Μετάβαση στο περιεχόμενο

Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (2/4/2019)

Κριός

Το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας λέει ότι εσείς οι Κριοί σήμερα θα βγάλετε στην επιφάνεια την πιο τρυφερή και ρομαντική σας πλευρά. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο των Ιχθύων και η συνάντηση της με την Αφροδίτη, θα σας βοηθήσουν να εκφράσετε αυτή την πλευρά του εαυτού σας την οποία δεν δείχνετε εύκολα γιατί τη θεωρείτε ευάλωτη.
Η όψη συνόδου  που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ποσειδώνα στο  ζώδιο των Ιχθύων, από την μια πλευρά θα σας βοηθήσει να δείτε τις καταστάσεις γύρω σας από διαφορετική οπτική  και να δεχτείτε  πράγματα και καταστάσεις οι οποίες μπορεί να φαίνονται ξένες. Επίσης, κάτω από την επιρροή της όψης θα ενισχυθούν και οι ερωτικές σας φαντασιώσεις.

Ταύρος

Το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας λέει ότι  εσείς οι Ταύροι θα περάσετε πολύ όμορφα σήμερα. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο των Ιχθύων και η συνάντηση της με την Αφροδίτη, θα σας κάνει ιδιαίτερα αγαπητούς στο φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο, γεγονός που μπορεί να ξυπνήσει μερικές ζήλιες. Από την άλλη πλευρά, κάτω από την επιρροή της όψης συνόδου  που θα σχηματίσει ο Ερμής  με τον Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων, θα πρέπει να είστε προσεχτικοί γιατί έχετε την τάση να προσπαθείτε να αντιγράψετε τις συμπεριφορές των ατόμων που βρίσκονται στο φιλικό και κοινωνικό σας περιβάλλον. Αυτό που πρέπει να θυμάστε είναι ότι, δεν το έχετε ανάγκη γιατί είστε μοναδικοί.

Δίδυμοι

Η σημερινή ημέρα θα είναι ιδιαίτερα ευχάριστη και εποικοδομητική για εσάς τους Διδύμους. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο των Ιχθύων και η συνάντηση της με την Αφροδίτη, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με την δημόσια εικόνα σας και να προσπαθήσετε να την αλλάξετε. Ενώ από την άλλη πλευρά θα χρειαστεί να έχετε το νου σας γιατί, η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής στο ζώδιο των Ιχθύων με τον Ποσειδώνα, είναι πιθανό να σας δημιουργήσει ψευδαισθήσεις γύρω από μια επαγγελματική πρόταση, η οποία θα φαίνεται στα μάτια σας πολύ καλή για να είναι αληθινή.

Καρκίνος

Ο μόνος χαρακτηρισμός που δεν ταιριάζει στην σημερινή ημέρα είναι βαρετή. Η παρουσία της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων και η συνάντηση της με την Αφροδίτη, θα σας βοηθήσουν, χρησιμοποιώντας την γοητεία σας, να τακτοποιήσετε μια δύσκολη υπόθεση γραφειοκρατικής φύσεως. Επίσης σήμερα,  εξαιτίας  της  όψης συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ποσειδώνα, στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων, θα πρέπει να έχετε τα μάτια σας δεκατέσσερα γιατί  είναι πιθανό να γίνετε εύκολα αποδέκτες αμφιλεγόμενων θεωριών, οι οποίες περισσότερο θα μπερδέψουν παρά θα βοηθήσουν την πνευματική σας εξέλιξη.

Λέων

Ιδιαίτερα προσεχτικοί θα πρέπει να είστε σήμερα εσείς οι Λέοντες. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο των Ιχθύων και η συνάντηση της με την Αφροδίτη, είναι ιδιαίτερα θετική όχι μόνο για τις οικονομικές σας υποθέσεις, αλλά και για θέματα καρδιάς. Ωστόσο, σε ότι αφορά τις οικονομικές σας υποθέσεις, θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί γιατί, κάτω από την επιρροή της όψης συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, είναι πιθανό ορισμένοι συνεργάτες σας να προσπαθήσουν να σας εκμεταλλευτούν οικονομικά, χρησιμοποιώντας την κολακεία τους.

Παρθένος

Το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας λέει ότι εσείς οι Παρθένοι σήμερα θα ασχοληθείτε ουσιαστικά με τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο των Ιχθύων και η συνάντηση της με την Αφροδίτη, θα σας ωθήσουν να συμπεριφερθείτε με τρυφερότητα στις προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις. Ωστόσο, η όψη συνόδου που θα σχηματίσει για 3η φορά ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής στο ζώδιο των Ιχθύων με τον Ποσειδώνα είναι πιθανό να θολώσει την κρίση σας, με αποτέλεσμα να μην δείτε τις πραγματικές προθέσεις ορισμένων φίλων και συνεργατών σας. Άμυνα σας σε αυτή την κατάσταση είναι, η ορθολογιστική σας σκέψη.

Ζυγός

Είστε από τους ανθρώπους που αφήνετε στην άκρη τις επιθυμίες σας για να ευχαριστείτε στους άλλους. Σήμερα όμως, η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο των Ιχθύων και η συνάντηση της με την Αφροδίτη, θα σας ωθήσουν να ασχοληθείτε ουσιαστικά με τον εαυτό σας , την εξωτερική σας εμφάνιση και την υγεία σας. Ωστόσο, κάτω από την επιρροή της  όψης συνόδου  που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων, καλό θα είναι να αποφύγετε να προχωρήσετε σε ιατρικές εξετάσεις γιατί το πιθανότερο είναι τα αποτελέσματα που θα πάρετε να είναι λανθασμένα και να χρειαστεί να τις επαναλάβετε.

Σκορπιός

Το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας λέει ότι εσείς οι Σκορπιοί σήμερα θα είστε χαρούμενοι και ευδιάθετοι. Η παρουσία της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων και η συνάντηση της με την Αφροδίτη, θα σας ωθήσει να εκφράσετε τα συναισθήματα σας στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ενώ, η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ποσειδώνα στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων  θα ενισχύσει τα καλλιτεχνικά σας ταλέντα, και θα δώσει μια πινελιά μαγείας στα δημιουργήματα σας. Από την άλλη πλευρά, σε προσωπικό επίπεδο είναι πιθανό αρκετοί από εσάς να ζήσετε ένα έρωτα γεμάτο πάθος και φαντασία.

Τοξότης

Με το χώρο του σπιτιού σας θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Τοξότες. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο των Ιχθύων και η συνάντηση της με την Αφροδίτη, θα σας βοηθήσουν να εκδηλώστε την τρυφερότητα και την αγάπη σας στα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας σας, και ιδιαίτερα στα μικρότερα μέλη της. Επίσης σήμερα, η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων , ευνοεί τις συζητήσεις που αφορούν τα θέματα της ακίνητης σας περιουσίας. Ωστόσο, καλό θα είναι να μην βιαστείτε να δώσετε τις τελικές απαντήσεις πριν εξετάσετε με προσοχή όλα τα δεδομένα.

Αιγόκερως

Το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας λέει ότι εσείς οι Αιγόκεροι σήμερα θα κινηθείτε σε γρήγορους και έντονους ρυθμούς. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο των Ιχθύων και η συνάντηση της με την Αφροδίτη, θα τονίσει τους λεπτούς και ευγενικούς σας τρόπους. Ενώ, η  όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων, θα κάνει ιδιαίτερα ελκυστικό το λόγο.  Αυτό που θα πρέπει να προσέχετε είναι, στην προσπάθεια σας να πετύχετε τους στόχους σας, είναι πιθανό να μπείτε στον πειρασμό να ωραιοποιήσετε τις καταστάσεις.

Υδροχόος

Με θέματα οικονομικού ενδιαφέροντος λέει ότι θα ασχοληθείτε εσείς οι Υδροχόοι το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο των Ιχθύων και η συνάντηση της με την Αφροδίτη, θα σας βοηθήσουν να πετύχετε τους οικονομικούς σας στόχους και να ενισχύσετε την αξία σας στον χώρο της εργασίας σας. Ωστόσο , σήμερα και κάτω από την επιρροή της όψης συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων, είναι πιθανό ορισμένοι να καπηλευτούν τις αξίες με τις οποίες έχετε δομήσει την ύπαρξη σας, και να σας εκθέσουν.

Ιχθείς

Το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας λέει ότι όλα τα φώτα του πλανητικού σκηνικού σήμερα θα είναι στραμμένα επάνω σας. Αρχικά, η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο σας και η συνάντηση της με την Αφροδίτη, θα σας βοηθήσουν να γίνετε ιδιαίτερα αγαπητοί τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον φιλικό σας κύκλο. Ενώ από την άλλη πλευρά, η όψη συνόδου  που θα σχηματίσει ο  Ερμής για 3η φορά για φέτος με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Ποσειδώνα στο ζώδιο σας, είναι μια όψη που χρειάζεται λεπτούς χειρισμούς, καθώς θα έχει την τάση να ενισχύσει την φαντασία σας, με αποτέλεσμα ο φανταστικός με τον πραγματικό κόσμο να μπερδευτούν και να δημιουργήσουν ένα περίεργο μείγμα μέσα στο μυαλό σας.

Αρχική

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: