Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (15/4/2019)

Κριός

Χαρούμενοι και ευδιάθετοι, λέει ότι θα είστε το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, στο ξεκίνημα της ημέρας εσείς οι Κριοί. Στη συνέχεια, η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο της Παρθένου στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να οργανώσετε τις υποχρεώσεις της εβδομάδας με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο. Προσοχή όμως, η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο των Ιχθύων με τον  Δία από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Τοξότη, είναι πιθανό να σας παρασύρει σε ανεύθυνες συμπεριφορές, με αποτέλεσμα να εκτεθείτε τόσο στους φίλους όσο και στον/στην ερωτική σας σύντροφο.

Ταύρος

Γεμάτη ενδιαφέρουσες στιγμές, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είναι η σημερινή ημέρα για εσάς τους Ταύρους. Ιδιαίτερα μετά το μεσημέρι, η είσοδος της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο της Παρθένου στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα δημιουργήσει όλες τις προϋποθέσεις για να περάσετε όμορφες στιγμές μαζί με τους φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ενώ, η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη από το ζώδιο των Ιχθύων με τον ανάδρομο Δία από το ζώδιο του Τοξότη, χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή γιατί είναι πιθανό, στην προσπάθεια σας να εντυπωσιάσετε τον φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο, να παρασυρθείτε σε άσκοπες σπατάλες.

Δίδυμοι

Σε έντονους ρυθμούς, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα κινηθείτε στο μεγαλύτερο μέρος της ημέρας σας εσείς οι Δίδυμοι. Ωστόσο, μετά το μεσημέρι, η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο της Παρθένου στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα φέρει στο επίκεντρο της προσοχής σας τα ζητήματα που απασχολούν το σπίτι και την οικογένεια σας. Ενώ από την άλλη πλευρά, η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο των Ιχθύων  με τον ανάδρομο Δια από το ζώδιο του Τοξότη, είναι πιθανό να σας παρασύρει σε υπερβολικές δηλώσεις με σκοπό να εντυπωσιάσετε τόσο τους φίλους όσο και τους συνεργάτες σας. Αυτό όμως που πρέπει να έχετε στο νου σας είναι, αν αυτή η προσπάθεια έχει ουσία ή όχι.

Καρκίνος

Επιρρεπείς στις σπατάλες, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είστε σήμερα εσείς οι Καρκίνοι. Μετά το μεσημέρι όμως, η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο της Παρθένου στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας γεμίσει χαρά αφού σας υπόσχεται ευχάριστες ειδήσεις και απρόσμενες συναντήσεις με φίλους που βρίσκονται μακριά.  Επίσης, η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων  με τον ανάδρομο Δία, είναι πιθανό να σας δημιουργήσει υπερβολικές προσδοκίες γύρω από τα μελλοντικά σας σχέδια. Ενώ, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να παρασυρθείτε σε διατροφικές κραιπάλες με αποτέλεσμα να χαλάσετε το πρόγραμμα διατροφής που ακολουθούσατε τον τελευταίο καιρό.

Λέων

Ευχάριστη , λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είναι η σημερινή ημέρα για εσάς τους Λέοντες. Ιδιαίτερα μετά το μεσημέρι, η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο της Παρθένου στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας οδηγήσει στο κοντινότερο εμπορικό κέντρο της περιοχής σας και φυσικά δεν θα αντισταθείτε στον πειρασμό να κάνετε μερικές αγορές . Από την άλλη πλευρά,  όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο των Ιχθύων με τον ανάδρομο  Δία από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Τοξότη, θα σας κάνει υπεραισιόδοξους  με αποτέλεσμα να πιστεύετε εσφαλμένα, ότι τα σχέδια σας τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο θα γίνουν πραγματικότητα από μόνα τους, χωρίς εσείς να χρειασθεί να καταβάλετε προσπάθεια.

Παρθένος

Έτοιμοι για δράση, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι είστε εσείς οι Παρθένοι. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο σας, θα σας γεμίσει με ενέργεια σας και θα σας κάνει βιαστικούς και ανυπόμονους . Επίσης, η  όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο των Ιχθύων  με τον ανάδρομο Δία, είναι πιθανό να σας παρασύρει και να συμπεριφερθείτε με επιπολαιότητα τόσο απέναντι στους φίλους όσο και απέναντι στην οικογένεια σας.

Ζυγός

Ημέρα δύο ταχυτήτων, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας,  ότι θα είναι η σημερινή για εσάς τους Ζυγούς. Ιδιαίτερα μετά το μεσημέρι, η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο της Παρθένου στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, είναι πιθανό να σας κάνει να νιώσετε την ενέργεια σας λιγάκι πεσμένη. Επίσης, η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο των Ιχθύων  με τον ανάδρομο Δία από το ζώδιο του Τοξότη, είναι πιθανό να σας δημιουργήσει υπερβολικές προσδοκίες γύρω από τις αλλαγές που θέλετε να κάνετε στην εμφάνιση σας , ενώ δεν θα διστάσετε να προχωρήσετε και σε υπερβολικές σπατάλες για αυτό το λόγο. Αυτό που πρέπει να έχετε στο νου σας ότι δεν χρειάζεται να διατυμπανίζετε στους άλλους τι πρόκειται να κάνετε, αντίθετα καλό είναι να δημιουργείτε αναμονή .

Σκορπιός

Γεμάτη ενδιαφέρουσες προσκλήσεις, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είναι η σημερινή ημέρα για εσάς τους Σκορπιούς. Μετά το μεσημέρι, η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο της Παρθένου στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, θα στρέψει την προσοχή σας στις φιλικές και κοινωνικές σας σχέσεις, ενώ με μεγάλη χαρά θα αποδεχτείτε μια πρόσκληση από φίλους.  Ωστόσο, η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων  με τον ανάδρομο Δία από το ζώδιο του Τοξότη, είναι πιθανό να σας παρασύρει σε άσκοπες σπατάλες στην προσπάθεια σας να γοητέψετε το αντικείμενο του πόθου σας.

Τοξότης

Νέους επαγγελματικούς στόχους, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι είστε έτοιμοι να βάλετε εσείς οι Τοξότες. Ιδιαίτερα μετά το μεσημέρι, η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο της Παρθένου στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να περάσετε τις απόψεις σας στο χώρο της εργασίας σας με λογικά επιχειρήματα. Από την άλλη πλευρά όμως, η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο των Ιχθύων  με τον κυβερνήτη σας Δία ο οποίος κινείται ανάδρομα στο ζώδιο σας, είναι πιθανό να σας παρασύρει σε υπερβολικά έξοδα για το σπίτι σας, όχι γιατί είναι απαραίτητα αλλά για να ικανοποιήσετε την ματαιοδοξία σας, ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να συμπεριφερθείτε με ανευθυνότητα στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Αιγόκερως

Με τις καλύτερες προϋποθέσεις, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα κυλήσει η σημερινή ημέρα για εσάς τους Αιγόκερους. Ιδιαίτερα μετά το μεσημέρι, η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο της Παρθένου στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να βρείτε λύση σε μια υπόθεση Νομικής ή Γραφειοκρατικής φύσεως. Από την άλλη πλευρά, η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο των Ιχθύων με τον ανάδρομο Δία από το ζώδιο του Τοξότη, είναι πιθανό να σας παρασύρει σε βαρύγδουπες εκφράσεις με σκοπό να τραβήξετε πάνω σας τα βλέμματα των συνομιλητών σας. Αυτό όμως που πρέπει να έχετε στο μυαλό σας είναι ότι από τι στιγμή που ο λόγος σας έτσι κι αλλιώς έχει δύναμη, είναι ανούσιο να αναλώνεστε σε υπερβολές.

Υδροχόος

Στο επίκεντρο της προσοχής σας, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα βρεθούν οι οικονομικές σας υποθέσεις. Συγκεκριμένα μετά το μεσημέρι, η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο της Παρθένου στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με τα οικονομικά του / της συντρόφου σας. Από την άλλη πλευρά, η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο των Ιχθύων με τον ανάδρομο  Δια από το ζώδιο του Τοξότη, είναι πιθανό να σας παρασύρει και να δώσετε μεγαλύτερη αξία σε άτομα από το φιλικό σας περιβάλλον από ότι αξίζουν. Επίσης, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να παρασυρθείτε σε ερωτικές περιπέτειες με άτομα από το φιλικό ή κοινωνικό σας περιβάλλον.

Ιχθείς

Ένας από τους παράγοντες που επηρεάζουν την καθημερινότητα σας, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, είναι οι διαπροσωπικές σας σχέσεις. Ιδιαίτερα μετά το μεσημέρι, η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο της Παρθένου στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να γίνετε πιο προσεχτικοί και να δώσετε μεγαλύτερη σημασία στον τρόπο με τον οποίο σας συμπεριφέρονται οι φίλοι και οι συνεργάτες σας. Από την άλλη πλευρά, όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο σας  με τον ανάδρομο Δία από το ζώδιο του Τοξότη, θα σας δημιουργήσει υπερβολικές προσδοκίες σε ότι αφορά την εξέλιξη της καριέρας σας, ενώ είναι πιθανό να χαλαρώσει τις άμυνες σας και να σας παρασύρει στην δημιουργία μιας ερωτικής σχέσης με ένα άτομο από το χώρο της εργασίας σας.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s