Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (7/4/2019)

στις

Κριός

Ιδιαίτερα ευχάριστη θα είναι η σημερινή ημέρα για εσάς τους Κριούς. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Ταύρου στον 2o Ηλιακό σας οίκο, θα σας κάνει ακόμα πιο προστατευτικούς και δοτικούς με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ενώ, σε επαγγελματικό επίπεδο, με χαρά θα δείτε τα όνειρα σας να γίνονται πράξη, κυρίως αυτά που αφορούν την εξέλιξη της καριέρας σας, η οποία, κάτω από την επιρροή  της θετικής όψης εξαγώνου Ερμή – Κρόνου, θα σας ωθήσει να βάλετε ρεαλιστικούς στόχους τους οποίους , με σκληρή δουλειά και πειθαρχία θα πετύχετε.

Ταύρος

Όλα τα φώτα του πλανητικού σκηνικού, το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, λέει ότι θα είναι στραμμένα σε εσάς τους Ταύρους. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο σας, σας γεμίζει με ενέργεια. Ενώ, η  θετική όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο των Ιχθύων με τον  Κρόνο από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να σταθεροποιήσετε τις φιλικές σας σχέσεις τόσο με τα άτομα που βρίσκονται κοντά σας, όσο και με άτομα που βρίσκονται μακριά και πιθανό για ένα διάστημα να είχατε απομακρυνθεί.

Δίδυμοι

Αρκετά κουρασμένοι, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι είστε εσείς οι Δίδυμοι. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Ταύρου στον 12ο Ηλιακό σας οίκο,  θα σας ωθήσει να μειώσετε λίγο τους ρυθμούς με σκοπό να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε. Ενώ από την άλλη πλευρά, η θετική όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής από το ζώδιο των Ιχθύων με τον Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να βάλετε σε σταθερές βάσεις τις συνεργασίες, και να δείξετε στους άλλους πως όταν θέλετε είστε σοβαροί και μετρημένοι. Αυτό θα έχει πολύ σύντομα θετικά αποτελέσματα σε όλους τους τομείς της ζωής σας.

Καρκίνος

Γεμάτη ευχάριστες στιγμές θα είναι η σημερινή ημέρα για εσάς τους Καρκίνους. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Ταύρου στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, είναι ιδανική για να δείτε φίλους με τους οποίους μοιράζεστε κοινά ενδιαφέροντα. Επίσης, η παρουσία του πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων  και η όψη  εξαγώνου που θα σχηματίσει με τον  Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια νέα σχέση ή συνεργασία, η οποία έχει όλες τις προοπτικές για να κρατήσει χρόνια, και γιατί όχι κάποια στιγμή να σας βοηθήσει να βγείτε και εκτός συνόρων. Επίσης, αυτή η όψη είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για θέματα Σπουδών.

Λέων

Με την δημόσια εικόνα σας θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Λέοντες. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Ταύρου στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βάλει στην διαδικασία να προβληματιστείτε γύρω από το πώς σας βλέπουν οι άλλοι. Επίσης σήμερα,  κάτω από την επιρροή της θετικής όψης εξαγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο των Ιχθύων με τον  Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα καταφέρετε να βρείτε όχι μόνο πρακτικές,  αλλά κυρίως, αποτελεσματικές λύσεις στις οικονομικές υποθέσεις που σας απασχολούν.

Παρθένος

Με τις καλύτερες προϋποθέσεις θα ξεκινήσει η σημερινή ημέρα για εσάς τους Παρθένους . Η παρουσία της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, υπόσχεται ότι θα σας φέρει ευχάριστες ειδήσεις από φίλους που βρίσκονται μακριά. Ενώ από την άλλη πλευρά, η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής ο οποίος βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας, στο ζώδιο των Ιχθύων με τον Κρόνο από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να βρείτε αυτό που σας ενδιαφέρει, τόσο στις προσωπικές σας σχέσεις όσο και στις επαγγελματικές σας συνεργασίες.

Ζυγός

Με τον εαυτό σας λέει, το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ασχοληθείτε εσείς οι Ζυγοί. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Ταύρου στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να κάνετε την αυτοκριτική σας και να αποφασίσετε ότι ήρθε η στιγμή να ξεπεράσετε τις φοβίες σας. Επίσης, η θετική όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο των Ιχθύων με τον Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερου,  σε επαγγελματικό επίπεδο θα βοηθήσει όσους από εσάς ασχολείστε με οικογενειακές επιχειρήσεις να επεκτείνετε τις δραστηριότητες σας, ενώ, σε προσωπικό επίπεδο, θα βάλετε στην καθημερινότητα σας νέα όρια.

Σκορπιός

Ιδιαίτερα προβληματισμένοι θα είστε σήμερα εσείς οι Σκορπιοί. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Ταύρου στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε ουσιαστικά με τις προσωπικές σχέσεις και τις συνεργασίες σας, και να δείτε τι πρέπει να αλλάξετε σε αυτές.  Ευτυχώς για εσάς, η  θετική όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο  Ερμής από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων  με τον Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να δώσετε σχήμα και μορφή στα σχέδια σας, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα είστε άμεσοι στον τρόπο με τον οποίο θα προσεγγίσετε τα πρόσωπα που σας ενδιαφέρουν.

Τοξότης

Η λέξη οργάνωση θα βρεθεί σε πρώτο πλάνο σήμερα για εσάς τους Τοξότες. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Ταύρου στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε ουσιαστικά με την οργάνωση των υποχρεώσεων σας στο χώρο της εργασίας, ώστε να είστε αποτελεσματικοί. Ενώ, η θετική όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο  Ερμής από το ζώδιο των Ιχθύων με τον Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω,  θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια οικονομική συμφωνία  η οποία αφορά την εκμετάλλευση ενός ακινήτου, και στο μέλλον θα αποδειχθεί ιδιαίτερα αποδοτική για εσάς.

Αιγόκερως

Χαρούμενοι και ευδιάθετοι θα είστε σήμερα εσείς οι Αιγόκεροι. Η παρουσία της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας θυμίσει ότι πρέπει να αφιερώνουμε χρόνο στους φίλους μας για να διασκεδάζουμε και να περνάμε όμορφα. Επίσης, η θετική όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Κρόνος με τον Ερμή από το ζώδιο των Ιχθύων, θα κάνει τον λόγο σας περιεκτικό σε νοήματα, έτσι ώστε, στις συζητήσεις που θα έχετε τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, να μην χάνετε άσκοπα τον χρόνο σας σε περιττές φλυαρίες. Άλλωστε, ο χρόνος είναι χρήμα…

Υδροχόος

Με τον χώρο του σπιτιού σας λέει, το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας ότι θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Υδροχόοι. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Ταύρου στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βάλει στην διαδικασία να τακτοποιήσετε τον χώρο του σπιτιού σας και να προχωρήσετε σε μερικές αλλαγές στην εσωτερική του διακόσμηση.  Ενώ, με τη βοήθεια της θετικής όψης εξαγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο των Ιχθύων με τον Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα αφήσετε στην άκρη τις θεωρητικές προσεγγίσεις  και θα βρείτε πρακτικούς τρόπους, με τους οποίους τις ιδέες σας θα καταφέρετε να τις εξαργυρώσετε και οικονομικά. Επίσης,  σε προσωπικό επίπεδο, θα εκφράσετε με ξεκάθαρο τρόπο τα συναισθήματα σας στα αγαπημένα πρόσωπα.

Ιχθείς

Ευχάριστες  συζητήσεις , λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας ότι θα έχετε εσείς Ιχθύες. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Ταύρου στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, θα ενισχύσει τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες, και τον εκφραστικό σας λόγο. Όλο αυτό φυσικά δεν θα μείνει ανεκμετάλλευτο, αφού,  η  θετική όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει για 3η φορά ο  Ερμής από το ζώδιο σας  με τον  Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να εκφράσετε τις σκέψεις σας με ξεκάθαρο τρόπο, ενώ, η ακρίβεια και η σαφήνεια σας είναι τα στοιχεία τα οποία θα κάνουν τους φίλους και τους συνεργάτες σας να δεχθούν να σας υποστηρίξουν.

Home Page

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s