Επικαιρότητα

Προσοχή στην Αττική Οδό | Τι αλλάζει μέχρι την Κυριακή

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική Οδό τίθενται σε ισχύ από σήμερα Δευτέρα 15 Απριλίου και θα διαρκέσουν μέχρι και τέλος της εβδομάδας.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική Οδό λόγω έργων θα ισχύσουν για μια εβδομάδα, λόγω εκτέλεσης εργασιών καθαίρεσης και αντικαταστάσεις πινακίδων.

Η αλήθεια είναι πως οι πινακίδες θα πρέπει να αλλάξουν και να τοποθετηθούν νέες στη θέση τους και όχι μόνο στην Αττική Οδό. Και αυτό για λόγους ασφάλειας καθώς -δυστυχώς- αρκετές φορές «κρέμεται» πινακίδες λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων και αυτό είναι άκρως επικίνδυνο.

Αυτές, λοιπόν, οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν από τη Δευτέρα μέχρι και την Κυριακή. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση από την Ελληνική Αστυνομία, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στις τρεις αριστερές λωρίδες της Αττικής Οδού, στο τμήμα της μεταξύ των χ.θ. Α-49,5 και Α-50,6, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αεροδρόμιο, περιοχής Δήμου Κρωπίας.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν κατά το χρονικό διάστημα από Δευτέρα 15 έως Κυριακή 21 Απριλίου κατά τις ώρες 20:00 έως 05:00 της επομένης. Κατά τις ανωτέρω εργασίες η διεξαγωγή της κυκλοφορίας θα πραγματοποιείται από την εναπομένουσα δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

Ας ελπίσουμε πως η ίδια διαδικασία θα ακολουθηθεί και σε άλλες εθνικές ή λεωφόρους.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: