Μετάβαση στο περιεχόμενο

Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (10/4/2019)

Κριός

Το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας λέει ότι η διάθεση σας σήμερα θα περάσει σήμερα από πολλά σκαμπανεβάσματα. Αρχικά, η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη με τον  Ποσειδώνα στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα οδηγήσει εσάς τους Κριούς σε μυστικές διαδρομές. Κάτω από την επιρροή της, σε επαγγελματικό επίπεδο ευνοούνται οι μυστικές οικονομικές συμφωνίες , οι οποίες όμως είναι πιθανό να μεγεθύνουν τις προσδοκίες σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα ενισχύσει τις ερωτικές σας φαντασιώσεις. Ενώ, η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο σας με τον Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω , σε επαγγελματικό επίπεδο θα σας φέρει νέες ευθύνες, οι οποίες θα έχουν ως αποτέλεσμα να περιορίσουν αρκετά τον ελεύθερο σας χρόνο. Ειδικά, για όσους από εσάς έχετε γενέθλια, είναι πιθανό να νιώσετε ότι αυτή τη στιγμή δεν παίρνετε την ανταμοιβή που σας αξίζει. Να θυμάστε όμως πως, μπορεί ο Κρόνος να είναι περιοριστικός στο τέλος όμως δίνει πάντα την επιβράβευση.

Ταύρος

Αρκετά προβληματισμένοι λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας ότι θα είστε σήμερα εσείς οι Ταύροι. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η κυβερνήτης του ζωδίου σας  Αφροδίτη με τον  Ποσειδώνα στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, θα είναι η αφορμή να σας οδηγήσει να δείτε ένα άτομο από το φιλικό σας κύκλο με άλλα μάτια. Ενώ από την άλλη πλευρά, η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Κριού  με τον Κρόνο από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, θα μεγεθύνει το άγχος και την ανησυχία σας, σε ότι αφορά τα μελλοντικά σας σχέδια. Αυτό όμως που πρέπει να θυμάστε είναι ότι η ζωή αγαπάει τους τολμηρούς.

Δίδυμοι

Ημέρα υψηλών απαιτήσεων, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είναι η σημερινή για εσάς τους Διδύμους. Η όψη συνόδου  που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον  Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας φέρει μια επαγγελματική ευκαιρία η οποία θα φαίνεται ιδανική στα μάτια σας. Ενώ από την άλλη πλευρά, η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Κριού  με τον Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας αναγκάσει να γίνετε πιο αυστηροί με τους φίλους σας και αν χρειαστεί να απομακρύνετε όσους προσπαθούν να σας μειώσουν ή να τονίσουν τους φόβους και τις αδυναμίες σας, με σκοπό, οι ίδιοι να αισθανθούν καλύτερα.

Καρκίνος

Αρκετά επιφυλακτικοί, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας ότι θα είστε εσείς οι Καρκίνοι . Η όψη συνόδου  που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη με τον  Ποσειδώνα στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων στον 9ο Ηλιακό σας οίκο,  μπορεί να σας βοηθήσει να ονειρευτείτε το επαγγελματικό σας μέλλον, και σε προσωπικό επίπεδο, να σας βοηθήσει να ζήσετε ρομαντικές στιγμές με τον/ την ερωτικό/ή σας σύντροφο. Ωστόσο, η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Κριού με τον Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας δυσκολέψει αρκετά, καθώς θα αναγκάσει ορισμένους από εσάς να  συμβιβαστείτε με τις συνθήκες που υπάρχουν στο χώρο της εργασίας σας, ενώ άλλους, θα τους φέρει νέες ευθύνες μαζί με δύσκολους και απαιτητικούς συνεργάτες. Από την άλλη πλευρά, σε προσωπικό επίπεδο, για να προστατεύσετε την δημόσια εικόνα σας είναι  πιθανό να πρέπει να βάλετε κάποιους περιορισμούς ή κανόνες στην προσωπική σας ζωή.

Λέων

Ο μόνος χαρακτηρισμός που λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι ταιριάζει στην σημερινή ημέρα είναι έντονη. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη με τον  Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, είναι πιθανό να σας δημιουργήσει υπερβολικές προσδοκίες για την πορεία των οικονομικών σας θεμάτων. Σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή, θα είναι η αφορμή για να ζήσετε στιγμές ιδιαίτερου αισθησιασμού με το ταίρι σας. Ενώ από την άλλη πλευρά η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ήλιος από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού, με τον Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω,  έχει σκοπό να σας μάθει ότι για να πετύχετε τους στόχους σας χρειάζεται σκληρή δουλειά, κανόνες και πιθανό στέρηση μερικών απολαύσεων.

Παρθένος

Μια άλλη πλευρά του εαυτού σας, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα βγάλετε στην επιφάνεια εσείς οι Παρθένοι .  Αρχικά, η όψη συνόδου  που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον  Ποσειδώνα απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο των Ιχθύων στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να γίνετε πιο τρυφεροί τόσο με τους φίλους όσο και με τους συνεργάτες σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να εξιδανικεύσετε την σχέση σας με τον / την σύντροφο σας. Ενώ, κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Κριού με τον Κρόνο από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, σας στέλνει το μήνυμα ότι θα πρέπει να είστε προσεκτικοί, γιατί τα λάθη θα έχουν κόστος.

Ζυγός

Αντιφατική , λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είναι η σημερινή ημέρα για εσάς τους Ζυγούς. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη με τον  Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να δείτε την καθημερινότητα σας με πιο όμορφα χρώματα. Σε αυτό ίσως παίξει σημαντικό ρόλο, και ένα αθώο φλερτ που μπορεί να αρχίσει να πλανάται μέσα στο χώρο της εργασίας σας. Ενώ από την άλλη πλευρά, η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Κριού με  τον Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θέλει να σας πει ότι οι ευθύνες απέναντι στην οικογένεια σας αλλά και οι αρχές που έχετε πάρει από αυτή, είναι η αιτία που δεν μπορείτε να αφεθείτε και να απολαύσετε τις σχέσεις σας.

Σκορπιός

Ιδιαίτερα δημιουργική, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είναι η σημερινή ημέρα για εσάς τους Σκορπιούς. Αρχικά, η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον  Ποσειδώνα στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων στον 5ο Ηλιακό σας οίκο,  θα σας βοηθήσει να εξωτερικεύσετε την καλλιτεχνική σας πλευρά. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, ένα νέο ερωτικό ειδύλλιο φαίνεται να σας χτυπάει την πόρτα. Ενώ, η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Κριού με τον Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, είναι η αιτία που νιώθετε ότι οι προϊστάμενοι σας δεν σας επιτρέπουν να εκφράσετε ελεύθερα τις ιδέες σας στο χώρο της εργασίας σας.

Τοξότης

Απέναντι στις ευθύνες σας, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα έρθετε εσείς οι Τοξότες. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον  Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να γίνετε πιο τρυφεροί με τους οικείους σας, ενώ αρκετοί από εσάς θα πάρετε την απόφαση να κάνετε μερικές αλλαγές στο χώρο του σπιτιού σας με σκοπό να τον κάνετε πιο όμορφο και ζεστό.. Ωστόσο, κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού με τον Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα προσπαθήσει να σας βάλει περιορισμούς και να σας μάθει ότι η ζωή δεν είναι μόνο διασκέδαση αλλά και ευθύνες.

Αιγόκερως

Με νέους κανόνες, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας , ότι είστε έτοιμοι να πορευτείτε εσείς οι Αιγόκεροι. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη με τον  Ποσειδώνα στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, θα ενισχύσει τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες, ενώ θα κάνει τον λόγο σας πιο εκφραστικό, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι θα αφαιρέσει κάτι από την αξιοπιστία σας. Ενώ δεν θα διστάσετε να εκφράσετε με ιδιαίτερα ρομαντικό τρόπο τα συναισθήματα σας στον/στην αγαπημένο/η σας. Ενώ από την άλλη πλευρά, η όψη τετραγώνου όμως που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Κριού  με τον κυβερνήτη του  ζωδίου σας Κρόνο θα σας ωθήσει να βάλετε αυστηρά όρια και περιορισμούς στην οικογένεια σας, με σκοπό να τους προστατεύσετε.

Υδροχόος

Με καλή διάθεση, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ξεκινήσετε την ημέρα σας εσείς οι Υδροχόοι. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, είναι πιθανό να σας δημιουργήσει υπερβολικές προσδοκίες για τα οικονομικά αποτελέσματα που μπορεί να φέρει μια νέα επαγγελματική συνεργασία. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να παρασυρθείτε σε έξοδα για να κάνετε όμορφα δώρα στους αγαπημένους σας.  Ωστόσο, κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Κριού με τον Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βάλει στην διαδικασία να μάθετε να φιλτράρετε τις σκέψεις σας πριν μιλήσετε.

Ιχθείς

Το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας λέει, ότι νομίζετε ότι ο κόσμος που ζείτε είναι ονειρικά πλασμένος. Αρχικά, η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον  κυβερνήτη του ζωδίου σας Ποσειδώνα στο ζώδιο σας, θα μεγεθύνει την ρομαντική σας φύση, με αποτέλεσμα να τα βλέπετε όλα πιο όμορφα και ιδανικά. Αυτό όμως χρειάζεται λίγη προσοχή, γιατί εξαιτίας της τάσης που έχετε να εξιδανικεύετε τους ανθρώπους και τις καταστάσεις γύρω σας, είναι πιθανό όταν έρθει η στιγμή να δείτε την πραγματικότητα όπως αυτή είναι και να απογοητευτείτε. Ενώ από την άλλη πλευρά, η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Κριού με τον Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θέλει να σας πει ότι καλό θα ήταν να μην μπερδέψετε τους φίλους σας με τα οικονομικά σας, ώστε να μην το μετανιώσετε.

Αρχική

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: