Το Netflix ετοιμάζει γκέι «James Bond»!

στις

Έρχεται η σειρά «Q-Force» που θα είναι κωμωδία animation με κεντρικό ήρωα έναν γκέι μυστικό πράκτορα επικεφαλής μίας ομάδας κατασκόπων που όλοι ανήκουν στην LGBTQ κοινότητα

Το Netflix έχει παραγγείλει 10 επεισόδια της σειράς «Q-Force» που θα είναι κωμωδία animation με κεντρικό ήρωα έναν γκέι μυστικό πράκτορα επικεφαλής μίας ομάδας κατασκόπων που όλοι ανήκουν στην LGBTQ κοινότητα.

Ο παραγωγός Todd Milliner έχει περιγράψει το πρότζεκτ ως έναν «γκέι James Bond». Όπως δήλωσε στο Deadline: «Μία τηλεοπτική κατασκοπευτική σειρά είναι κάτι δύσκολο, γιατί είναι πολύ ακριβές. Σκεφτόμασταν πώς θα μπορούσαμε να φτιάξουμε μία σειρά με πρωταγωνιστή έναν γκέι πράκτορα και να είναι και εβδομαδιαία. Ο μόνος τρόπος για να το πετύχουμε ήταν να είναι animation γιατί θα μπορούσαμε να κάνουμε όλα τα συναρπαστικά πράγματα που κάνει και ο James Bond: ταξίδια, φοβερές καταδιώξεις. Το animation μας δίνει μεγάλη ελευθερία».

Το σενάριο έχει αναλάβει ο Gabe Liedman, του Brooklyn Nine-Nine που θα αναλάβει και χρέη showrunner. Στόχος του να αναδείξει τον αγώνα της ομάδας κατασκόπων για ίσα δικαιώματα και σεβασμό μέσα σε έναν οργανισμό που συνεχώς τους βάζει τρικλοποδιές.

Στη σειρά θα εργαστεί και ο παραγωγός Mike Schur, ο άνθρωπος πίσω από τα Parks & Recreation, Saturday Night Live, The Office, The Good Place και Brooklyn Nine-Nine.

Watch & Chill

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s