Φωτογράφος δείχνει την αντίθεση ανάμεσα στον κόσμο μας και τις χώρες που είναι σε πόλεμο

στις

Ένα απίθανο project που πραγματικά θα σε ανατριχιάσει και θα σε κάνει ίσως να σκεφτείς μερικά πράγμα διαφορετικά. Γιατί οι εικόνες είναι πιο «βαριές» απ’ τα λόγια. Φωτογράφος δείχνει την αντίθεση του κόσμου μας με χώρες σε πόλεμο και το αποτέλεσμα δεν μπορεί να περιγραφεί με λόγια.

Ο Τούρκος φωτογράφος Uğur έφτιαξε ένα απίστευτο project που θα σε αφήσει με το στόμα ανοιχτό. Δείχνει την αντίθεση του κόσμου μας με χώρες σε πόλεμο και ειλικρινά θα σου γεννηθούν έντονα συναισθήματα.

Ο Τούρκος φωτογράφος έχει δημοσιεύσει το project του στο Instagram και έχεις ως στόχο να καλύψει κοινωνικά ζητήματα, όπως ο πόλεμος και η αδικία.

Τοποθετώντας φωτογραφίες σε κολάζ δείχνει την πλήρη αντίθεση, δείχνει κάτι που μοιάζει με παράλληλοι σύμπαν. Ο φωτογράφος καταδεικνύει την τεράστια διαφορά ανάμεσα στον ήρεμο και σταθερό κόσμο και τις τρομερές ζωές ανθρώπων που ζουν σε ζώνες πολέμου.

Και αυτή η διαφορά, αυτή η τεράστια αντίθεση σε κάνει να ανατριχιάζεις. Οι εικόνες είναι τόσο δυνατές που απλά δεν γίνεται να φύγουν από το μυαλό σου. Εμείς ελπίζουμε απλά το συγκεκριμένο project να εμπνεύσει τον καθένα ξεχωριστά και όλους μαζί.

Γιατί μόνο όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε αυτόν τον κόσμο καλύτερο και είναι στο χέρι μας.

Η κάθε φωτογραφία του πάντως έχει απίστευτη απήχηση στο κοινό, όπως είναι λογικό. Δες τις φωτογραφίες, σκέψου, ευαισθητοποιήσου και κάνε κάτι. Μην παρακολουθείς απλά και μη μένεις αμέτοχος. Είναι πράγματα που μας αφορούν όλους γιατί κάποια στιγμή μπορεί να βρεθείς κι εσύ σε αυτή θέση.

Home Page


Advertisement

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s