Αγορές μέσω Instagram μ’ ένα κλικ! Έμαθες για το νέο feature;

στις

Αγορές απευθείας μέσω Instagram σχεδόν μ’ ένα κλικ μπορούν να κάνουν οι χρήστες μέσω Instagram χωρίς να κατευθύνονται στη σελίδα του e-shop.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τις τελευταίες ώρες τα τεχνολογικά sites του εξωτερικού, οι αγορές μέσω Instagram πλέον θα γίνονται μέσα απ’ το social media, χωρίς να χρειάζεται ο χρήστης να μεταβαίνει στο site της επιχείρησης.

Το νέο χαρακτηριστικό για αγορές που δοκιμάζει το Instagram ονομάζεται Checkout, και συμμετέχουν εταιρείες όπως η Nike και η πλατφόρμα Revolve.

«Με την πάροδο του χρόνου, αυτό θα μπορούσε να είναι σημαντικό κομμάτι της επιχείρησής μας», σημείωσε ο Vishal Shah, στέλεχος του Instagram.

Με το Checkout, η ζωή των χρηστών που αγοράζουν online μέσω Instagram θα γίνει πολύ πιο εύκολη, αφού εάν έχουν προσθέσει την κάρτα τους στο account τους, θα πληρώνουν απευθείας και θα κάνουν checkout μέσα απ’ το app!

Προς το παρόν το νέο χαρακτηριστικό είναι διαθέσιμο μόνο σε χρήστες στις ΗΠΑ, αλλά όπως πάντα, σιγά σιγά θα έρθει και στην Ευρώπη!

Έτσι, όταν θα έρθει το νέο feature και σ’ εμάς, θα μπορείς να κάνεις κλικ στα προϊόντα που εμφανίζονται σ’ ένα post, θα βλέπεις τις τιμές τους και μετά θα κάνεις πάλι κλικ για να σου εμφανιστεί η φόρμα παραγγελίας.

Στη συνέχεια, θα μπορείς να κάνεις checkout και να πληρώνεις μέσω Visa, Mastercard, American Express, Discover και PayPal.

Home Page

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s