Η νέα διαφήμιση της Gillette που δίχασε τους καταναλωτές της!

στις

Gillette έχει αποδείξει ότι δεν φοβάται να θίξει θέματα που απασχολούν την κοινωνία μας, προκειμένου να αποφύγει τις αντιδράσεις των καταναλωτών της. Ωστόσο, οι τελευταίοι πάντα θα έχουν άποψη και έτσι οι αντιδράσεις είτε θετικές είτε αρνητικές είναι αναπόφευκτες.

Η νέα διαφήμιση της Gillette που δίχασε τους καταναλωτές της, έχει να κάνει με τα ξυραφάκια Gillette Venus, ενώ σε αυτή πρωταγωνιστεί το plus-size μοντέλο Anna O’Brien.

Η Gillette Venus κοινοποίησε τη φωτογραφία από τη νέα της διαφήμιση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ως μια προσπάθεια να γιορτάσει την ποικιλομορφία, ωστόσο πολλοί ήταν αυτοί που έκαναν την κριτική τους, δηλώνοντας ότι η εταιρεία προσπαθεί να προωθήσει μια ανθυγιεινή ζωή.

Οι ίδιοι μάλιστα υποστηρίζουν ότι η Gillette κάνει ακριβώς το ίδιο με τις άλλες εταιρείες που προωθούν τα skinny μοντέλα, απλά από την αντίθετη όψη.

Σε σχόλια της κάτω από τη συγκεκριμένη φωτογραφία, η Gillette Venus έγραψε ότι: «Η Venus δεσμεύεται να αντιπροσωπεύει τις γυναίκες όλων των μορφών, μεγεθών και τύπων δέρματος, γιατί ΌΛΑ τα δέρματα αξίζουν να παρουσιάζονται. Αγαπάμε την Glitter + Lazers, γιατί χαίρεται τη ζωή της και αγαπάει το δέρμα της, ανεξάρτητα από το πώς ορίζουν οι “κανόνες” ότι πρέπει να το δείχνει».

Φυσικά, υπήρξαν και οι καταναλωτές που έσπευσαν να επιβραβεύσουν την νέα διαφήμιση της εταιρείας και να δηλώσουν ότι αυτή είναι μια αληθινή γυναίκα που αγαπάει το σώμα της, αλλά υπήρξαν κι εκείνοι που την κατέκριναν, λέγοντας να σταματήσει να προωθεί ανθυγιεινά πρότυπα, μόνο και μόνο για να φαίνεται ότι είναι ένα “συνειδητό” brand.

Σημειώνεται ότι η Anna O’Brien διαθέτει περισσότερους από 318.000 ακόλουθους στο Instagram και περίπου 100.000 συνδρομητές στο κανάλι της στο YouTube, ενώ τώρα συμμετέχει και στη νέα διαφήμιση της Gillette.

Η ίδια στο online blog της που ονομάζεται «Glitter + Lazers» έχει γράψει χαρακτηριστικά για την ίδια: «Χρησιμοποιώ το προσωπικό μου blog, με όλη μου την καρδιά, που σημαίνει ότι οι απόψεις μου δεν εξαγοράζονται. Εάν γράψω κάτι θετικό για ένα προϊόν, είναι γιατί πραγματικά μου άρεσε… Θα γράψω ότι πιστεύω. Αυτό οφείλεται στους κανόνες ηθικής με τους οποίους μεγάλωσα».

https://ipop.gr

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s