Μετάβαση στο περιεχόμενο

Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (8/4/2019)

Κριός

Κουραστική αλλά ιδιαίτερα εποικοδομητική, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο, ότι θα είναι η ημέρα για εσάς τους Κριούς. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Ταύρου στον 2o Ηλιακό σας οίκο, και οι όψεις τριγώνου που  θα σχηματίσει διαδοχικά με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα, θα σας ωθήσουν να αναλάβετε νέες ευθύνες στο χώρο της εργασίας σας, τις οποίες και θα ολοκληρώσετε με επιτυχία. Σημαντικό ρόλο στην επιτυχία σας θα παίξει η ισχυρή σας θέληση.

Ταύρος

Με μεγάλες υποσχέσεις, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ξεκινήσει η σημερινή ημέρα για εσάς τους Ταύρους. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο σας, και οι όψεις τριγώνου που  θα σχηματίσει διαδοχικά με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσουν να βάλετε νέους στόχους που αφορούν είτε τις Ανώτερες Σπουδές σας, είτε τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια, για τα οποία θα εργαστείτε με υπομονή και αφοσίωση.

Δίδυμοι

Έτοιμοι να αναλάβετε δράση θα είστε σήμερα εσείς οι Δίδυμοι. Ωστόσο, πριν ξεκινήσετε την δράση θα πρέπει να είστε σωστά προετοιμασμένοι. Το ρόλο του αυστηρού προπονητή θα αναλάβει η Σελήνη από το ζώδιο του Ταύρου και τον  12ο Ηλιακό σας οίκο, και οι όψεις τριγώνου που  θα σχηματίσει διαδοχικά με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα. Το αποτέλεσμα θα είναι, κάτω από την επιρροή τους, να σχεδιάσετε με προσοχή τα επόμενα βήματα σας, τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική σας ζωή, τα οποία πολύ σύντομα θα κάνετε πράξη.

Καρκίνος

Ιδιαίτερα σημαντική, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είναι η συμβολή των φίλων σας στις αποφάσεις που θα πάρετε. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Ταύρου στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, και οι όψεις τριγώνου που  θα σχηματίσει διαδοχικά με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα, θα σας ωθήσει να μοιραστείτε με τους φίλους σας τα σχέδια σας, και γιατί όχι να ζητήσετε την βοήθεια τους ώστε να μπορέσετε να τα οργανώσετε σωστά. Φυσικά, πολύ σημαντική θα είναι και η ψυχολογική στήριξη που θα σας δώσουν.

Λέων

Είστε από τους ανθρώπους που η σκληρή δουλειά δεν σας φοβίζει, το μόνο που αναζητάτε είναι έναν ισάξιο αντίπαλο. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Ταύρου στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, και οι όψεις τριγώνου που  θα σχηματίσει διαδοχικά με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα, θα σας βοηθήσουν να οργανώσετε σωστά το χρόνο σας, ώστε με υπομονή και πείσμα , να διεκπεραιώσετε με επιτυχία όλες τις υποθέσεις που θα σας αναθέσουν οι προϊστάμενοι  σας, και γιατί όχι, να δώσετε τα φώτα σας σε όσους συναδέλφους σας τα χρειάζονται.

Παρθένος

Την τύχη με το μέρος σας, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα έχετε εσείς οι Παρθένοι. Η παρουσία της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, και οι όψεις τριγώνου που  θα σχηματίσει διαδοχικά με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα από το επίσης φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσουν να καταφέρετε τόσο στην δουλειά σας όσο και στις συναλλαγές σας με τις Δημόσιες Υπηρεσίες ότι μέχρι τώρα θεωρούσατε ακατόρθωτο. Όπως καταλαβαίνετε, δεν πρέπει να αφήσετε την σημερινή ημέρα να πάει χαμένη.

Ζυγός

Πιο σίγουροι για τις αποφάσεις σας, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είστε από εδώ και στο εξής εσείς οι Ζυγοί. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Ταύρου στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, και οι όψεις τριγώνου που  θα σχηματίσει διαδοχικά με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα, θα βοηθήσει άλλους από εσάς να προχωρήσετε σε μια συμφέρουσα οικονομική συμφωνία που αφορά τις υποχρεώσεις σας απέναντι σε Τρίτους (π.χ. Εφορία, Ασφαλιστικά Ταμεία), ενώ για άλλους, υπόσχεται μια πετυχημένηοικονομική συνεργασία.

Σκορπιός

Ο μόνος χαρακτηρισμός που δεν ταιριάζει στην σημερινή σας ημέρα είναι βαρετή. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Ταύρου στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, και οι όψεις τριγώνου που  θα σχηματίσει διαδοχικά με τον Κρόνο και τον κυβερνήτη του ζωδίου σας τον Πλούτωνα, θα σας βοηθήσουν να βάλετε τόσο τις προσωπικές όσο και τις επαγγελματικές σας σχέσεις σε νέες σταθερές βάσεις. Φυσικά, οι σχέσεις για να διατηρηθούν και να προχωρήσουν χρειάζονται δουλειά και προσπάθεια και από τα δύο μέρη.

Τοξότης

Με τον εαυτό σας και τη φυσική σας κατάσταση, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Τοξότες. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Ταύρου στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, και οι όψεις τριγώνου που  θα σχηματίσει διαδοχικά με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα, θα βοηθήσουν να πάρετε την απόφαση και να ασχοληθείτε ουσιαστικά με την διατροφή και την φυσική σας κατάσταση. Η σημερινή ημέρα είναι ιδανική για να ξεκινήσετε ένα πρόγραμμα απώλειας βάρους, το οποίο θα καταφέρετε να ολοκληρώσετε με επιτυχία.

Αιγόκερως

Με τις καλύτερες προϋποθέσεις θα ξεκινήσει η σημερινή ημέρα για εσάς τους Αιγόκερους. Η παρουσία της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, και οι όψεις τριγώνου που  θα σχηματίσει διαδοχικά με τους δύο κατοίκους του ζωδίου σας, τον κυβερνήτη σας Κρόνο και τον Πλούτωνα, θα σας βοηθήσει να οργανώσετε σωστά τα νέα φιλόδοξα σχέδια σας τα οποία αφορούν είτε τα επόμενα επαγγελματικά σας βήματα, είτε τις ευθύνες που θέλετε να αναλάβετε στην προσωπική και ερωτική σας ζωή.

Υδροχόος

Η προσοχή των περισσότερων εκπροσώπων του ζωδίου σας σήμερα θα είναι στραμμένη στα ζητήματα που απασχολούν το σπίτι και την οικογένεια σας. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Ταύρου στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, και οι όψεις τριγώνου που  θα σχηματίσει διαδοχικά με τον  Κρόνο και τον Πλούτωνα, θα σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις σε αυτά , με την προϋπόθεση ότι έχετε κάνει οργανωμένες κινήσεις, ενώ εάν χρειαστεί είναι πιθανό να κινηθείτε και παρασκηνιακά. Επίσης αρκετοί από εσάς, είναι πιθανό να ξεκινήσετε και μια νέα επαγγελματική δραστηριότητα από το σπίτι.

Ιχθείς

Η σημερινή ημέρα θα είναι ιδιαίτερα ευχάριστη για εσάς τους Ιχθύες. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Ταύρου στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, και οι όψεις τριγώνου που  θα σχηματίσει διαδοχικά με τον  Κρόνο και τον Πλούτωνα, θα σας βοηθήσουν να  γνωρίσετε, μέσα από το φιλικό σας κύκλο, ισχυρά πρόσωπα με τα οποία θα μοιραστείτε κοινούς στόχους και ενδιαφέροντα. Όλα αυτά θα γίνουν, με την προϋπόθεση ότι δεν θα μείνετε σπίτι, αλλά θα αποδεχτείτε τις προσκλήσεις που θα σας γίνουν από φίλους και γνωστούς.

Αρχική

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: