Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (18/4/2019)

Κριός

Οι λέξεις, που θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα σήμερα εσάς τους Κριούς, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας είναι, σχέσεις και συνεργασίες. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Ζυγού στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα  βοηθήσει  να πάρετε πρωτοβουλίες και να προχωρήσετε σε σημαντικές συζητήσεις, αναγκάζοντας σας όμως  να χρησιμοποιήσετε την οδό της διπλωματίας, για να αντιμετωπίσετε ένα απαιτητικό φίλο ή συνεργάτη. Σε αυτή σας την προσπάθεια δεν θα είστε μόνοι, αφού η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης σας Άρης με την Σελήνη, θα σας βοηθήσει να γίνετε ευέλικτοι και μαχητικοί.

Ταύρος

Με τα πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητας , λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Ταύροι. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Ζυγού στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βάλει στην διαδικασία να βάλετε όρια σε εκείνους τους συναδέλφους σας,  που συνηθίζουν να αποφεύγουν  τις ευθύνες τους και να τις φορτώνουν σε εσάς. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι, αξιοποιώντας την βοήθεια που θα σας δώσει η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης με την Σελήνη, να προστατέψετε τα κεκτημένα σας.

Δίδυμοι

Με τις καλύτερες προϋποθέσεις, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ξεκινήσει η σημερινή ημέρα για εσάς τους Δίδυμους. Η παρουσία της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ζυγού στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει  να περάσετε χρόνο με τους φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, ενώ υπόσχεται ότι θα σας φέρει αρκετές ευκαιρίες για φλερτ. Ενώ, η παρουσία του πλανήτη της δράσης στο ζώδιο σας και η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο πλανήτης της δράσης Άρης με την Σελήνη, θα σας κάνει πιο τολμηρούς.

Καρκίνος

Με το καταφύγιο σας, που δεν είναι άλλο από το σπίτι σας, λέει το σημερινό σας ωροσκόπιο, ότι θα ασχοληθείτε εσείς οι Καρκίνοι. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Ζυγού στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με την τακτοποίηση του χώρου σας και την εσωτερική του διακόσμηση, άλλωστε η βασική σας επιθυμία είναι, το σπίτι σας να είναι ζεστό και φιλόξενο. Από την άλλη πλευρά, η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Σελήνη, θα σας βοηθήσει να δείτε το μέλλον της οικογένεια σας με μεγαλύτερη αισιοδοξία.

Λέων

Ο μόνος χαρακτηρισμός που δεν ταιριάζει στην σημερινή ημέρα, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας είναι, βαρετή. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Ζυγού στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, θα ενισχύσει τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες, με αποτέλεσμα στις συζητήσεις που θα έχετε, να πείσετε με λογικά επιχειρήματα τόσο τους φίλους όσο και τους συναδέλφους σας. Επίσης, η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης με την Σελήνη θα σας δώσει τον ρόλο του πρωταγωνιστή στον φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο.

Παρθένος

Με τα αποκτήματα σας, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Παρθένοι. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Ζυγού στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να προστατεύσετε τα κεκτημένα σας (υλικά και μη), ενώ είναι πιθανό να σας παρασύρει σε μια βόλτα στο κοντινότερο εμπορικό κέντρο της περιοχής σας, με συνέπεια να βγείτε εκτός προϋπολογισμού. Ενώ από την άλλη πλευρά, η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης με την Σελήνη, θα σας κάνει ιδιαίτερα μαχητικούς στο χώρο της εργασίας σας.

Ζυγός

Όλα τα φώτα του πλανητικού σκηνικού, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είναι  στραμμένα επάνω σας. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο σας, θα σας κάνει βιαστικούς και ανυπόμονους με αποτέλεσμα, τόσο οι φίλοι όσο και οι συνεργάτες σας να ξαφνιαστούν. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι, να εκμεταλλευτείτε την σημαντική βοήθεια που σας δίνει η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Διδύμων με την Σελήνη, και να λειτουργήσετε με αποφασιστικότητα.

Σκορπιός

Το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας λέει ότι,  η σημερινή ημέρα για εσάς τους  Σκορπιούς θα είναι λιγάκι υποτονική. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Ζυγού στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θέλει να σας πει ότι πρέπει να δώσετε χρόνο στον εαυτό σας για  να χαλαρώσει και να ξεκουραστεί, γι’ αυτό και θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με δραστηριότητες που απαιτούν λιγότερη ενέργεια. Επίσης, η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο συγκυβερνήτης του ζωδίου σας, ο Άρης με την Σελήνη, θα σας βοηθήσει να νιώσετε πιο σίγουροι και αισιόδοξοι για το μέλλον σας.

Τοξότης

Χαρούμενοι και αισιόδοξοι, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είστε σήμερα εσείς οι Τοξότες. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Ζυγού στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, σας υπόσχεται ότι θα περάσετε όμορφες στιγμές μαζί με φίλους σε κοινές δραστηριότητες, ή σε μια εκδήλωση κοινωνικού ενδιαφέροντος. Ιδιαίτερα σημαντική για εσάς θα είναι η βοήθεια που θα σας δώσει η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης με την Σελήνη, η οποία θα σας βοηθήσει να πάρετε σημαντικές πρωτοβουλίες που αφορούν τις φιλικές και επαγγελματικές σας σχέσεις.

Αιγόκερως

Το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας λέει ότι, η σημερινή ημέρα θα είναι ιδιαίτερα απαιτητική για εσάς τους Αιγόκερους. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Ζυγού στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, ζητάει από εσάς να είστε πιο διπλωμάτες με τον προϊστάμενο σας, αν δεν θέλετε να βρεθείτε σε δύσκολη θέση.  Ενώ, μπορείτε να εκμεταλλευτείτε την βοήθεια που σας δίνει η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης με την Σελήνη, για να προωθήσετε τα αποτελέσματα της δουλειάς σας.

Υδροχόος

Ιδιαίτερα ευχάριστη, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είναι η σημερινή ημέρα για εσάς τους Υδροχόους. Η παρουσία της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ζυγού στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα είναι ιδιαίτερα εποικοδομητική για εσάς, αφού θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες γραφειοκρατικού χαρακτήρα, οι οποίες όπως πολύ καλά γνωρίζετε δεν είναι το φόρτε σας. Άλλωστε, θα έχετε και την σημαντική βοήθεια της όψης τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Διδύμων με την Σελήνη, και η οποία θα ενισχύσει την αυτοπεποίθηση σας.

Ιχθείς

Αρκετά προβληματισμένοι, λέει το σημερινό  ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είστε σήμερα εσείς οι Ιχθύες. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Ζυγού στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με τις οικονομικές υποθέσεις του/της συντρόφου σας ή με όποιον έχετε κοινό πορτοφόλι. Ενώ πολύ σημαντικό ρόλο θα παίξει, κάτω από την επιρροή της όψης τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης με την Σελήνη, η υποστήριξη που θα λάβετε από την οικογένεια σας.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s