Χωρίς κατηγορία

Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (17/4/2019)

Κριός

Όλα τα φώτα του πλανητικού σκηνικού, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα στραφούν πάνω σας. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο σας θα εγκαινιάσει μια πολύ σημαντική περίοδο για εσάς τους Κριούς. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του θα έχετε την ευκαιρία να βάλετε σε πρακτική εφαρμογή τις δημιουργικές σας σκέψεις, ενώ θα προχωρήσετε σε σημαντικές συμφωνίες τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Τα δυνατά σας όπλα είναι το γρήγορο μυαλό, το πρακτικό σας πνεύμα και η αποφασιστικότητα σας. Ωστόσο, εξαιτίας της βιασύνης σας θα υπάρξουν στιγμές που είναι πιθανό να πείτε πράγματα χωρίς να τα έχετε φιλτράρει, σε μια τέτοια περίπτωση το τετράγωνο Ερμή – Κρόνου μπορεί να αποδειχτεί σωτήριο.

Ταύρος

Με τις καλύτερες προϋποθέσεις, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ξεκινήσει η σημερινή ημέρα για εσάς τους Ταύρους. Η είσοδος του πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή στο ζώδιο του Κριού στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να προχωρήσετε στον σχεδιασμό των επόμενων σας κινήσεων, ενώ παράλληλα, ευνοεί τις μυστικές συζητήσεις και συμφωνίες. Σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να κάνει την εμφάνιση του ένα πρόσωπο από το παρελθόν, με το οποίο δεν είχατε κλείσει εντελώς τους λογαριασμούς σας.

Δίδυμοι

Η διάθεση σας, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, κατά τη διάρκεια της ημέρας θα αρχίσει σταδιακά να βελτιώνεται. Η είσοδος του κυβερνήτη του ζωδίου σας Ερμή στο ζώδιο του Κριού,  στον 11ο Ηλιακό σας οίκο σας πάει περισσότερο. Η παρουσία του στο ζώδιο του Κριού από την μια πλευρά θα ενεργοποιήσει και πάλι την κοινωνική σας ζωή, ενώ από την άλλη πλευρά είναι ιδιαίτερα θετικός για να προχωρήσετε σε συζητήσεις που αφορούν τα μελλοντικά σας σχέδια τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Καρκίνος

Μια ιδιαίτερα σημαντική περίοδος, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι ξεκινά για εσάς τους Καρκίνους. Η είσοδος του πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή στο ζώδιο του Κριού  στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε σημαντικές συζητήσεις  που αφορούν την εξέλιξη της καριέρας σας ή να ολοκληρώσετε συμφωνίες που είχαν μείνει το προηγούμενο χρονικό διάστημα μετέωρες, ενώ όσοι από εσάς ψάχνετε δουλειά, αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να στείλετε το βιογραφικό σας ή να περάσετε από κάποιες συνεντεύξεις.  Σε προσωπικό επίπεδο όμως, ίσως πιεστείτε να πάρετε αποφάσεις που αφορούν την προσωπική σας ζωή ή τις οικογενειακές σας σχέσεις.

Λέων

Σε έντονους ρυθμούς, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα κινηθείτε εσείς οι Λέοντες. Η είσοδος του πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, ευνοεί την επικοινωνία σας με το εξωτερικό τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, τις Ανώτερες Σπουδές, ενώ κατά τη διάρκεια της παραμονής του θα έχετε την ευκαιρία να συζητήσετε τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια. Επίσης, αυτή η χρονική περίοδος είναι κατάλληλη για να πραγματοποιήσετε ένα ταξίδι στο εξωτερικό είτε για δουλειές, είτε για διασκέδαση.

Παρθένος

Ιδιαίτερα προστατευτικοί, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είστε με τους αγαπημένους σας σήμερα εσείς οι Παρθένοι. Η είσοδος του κυβερνήτη του ζωδίου σας Ερμή στο ζώδιο του Κριού στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να βρείτε ουσιαστικές λύσεις στις οικονομικές εκκρεμότητες που έχετε  απέναντι σε Τρίτους (Δάνεια, Εφορία) ή στις εκκρεμότητες  του /της συντρόφου σας. Ωστόσο, καλό θα ήταν να μην αρχίσετε να διατυμπανίζετε την επιτυχία σας.

Ζυγός

Ημέρα δύο ταχυτήτων, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είναι η σημερινή ημέρα για εσάς τους Ζυγούς. Στο πρώτο μισό, θα νιώθετε ότι οι μπαταρίες σας δεν έχουν γεμίσει, ενώ μετά το μεσημέρι θα είστε έτοιμοι για δράση. Επίσης, η είσοδος του Ερμή απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Κριού στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα στρέψει την προσοχή σας στον αγαπημένο σας τομέα που δεν είναι άλλος από τις σχέσεις και τις συνεργασίες. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του θα έχετε την ευκαιρία να προχωρήσετε σε μια νέα επαγγελματική συνεργασία για την οποία προσπαθούσατε καιρό. Από την άλλη πλευρά όμως, είναι πιθανό να αναγκαστείτε να ολοκληρώσετε κάποιες άλλες, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να οδηγηθείτε σε βιαστικά συμπεράσματα.

Σκορπιός

Οι τελευταίες ημέρες ήταν γεμάτες ενδιαφέρουσες, αλλά παράλληλα αρκετά κουραστικές για εσάς τους Σκορπιούς, γι’ αυτό και το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας λέει ότι θα πρέπει να ρίξετε λιγάκι τους ρυθμούς σας. Η είσοδος του στο ζώδιο του Κριού  στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να διαφημίσετε τα αποτελέσματα σας στο χώρο της εργασίας σας, και μαζί με την επιβράβευση που θα πάρετε, θα σας δώσει και νέες ευθύνες. Αυτό όμως που πρέπει να προσέχετε, είναι την συμπεριφορά σας απέναντι στους συναδέλφους σας, γιατί είναι πιθανό ορισμένες στιγμές να είστε απότομοι μαζί τους ή να τους μιλάτε με έντονο ύφος.

Τοξότης

Ιδιαίτερα ευχάριστη, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είναι η σημερινή ημέρα για εσάς τους Τοξότες. Η είσοδος του πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα εγκαινιάσει μια από τις πιο χαρούμενες και δημιουργικές περιόδους της χρονιάς. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του θα προωθήσετε τα δημιουργικά σας σχέδια. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα διασκεδάσετε και θα  περάσετε όμορφα με τους φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, θα ασχοληθείτε με τις αγαπημένες δραστηριότητες,  ενώ θα είστε ο απόλυτος πρωταγωνιστής στο φλερτ και στον έρωτα.t

Αιγόκερως

Με τις εξελίξεις στο χώρο της εργασίας σας, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Αιγόκεροι. Ενώ από την άλλη πλευρά, η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Κριού στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να δώσετε ουσιαστικές λύσεις  στις οικογενειακές σας υποθέσεις και στα θέματα που αφορούν την ακίνητη σας περιουσία. Αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να συζητήσετε την εκμετάλλευση ενός ακινήτου, ενώ αρκετοί από εσάς, είναι πιθανό να εκφράσετε την επιθυμία να ξεκινήσετε μια επαγγελματική δραστηριότητα από το χώρο του σπιτιού σας.

Υδροχόος

Με καλή διάθεση, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ξεκινήσει η σημερινή ημέρα για εσάς τους Υδροχόους. Η είσοδος του πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή στο ζώδιο του Κριού στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να εκφράσετε τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες, και να προχωρήσετε σε σημαντικές συζητήσεις  τόσο σε φιλικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Επίσης, αρκετοί από εσάς, θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε μερικά ταξίδια είτε για δουλειά, είτε για διασκέδαση σε κοντινούς προορισμούς.  Από την άλλη πλευρά, αυτή η χρονική περίοδος είναι κατάλληλη για να ανανεώσετε το ηλεκτρονικό ή τηλεπικοινωνιακό σας εξοπλισμό ή για να αλλάξετε το μεταφορικό σας μέσο.

Ιχθείς

Με τις οικονομικές σας υποθέσεις, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Ιχθύες . Η είσοδος του Ερμή, μετά την παραμονή του το τελευταίο δίμηνο από το ζώδιο σας, στο ζώδιο του Κριού στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε μια σημαντική οικονομική συμφωνία η οποία θα σύντομα θα σας δώσει άμεσα τα πρώτα θετικά δείγματα. Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα για εσάς, είτε μια αναβάθμιση στην δουλειά σας με την αντίστοιχη μισθολογική αναβάθμιση, είτε με τη μορφή ενός δώρου. Επίσης, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να μπείτε μπροστά για να προστατεύσετε όποιον θεωρείτε πιο αδύναμο από εσάς. Επειδή όμως, ο Ερμής στον Κριό είναι παρορμητικός είναι πιθανό να σας παρασύρει και σε έξοδα.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: