Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (5/4/2019)

στις

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια και θα μάθεις τι σε περιμένει…

Κριός

Όλα τα φώτα του πλανητικού σκηνικού σήμερα θα είναι στραμμένα επάνω σας. Και αυτό δεν είναι καθόλου τυχαίο, μιας και η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο σας, θα σας ωθήσει να προχωρήσετε σε νέα ξεκινήματα τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική σας ζωή, τα οποία θα πραγματοποιηθούν μέσα στην χρονιά, με την προϋπόθεση ότι θα είστε συνεπείς και θα αναλάβετε τις υποχρεώσεις που σας αναλογούν. Άλλωστε, εσείς αυτό που χρειάζεστε να σας δώσουν είναι το κίνητρο, τα υπόλοιπα είναι δική σας υπόθεση.

Ταύρος

Το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας λέει ότι εσείς οι Ταύροι είστε έτοιμοι να κάνετε αλλαγές στη ζωή σας. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Κριού  στον 12ο Ηλιακό σας οίκο θα σας ωθήσει να οραματιστείτε το μέλλον σας, και να θέσετε νέους προσωπικούς και επαγγελματικούς στόχους,  τους οποίους και θα  καταφέρετε, αφού πρώτα σχεδιάσετε πολύ προσεχτικά τα βήματα σας. Σε αυτό το σημείο άλλωστε, θα έχετε την πολύτιμη βοήθεια του Κρόνου από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω.

Δίδυμοι

Το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας λέει ότι εσείς οι Δίδυμοι είστε έτοιμοι να κάνετε δυναμικά την είσοδο σας σε νέους κοινωνικούς κύκλους. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Κριού στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να διευρύνετε τον κοινωνικό και φιλικό σας κύκλο. Το σημαντικό για εσάς είναι ότι θα γνωρίσετε άτομα με τα οποία μοιράζεστε τα ίδια ενδιαφέροντα και τις ίδιες ιδέες, και το πιο σημαντικό είναι ότι  βρίσκονται σε θέσεις κλειδιά.

Καρκίνος

Η σημερινή ημέρα θα έχει ιδιαίτερα ενδιαφέρον για εσάς τους Καρκίνους, μιας και θα σας βάλει στην διαδικασία να κινητοποιηθείτε επαγγελματικά. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Κριού στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να προχωρήσετε σε νέες συνεργασίες οι οποίες, μέσα από  σκληρή δουλειά και αφοσίωση στους στόχους, θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην επαγγελματική σας άνοδο και θα φέρουν ουσιαστική αλλαγή στην δημόσια εικόνα σας.

Λέων

Με τις καλύτερες προϋποθέσεις θα ξεκινήσει η σημερινή ημέρα για εσάς τους Λέοντες .
Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού  στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να προχωρήσετε τα νέα σχέδια σας που αφορούν είτε την συνεργασίας με ξένους, είτε τις σπουδές και τις επιμορφώσεις σας. Επίσης, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό κάτω από την επιρροή της να σχεδιάσετε ένα ταξίδι στο εξωτερικό.

Παρθένος

Η σημερινή ημέρα υπόσχεται ότι θα σας βοηθήσει να βάλετε τις οικονομικές σας υποθέσεις σε μια σειρά.  Η  Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο  ζώδιο του Κριού στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να προσπαθήσετε να βρείτε άμεσες λύσεις και να ρυθμίσετε τις εκκρεμότητες σας απέναντι σε Τρίτους (π.χ. Δάνεια, Εφορία, Ασφαλιστικά Ταμεία)  με τέτοιο τρόπο ώστε να πάρετε μια οικονομική ανάσα. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, αυτή η Νέα Σελήνη υπόσχεται ότι θα  ανεβάσει την libido σας.

Ζυγός

Το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας λέει ότι εσείς οι Ζυγοί θα κάνετε σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας. Οι νέες σχέσεις και συνεργασίες που θα φέρει στο δρόμο σας  η Νέα Σελήνη η οποία  θα πραγματοποιηθεί απέναντι από το  στο ζώδιο σας στο ζώδιο του Κριού στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα απαιτήσει από εσάς  να μάθετε να βάζετε, όσο και αν σας φαίνεται δύσκολο,  όρια σε αυτές και να γίνετε πιο διεκδικητικοί στα θέλω και στις επιθυμίες σας.

Σκορπιός

Το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας λέει ότι είστε έτοιμοι να αναλάβετε νέες υποχρεώσεις  εσείς οι Σκορπιοί. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο  ζώδιο του Κριού  στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας φέρει νέες ευθύνες στο χώρο της εργασίας τις οποίες θα αναλάβετε με μεγάλη χαρά. Αυτό όμως που πρέπει να έχετε στο νου σας είναι ότι οι νέες ευθύνες θα έχουν ως αποτέλεσμα να μειωθεί ο ελεύθερος σας χρόνος. Επίσης, αυτή η Νέα Σελήνη είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για όσους από εσάς θέλετε να ξεκινήσετε ένα πρόγραμμα απώλειας βάρους.

Τοξότης

Χαρούμενοι, ευδιάθετοι και έτοιμοι για νέες περιπέτειες είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Τοξότες. Η  Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο  ζώδιο φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού  στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, είναι ιδανική για να κάνετε πράξη ένα δημιουργικό σας σχέδιο, να δώσετε χρόνο στον εαυτό σας να διασκεδάσει, και να ξεκινήσετε δραστηριότητες που θα σας γεμίσουν χαρά. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, αυτή η Νέα Σελήνη επιφυλάσσει και νέους κεραυνοβόλους έρωτες.

Αιγόκερως

Με το βλέμμα σας στραμμένο στα ζητήματα που απασχολούν το σπίτι και την οικογένεια σας θα είστε σήμερα εσείς οι Αιγόκεροι. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο  ζώδιο του Κριού  στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να δρομολογήσετε τα θέματα που αφορούν την ακίνητη σας περιουσία, ενώ παράλληλα, θα σας βάλει στην διαδικασία να βάλετε πιο αυστηρά όρια στα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας σας, ώστε να μην λειτουργούν σε βάρος σας.

Υδροχόος

Το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας λέει ότι η σημερινή ημέρα κάθε άλλο παρά βαρετή θα είναι για εσάς τους Υδροχόους.  Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο  ζώδιο του Κριού  στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, θα ενισχύσει τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες, και θα σας ωθήσει να πάρετε πρωτοβουλίες οι οποίες θα σας βοηθήσουν να διαφημίσετε την δουλειά σας και να εξωτερικεύσετε τις σκέψεις σας με λογικά επιχειρήματα, ενώ ο λόγος σας θα είναι σωστά δομημένος, πυκνός και περιεκτικός. Ωστόσο, υπάρχει ένα σημείο που πρέπει να προσέχετε, κι αυτό είναι όταν οδηγείτε, γιατί αυτή η Νέα Σελήνη στον Κριό είναι πιθανό να βγάλει στην επιφάνεια τον οδηγό αγώνων ταχύτητας που κρύβετε μέσα σας.

Ιχθείς

Μια άλλη πλευρά του χαρακτήρα σας θα βγάλετε στην επιφάνεια σήμερα εσείς οι Ιχθύες.
Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Κριού στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει  από μικρά χρυσόψαρα να γίνετε καρχαρίες και να προστατεύσετε τα κεκτημένα σας. Ενώ, δεν θα διστάσετε να προασπίσετε με ιδιαίτερη θέρμη τις αξίες και τις αρχές σας στον φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο. Σε ότι αφορά τα οικονομικά σας, θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί με την διαχείριση τους, γιατί είναι πιθανό η παρορμητική φύση του Κριού να σας παρασύρει σε έξοδα.

Home Page

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s