Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (22/3/2019)

στις

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια και θα μάθεις τι σε περιμένει…

Κριός

Οι λέξεις, σχέσεις και συνεργασίες είναι αυτές που θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα σήμερα. Πρωτεργάτης σε αυτό,  θα είναι η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Ζυγού στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, οι οποία έχει ως απώτερο σκοπό να σας βοηθήσει να προχωρήσετε, αναγκάζοντας σας όμως, να χρησιμοποιήσετε την οδό της διπλωματίας, για να αντιμετωπίσετε ένα απαιτητικό προϊστάμενο. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι, να βγάλετε τον κρυμμένο άσσο από το μανίκι σας, που δεν είναι άλλος από τον κυβερνήτη σας Άρη, ο οποίος θα σχηματίζει όψη τριγώνου τόσο με τον Κρόνο όσο και με τον Πλούτωνα, και οι οποίοι θα σας πριμοδοτήσουν με υπομονή και επιμονή.

Ταύρος

Με τα πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητας θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Ταύροι.
Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Ζυγού στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βάλει στην διαδικασία να βάλετε όρια σε εκείνους τους συναδέλφους σας που προσπαθούν πάντα να αποφύγουν τις ευθύνες τους και να τις ρίξουν σε εσάς. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι, με την βοήθεια των τριγώνων που θα σχηματίσει ο Άρης που συνεχίζει το ταξίδι του στο ζώδιο σας με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, να μείνετε σταθεροί στις θέσεις σας ,και να τους δείξετε ότι η συμπεριφορά τους πλέον δεν σας αγγίζει.

Δίδυμοι

Το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας λέει ότι εσείς οι Δίδυμοι είστε σήμερα στα καλύτερα σας. Η παρουσία της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ζυγού στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, έχει ως σκοπό να σας κάνει να περάσετε όμορφα τόσο με τους φίλους, όσο και με τον ερωτικό σας σύντροφο. Ωστόσο, η παρουσία του Άρη στο ζώδιο του Ταύρου και οι όψεις τριγώνου που θα σχηματίσει με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα, θα εκτοξεύσουν την σεξουαλική σας ενέργεια στα ύψη, με αποτέλεσμα να βρεθείτε στο ευχάριστο δίλλημα να βγείτε έξω ή να μείνετε στο σπίτι με το ταίρι σας;

Καρκίνος

Στο χώρο του σπιτιού σας εσείς οι Καρκίνοι νιώθετε κυρίαρχοι. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Ζυγού στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με το χώρο του σπιτιού σας και την διακόσμηση του, άλλωστε αυτό που πραγματικά σας αρέσει είναι το σπίτι σας να είναι ζεστό και φιλόξενο. Ωστόσο, η παρουσία του Άρη στο ζώδιο του Ταύρου και οι όψεις τριγώνου που σχηματίζει με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, σας ξεσηκώνει να βγείτε έξω και να κάνετε αισθητή την παρουσία σας στον κοινωνικό σας κύκλο. Αυτό που πρέπει να θυμάστε είναι πως οι ουσιαστικές γνωριμίες δεν προκύπτουν μέσα από τους 4 τοίχους.

Λέων

Το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας λέει ότι ο μόνος χαρακτηρισμός που δεν ταιριάζει στην σημερινή ημέρα είναι βαρετή. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Ζυγού στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, θα τονίσει τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες, με αποτέλεσμα στις συζητήσεις που θα έχετε, να είναι για εσάς πολύ εύκολο να πείσετε με λογικά επιχειρήματα τόσο τους φίλους όσο και τους συναδέλφους σας. Επίσης, η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Ταύρου με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσουν να έχετε ένα συγκριτικό πλεονέκτημα στην προτίμηση των προϊσταμένων σας, έναντι των συναδέλφων σας.

Παρθένος

Την τύχη με το μέρος σας έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Παρθένοι. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Ζυγού στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να προστατεύσετε τα κεκτημένα σας (υλικά και μη), ενώ είναι πιθανό να σας παρασύρει σε μια βόλτα στο κοντινότερο εμπορικό κέντρο της περιοχής σας, με αποτέλεσμα να παρασυρθείτε σε αγορές που θα σας βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Από την άλλη πλευρά,  οι όψεις τριγώνου που σχηματίζει ο Άρης από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα, από το επίσης φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας ωθήσει να συζητήσετε τα νέα επαγγελματικά σας πλάνα με τους φίλους σας, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, ένα φλερτ με ένα συνάδελφο σας που βρίσκεται μακριά ξεκινά.

Ζυγός

Όλα τα φώτα του πλανητικού σκηνικού σήμερα θα είναι στραμμένα επάνω σας.
Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο σας, στην προσπάθεια σας  να κλείσετε κάποιες οικογενειακές σας υποθέσεις, θα σας κάνει βιαστικούς και ανυπόμονους μιας καθώς αισθάνεστε υπόλογοι απέναντι στους δικούς σας. Για να αποκτήσετε και πάλι τον αυτοσεβασμό σας, αυτό όμως που πρέπει , και αρνείστε να κάνετε είναι να μάθετε την έννοια των ορίων. Αφήστε στην άκρη τους δισταγμούς, και εκμεταλλευτείτε τις όψεις τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Ταύρου με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα.

Σκορπιός

Το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας λέει ότι εσείς οι Σκορπιοί νιώθετε σήμερα την ενέργεια σας λίγο πεσμένη. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Ζυγού στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, σας λέει ότι πρέπει να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε, ενώ θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με λιγότερο κοπιαστικές εργασίες. Από την άλλη πλευρά, οι όψεις τριγώνου που σχηματίζει ο Άρης από το ζώδιο του Ταύρου με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα, θα σας βοηθήσει να καταλάβουν τόσο οι φίλοι όσο και οι συνάδελφοι σας πως ότι λέτε το εννοείτε.

Τοξότης

Με τις καλύτερες προϋποθέσεις θα ξεκινήσει η σημερινή ημέρα για εσάς τους Τοξότες.
Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Ζυγού στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, σας λέει ότι θα περάσετε όμορφες στιγμές μαζί με φίλους σε κοινές δραστηριότητες, ή σε μια εκδήλωση κοινωνικού ενδιαφέροντος. Από την άλλη πλευρά, η όψη τριγώνου που σχηματίσει  ο Άρης από το ζώδιο του Ταύρου με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα, θα σας βοηθήσουν να οργανώσετε την καθημερινή σας ζωή με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο, ενώ, είναι ιδιαίτερα θετικές για τα θέματα υγείας.

Αιγόκερως

Το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας λέει ότι θα υπάρξουν στιγμές που θα χρειαστεί να κρατήσετε την ψυχραιμία σας. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Ζυγού στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, σας ζητάει να είστε πιο διπλωμάτες με τον προϊστάμενο σας, αν δεν θέλετε να βρεθείτε σε δύσκολη θέση. Ευτυχώς για εσάς, η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου με τον κυβερνήτη σας Κρόνο και τον Πλούτωνα, θα σας βοηθήσει να διοχετεύσετε την ενέργεια σας με αποτελεσματικό τρόπο, είτε μέσω αθλητικών δραστηριοτήτων είτε μέσω του ερωτικού παιχνιδιού.

Υδροχόος

Χαρούμενοι, ευδιάθετοι και γεμάτοι ενέργεια θα είστε σήμερα εσείς οι Υδροχόοι.
Η παρουσία της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ζυγού στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα είναι ιδιαίτερα εποικοδομητική για εσάς, αφού θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες γραφειοκρατικού χαρακτήρα, οι οποίες δεν είναι και το καλύτερο σας. Από την άλλη πλευρά, οι όψεις τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Ταύρου με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα βγάλουν στην επιφάνεια κρυμμένα μυστικά.

Ιχθείς

Με τις οικονομικές σας υποθέσεις θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Ιχθύες. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Ζυγού στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με τις οικονομικές υποθέσεις του/της συντρόφου σας ή με όποιον έχετε κοινό πορτοφόλι. Επίσης, οι όψεις τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Ταύρου με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα, θα σας παροτρύνει να έρθετε πιο κοντά με άτομα τα οποία έχουν εξουσία και μπορούν να παίξουν σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη σας.

Home Page

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s