Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αλλάζει ο τρόπος που σχολιάζουμε φωτογραφίες στο Facebook!

Όλα γίνονται πιο εύκολα, άμεσα και γρήγορα! Αλλάζει ο τρόπος που σχολιάζουμε φωτογραφίες στο Facebook με μια μικρή αλλά χρήσιμη προσθήκη.

Σε μια προσπάθεια να αυξήσει την αλληλεπίδραση μεταξύ των χρηστών, το Facebook πρόσθεσε μια μικρή, νέα επιλογή για να ενεργοποιήσει ακόμη περισσότερο τους χρήστες να «αντιδράσουν» ή να σχολιάσουν μια φωτογραφία ή ένα video ακόμη πιο γρήγορα. Ναι, αλλάζει ο τρόπος που σχολιάζουμε φωτογραφίες στο Facebook και γίνεται πιο γρήγορος.

Όπως βλέπουμε στο παράδειγμα παρακάτω, το οποίο κοινοποίησε ο social strategist Moshe Isaacian, η νέα επιλογή σου επιτρέπει να κάνεις tap παρατεταμένα στο Reactions bar, εκεί δηλαδή που κάνεις τις αντιδράσεις σου, να επιλέξεις το reaction που θέλεις και να κάνεις κι ένα σχόλιο αν επιθυμείς.

Δηλαδή, μαζί με τα reactions θα σου δίνεται η δυνατότητα να κάνεις και ένα comment, σε μια μπάρα που θα εμφανίζεται ακριβώς κάτω από τα διάφορα reactions.

Δες πώς ακριβώς λειτουργεί:

Matt Navarra@MattNavarra · 28 Μαρ 2019

New! Facebook let’s you press and hold to react to posts

h/t @MosheIsaacian

Προβολή εικόνας στο Twitter

Matt Navarra@MattNavarra

Here’s how it works pic.twitter.com/lBAJFPEjl01311:24 μ.μ. – 28 Μαρ 2019Πληροφορίες και απόρρητο για τις Διαφημίσεις του Twitter

Ενσωματωμένο βίντεο

Δείτε άλλα Tweet του χρήστη Matt Navarra

Προς το παρόν, αφού κάνεις reaction σε μια φωτογραφία, θα πρέπει να πας κάτω από τη φωτογραφία στο κουτάκι και να αφήσεις το σχόλιό σου.  Τώρα θα μπορείς απλώς να αφήσεις το σχόλιό σου κρατώντας παρατεταμένα τη μπάρα με τα reactions.

Αυτό απαιτεί ελάχιστη προσπάθεια και είναι πιο γρήγορο, με αποτέλεσμα να αυξήσει ίσως την αλληλεπίδραση των χρηστών μέσω Facebook κάτι που είναι και ο στόχος της πλατφόρμας.

Οι δοκιμές γίνονται και (λογικά γιατί με τον Ζούκερμπεργκ ποτέ δεν ξέρεις) θα είναι διαθέσιμες προς όλους. Εντάξει, δεν αλλάζουν και τη ζωή μας ή όλη μας την εμπειρία στο Facebook, αλλά είναι σίγουρα ένας πιο εύκολος και λιγότερο χρονοβόρος τρόπος για να σχολιάσεις στη φωτογραφία της κολλητής ή σε ένα… άρθρο μας!

Αρχική

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: