακρύνεται. Αυτή η Πανσέληνος σας δίνει μια μοναδική ευκαιρία, και αυτή είναι να αφήσετε στην άκρη τις παλιές σας πεποιθήσεις και να προσπαθήσετε να αλλάξετε τον τρόπο με τον οποίο έχετε δομήσει τις αξίες σας.

Δίδυμοι

Χαρούμενοι και δημιουργικοί , λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είστε σήμερα  εσείς οι Δίδυμοι. Η 2η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ζυγού  θα σας ωθήσει να δείτε με άλλα μάτια τόσο την ερωτική σας ζωή όσο και ότι σας γεμίζει χαρά. Το κύριο αίτημα της είναι να αλλάξετε την οπτική σας και να δώσετε ιδιαίτερη έμφαση στην απλότητα, μέσα από την οποία θα γίνετε πιο δημιουργικοί και παράλληλα θα αναγνωρίσετε ότι οι απολαύσεις κρύβονται μέσα στα απλά πράγματα.

Καρκίνος

Συναισθηματικά φορτισμένοι, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είστε σήμερα εσείς οι Καρκίνοι. Η  Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί για 2η φορά στο ζώδιο του Ζυγού θα φωτίσει έναν από τους πιο σημαντικούς τομείς της ύπαρξης σας, την οικογένεια σας και τις σχέσεις που έχετε με τα υπόλοιπα μέλη της.  Αυτό που σας ζητάει είναι, να αφήσετε στην άκρη τις παρωχημένες αντιλήψεις και τα κοινωνικά πρέπει με τα οποία έχετε μεγαλώσει, και να προχωρήσετε μέσα από τα δικά σας θέλω. Άλλωστε τα τελευταία χρόνια έχετε αρχίσει να αλλάζετε πολλά πράγματα μέσα σας.

Λέων

Έτοιμοι για αλλαγές, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας , ότι είστε εσείς οι Λέοντες. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί για 2η φορά στο ζώδιο του Ζυγού , θα σας ωθήσει  να αφήσετε στην άκρη τις δογματικές αντιλήψεις και να δείτε τις διαπροσωπικές σας σχέσεις μέσα από άλλη ματιά. Αυτό που πρέπει να έχετε στο νου σας είναι ότι, ο κάθε άνθρωπος έρχεται στη ζωή μας για συγκεκριμένο λόγο και για συγκεκριμένη χρονική διάρκεια με σκοπό να μας βοηθήσει να γίνουμε καλύτεροι για εμάς.

Παρθένος

Το μήνυμα της σημερινής ημέρας, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας είναι, επαναπροσδιορίστε τις αξίες σας. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί για 2η φορά στο ζώδιο του Ζυγού έρχεται να τονίσει ακόμα με πιο έντονο τρόπο το ότι πρέπει να μετασχηματίσετε τον τρόπο με τον οποίο λειτουργείτε στις σχέσεις σας. Αυτή τη φορά θέλει να σας τονίσει, με ακόμα πιο έντονο τρόπο ότι, πίσω από την ανάγκη σας να ελέγξετε τον /την σύντροφο σας και τους συνεργάτες σας ότι η δική σας οπτική είναι η σωστή, κρύβεται φόβος και ανασφάλεια.

Ζυγός

Ο ρόλος του πρωταγωνιστή, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, είναι αποκλειστικά και μόνο δικός σας.  Η Πανσέληνος  που θα πραγματοποιηθεί για 2η φορά στο ζώδιο σας θα σας ωθήσει  να δείτε τις διαπροσωπικές σας σχέσεις, με άλλη ματιά. Όπως και στην προηγούμενη Πανσέληνο το άγρυπνο βλέμμα του  Κρόνου και του Πλούτωνα, απαιτούν από εσάς να πάψετε να είστε συγκαταβατικοί, να βάλετε τις διαπροσωπικές σας σχέσεις σε άλλες βάσεις και να πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Ενώ εάν χρειασθεί, κόψτε τους δεσμούς με σχέσεις οι οποίες είναι τοξικές.

Σκορπιός

Έντονα προβληματισμένοι, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είστε εσείς οι Σκορπιοί. Η Πανσέληνος  που θα πραγματοποιηθεί για 2η φορά στο ζώδιο του Ζυγού, θα σας φέρει σε επαφή με την πιο αθέατη πλευρά του εαυτού σας. Αυτή τη φορά θα σας φέρει αντιμέτωπους με τις αλήθειες σας και θα σας προετοιμάσει για τις αλλαγές που πρόκειται να γίνουν τα επόμενα χρόνια στη ζωή σας. Εσείς αυτό που μένει να κάνετε είναι να αποδεχτείτε ότι κανείς δεν είναι κανενός, και ότι οι άνθρωποι που έχουμε δίπλαμας δεν μας ανήκουν.

Τοξότης

Νέα οπτική στη ζωή σας, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θέλει να σας προσφέρει η σημερινή ημέρα εσάς τους Τοξότες. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί για 2η φορά στο ζώδιο του Ζυγού στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, θα φωτίσει τον τρόπο που λειτουργείτε μέσα στις κοινωνικές σας σχέσεις. Το μήνυμα της είναι ότι, θα πρέπει να αφήσετε στην άκρη τους συναισθηματισμούς και αν χρειασθεί να κόψετε κάποιους δεσμούς από το παρελθόν, και να κρατήσετε μόνον όσες σχέσεις θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε την ζωή σας, σε προσωπικό και πνευματικό επίπεδο, παρακάτω.

Αιγόκερως

Με τον τρόπο που θέλετε να προβάλλετε τον εαυτό σας, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Αιγόκεροι. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί για 2η φορά στο ζώδιο του Ζυγού, θέλει να σας πει ότι δεν πρέπει να μένετε κολλημένοι στις παλιές σας αντιλήψεις. Αυτό που πρέπει όμως να θυμάστε είναι ότι, εσείς μπορεί να έχετε προχωρήσει μέσα σας σε σημαντικές αλλαγές, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι έχουν προχωρήσει και οι άλλοι. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι, αντί να προσπαθείτε να τους πιέσετε να ακολουθήσουν τις αλλαγές σας, να πορευτείτε μαζί με ανθρώπους που τις έχουν κάνει.

Υδροχόος

Με τις καλύτερες προϋποθέσεις, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είστε σήμερα εσείς οι Υδροχόοι. Άλλωστε, το πόσο χαρούμενοι και έτοιμοι για αλλαγές είστε θα σας δείξει  αυτή η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί για 2η φορά στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ζυγού. Άλλωστε, οι περισσότεροι από εσάς, έχετε δείξει με έντονο τρόπο μετά τα γενέθλια σας, ότι θέλετε νέα δεδομένα στις σχέσεις σας και στη ζωή σας, γι’ αυτό και η αντίδραση σας σε όποιον προσπαθήσει να σας ελέγξει ή να επιβάλλει τις απόψεις του, είναι κάθε άλλο παρά φιλική.

Ιχθείς

Την αυτοκριτική σας, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα κάνετε σήμερα εσείς οι Ιχθύες. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που, για μια ακόμη φορά θα μπείτε στην διαδικασία να δείτε ξεκάθαρα το οικοδόμημα της ζωής σας. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί για 2η φορά στο ζώδιο του Ζυγού, θα σας ζητήσει με ιδιαίτερα έντονο τρόπο, να βάλετε στο χρονοντούλαπο της ιστορίας, την επιθυμία , αλλά κυρίως τους τρόπους που χρησιμοποιούσατε μέχρι τώρα,  για να οδηγείτε τους ανθρώπους που βρίσκονται στο πλάι σας να ακολουθούν τις δικές σας επιλογές. Αυτό που πρέπει να θυμάστε είναι ότι η ελευθερία είναι πιο ελκυστική από την χειραγώγηση.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s