Μετάβαση στο περιεχόμενο

Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (12/4/2019)

Κριός

Ημέρα δύο ταχυτήτων, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είναι η σημερινή για εσάς τους Κριούς . Η  όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο των Ιχθύων με τον ανάδρομο Δία από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Τοξότη, θα φέρει στα αυτιά σας πολλές  υποσχέσεις τις οποίες καλό θα ήταν να μην δώσετε ιδιαίτερη σημασία  γιατί το πιθανότερο στο τέλος να αποδειχτούν φούσκες. Ενώ, η θετική όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο των Ιχθύων με τον Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, σε επαγγελματικό επίπεδο θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια μυστική συμφωνία η οποία θα παίξει σημαντικό ρόλο στην επαγγελματική σας καταξίωση.  Από την άλλη πλευρά, σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να πάρετε την απόφαση να προχωρήσετε σε μια αισθητική παρέμβαση η οποία θα βελτιώσει τόσο στην εξωτερική σας εικόνα όσο και την ψυχολογία σας.

Ταύρος

Με καλή διάθεση, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ξεκινήσετε την ημέρα σας εσείς οι Ταύροι. Προσοχή όμως, γιατί κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον ανάδρομο Δία, είναι πιθανό άτομα από το φιλικό σας περιβάλλον να προσπαθήσουν να σας πείσουν να συμμετάσχετε στα οικονομικά του ανοίγματα. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να κλείσετε τα αυτιά σας σε ότι ακούγεται ιδανικό.  Ενώ από την άλλη πλευρά, η θετική όψη που θα σχηματίσει η κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη από το ζώδιο των Ιχθύων με τον Κρόνο από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να μπείτε στον κύκλο πολύ σημαντικών και παράλληλα ισχυρών προσώπων, τα οποία θα παίξουν σημαντικό ρόλο τόσο στην εξέλιξη της καριέρας σας, όσο και στις προσωπικές σας επιλογές.

Δίδυμοι

Σε έντονο προβληματισμό, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας ότι θα βρεθείτε εσείς οι Δίδυμοι.  Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής με τον ανάδρομο Δία, το πιθανότερο είναι  να σας παρασύρει σε υποσχέσεις που δεν μπορείτε να υλοποιήσετε, και αυτό θα έχει ως συνέπεια να φανείτε αναξιόπιστοι. Ενώ, η θετική όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο των Ιχθύων  με τον Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω,  θα σας βοηθήσει να αποδεχτείτε μια επαγγελματική πρόταση, η οποία θα σας βοηθήσει να σταθεροποιήσετε τα οικονομικά σας.

Καρκίνος

Γεμάτη εκπλήξεις, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είναι η σημερινή ημέρα για εσάς τους Καρκίνους. Αρχικά , κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον ανάδρομο Δία, είναι πιθανό να αντιληφθείτε ότι ορισμένοι συνεργάτες σας κάνουν φιλότιμες προσπάθειες για να σας δημιουργήσουν εμπόδια. Από την άλλη πλευρά όμως, η θετική όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων  με τον Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, σε επαγγελματικό επίπεδο θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια, ενώ σε προσωπικό επίπεδο είναι πιθανό ο έρωτας να κρατάει διαβατήριο.

Λέων

Αρκετά προβληματισμένοι, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας ότι θα είστε εσείς οι Λέοντες. Και αυτό γιατί, κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον ανάδρομο Δία από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Τοξότη, είναι πιθανό να παρασυρθείτε σε εκδηλώσεις εντυπωσιασμού που κάθε άλλο παρά θα βοηθήσουν την εικόνα σας. Από την άλλη πλευρά όμως, η θετική όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο των Ιχθύων με τον Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, στο χώρο της δουλειάς σας θα επιβραβεύσει την επαγγελματική σας συνέπεια οικονομικά, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα αισθανθείτε καλύτερα όταν διαπιστώσετε ότι οι στερήσεις που υποβάλλατε στον εαυτό σας έχουν θετικά αποτελέσματα τόσο στην υγεία όσο και στην εμφάνιση σας.

Παρθένος

Το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, λέει ότι εσείς οι Παρθένοι πριν μιλήσετε θα πρέπει να μάθετε να ακούτε . Αρχικά, κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας  Ερμής με τον Δία ανάδρομο, είναι πιθανό η συμπεριφορά σας απέναντι στους δικούς σας ανθρώπους να μην είναι σωστή. Ενώ, η θετική όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη, που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο των Ιχθύων,  με τον  Κρόνο από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω,  θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε προσωπικές σχέσεις και συνεργασίες οι οποίες θα σας βοηθήσουν με τις συμβουλές του να προχωρήσετε τα δημιουργικά σας σχέδια. Ιδιαίτερα σημαντικές θα είναι οι συμβουλές τους γύρω από την διαχείριση της ερωτικής σας ζωής.

Ζυγός

Ιδιαίτερα επιφυλακτικοί, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είστε σήμερα εσείς οι Ζυγοί.  Και αυτό γιατί ,  κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον  ανάδρομο Δία είναι πιθανό να γίνεται θέμα σχολιασμού στον εργασιακό σας χώρο. Ευτυχώς για εσάς,  θα γίνει σύμμαχος σας η θετική όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει η κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη  από το ζώδιο των Ιχθύων με τον  Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, η οποία σας λέει ότι ακολουθώντας της συμβουλές της οικογένειας σας θα καταφέρετε να κάνετε πιο όμορφη την καθημερινή σας ζωή.

Σκορπιός

Αρκετά ευδιάθετοι, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας ότι θα είστε εσείς οι Σκορπιοί. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον  ανάδρομο Δία, είναι πιθανό να σας κάνει να υπερεκτιμήσετε τις προοπτικές μιας επαγγελματικές συμφωνίας με αποτέλεσμα να κάνετε λανθασμένους οικονομικούς υπολογισμούς. Από την άλλη πλευρά, η θετική όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων  με τον Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε με σοβαρότητα τα δημιουργικά σας σχέδια. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα δώσετε στον/ην ερωτική σας σύντροφο να καταλάβει ότι δεν λέτε λόγια στον αέρα.

Τοξότης

Να προσέξτε τα λόγια σας, θέλει να σας πει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας .  Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο  κυβερνήτη σας  Δίας,  ο οποίος μόλις ξεκίνησε την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο σας με τον Ερμή, είναι πιθανό να σας ωθήσει σε δηλώσεις που το μόνο που θα καταφέρουν είναι να σας εκθέσουν στα μάτια των δικών σας ανθρώπων. Από την άλλη πλευρά, η θετική όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο των Ιχθύων  με τον   Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω,  θα σας ωθήσει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις με τις οποίες θα καταφέρετε να προστατέψετε τα συμφέροντα και τους πόρους της οικογένειας σας.

Αιγόκερως

Κάθε άλλο παρά βαρετή, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είναι η σημερινή ημέρα για εσάς τους Αιγόκερους. Προσέξτε όμως γιατί, η όψη  τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον ανάδρομο Δία, είναι πιθανό να σας κάνει να επικοινωνήσετε με τέτοιο τρόπο τα σχέδια σας που να μοιάζουν περισσότερο με σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Ευτυχώς για εσάς, η θετική όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης σας Κρόνος που συνεχίζει το ταξίδι του στο ζώδιο σας, με την Αφροδίτη από το ζώδιο των Ιχθύων, θα σας βοηθήσει όχι μόνο να αναπτύξετε με σοβαρότητα τις σκέψεις σας, αλλά να αναλάβετε και δεσμεύσεις τόσο στην προσωπική σας ζωή όσο και στην δουλειά σας.

Υδροχόος

Στο επίκεντρο της προσοχής σας , λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα βρεθούν οι προσωπικές και φιλικές σας σχέσεις.  Προσοχή όμως, γιατί  κάτω από την επιρροή της  όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον  ανάδρομο Δία, είναι πιθανό ορισμένα άτομα από το φιλικό σας περιβάλλον να σας παρασύρουν σε οικονομικά μπερδέματα. Επίσης, η θετική όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο των Ιχθύων  με τον Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να εκφράσετε τα βαθύτερα σας συναισθήματα στα αγαπημένα σας πρόσωπα, ενώ παράλληλα θα καταφέρετε να διαχειριστείτε αποτελεσματικά τους πόρους σας (υλικούς και συναισθηματικούς).Η ανακάλυψη έχει σχέση με την στάση κάποιων ανθρώπων, οι οποίοι άλλη συμπεριφορά έχουν μπροστά σας και άλλη πίσω από την πλάτη σας. Επίσης σήμερα, η ανάδρομη πορεία του Δία στο ζώδιο που κυβερνά τον Τοξότη, θα σας δώσει την ευκαιρία να βάλετε τα σχέδια σας σε νέες βάσεις, έχοντας φυσικά στο πλάι σας, φίλους οι οποίοι θα σας στηρίξουν. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα ξαναβρεθείτε με άτομα με τα οποία μοιραζόσασταν κοινά ενδιαφέροντα στο παρελθόν.

Ιχθείς

Για άλλη μια μέρα, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, όλα τα φώτα του πλανητικού σκηνικού θα είναι στραμμένα επάνω σας.  Προσέξτε όμως γιατί , κάτω από την επιρροή της  όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο σας με τον ανάδρομο Δία , είναι πιθανό να υποσχεθείτε πράγματα που δεν είστε σίγουροι ότι μπορείτε να υλοποιήσετε. Ενώ από την άλλη πλευρά, η θετική όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο σας με τον   Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω,  θα σας ωθήσει να δημιουργήσετε σχέσεις με ισχυρά πρόσωπα, είτε έχοντας ως προτεραιότητα το προσωπικό σας συμφέρον, είτε με σημαντική ηλικιακή διαφορά.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: