Τι πρέπει να έχει η χειραποσκευή σου όταν ταξιδεύεις

στις

Η δική σας τσάντα χειρός, όταν ταξιδεύετε, τι έχει μέσα;

Είστε έτοιμοι για κάποιο απρόοπτο τραυματισμό η έναν ενοχλητικό πονοκέφαλο;

Πόσο λεπτή είναι η γραμμή που χωρίζει την τσάντα σας από ένα κινητό νοσοκομείο μέχρι ένα απλό mini travel first aid kit;

Είναι πολλά τα ερωτήματα ενός απλού ταξιδιώτη και γι’ αυτό ας ετοιμάσουμε μαζί ένα πολύ μικρό τσαντάκι το οποίο θα βρίσκεται μέσα στην τσάντα χειρός σας κάθε φορά που ταξιδεύετε.

Χανζαπλαστ

Θα σας σώσει από μικρά ενοχλητικά κοψίματα & γρατσουνιές τα οποία μπορεί να αιμορραγούν ή απλά να χρειάζονται να τα καλύψετε.

•Παυσίπονα

Οι συνήθεις ύποπτοι. Κάποια ταμπλέτα που να περιέχει παρακεταμόλη ή οποιοδήποτε συστατικό σας βοηθάει να ξεπεράσετε κάποιον πονοκέφαλο που μπορεί να σας ταλαιπωρεί ή ακόμη και μία εξουθενωτική ημικρανία.

•Υγρό Φακών Επαφής

Συνήθως στα ταξίδια λείπουμε αρκετές ώρες από το δωμάτιο του ξενοδοχείου μας. Το πολύωρο περπάτημα και η έκθεση μας στην σκόνη και το καυσαέριο μπορεί να προκαλέσουν ξηρότητα στα μάτια μας κι αυτό δεν είναι ένας πολύ καλός σύμμαχος για τους φακούς επαφής.

•Αντιβιωτικά

Γιατί δεν είναι όλοι οι προορισμοί που επισκεπτόμαστε κοντινοί στον δικό μας τρόπο ζωής, ούτε είναι ιδιαίτερα εύκολο όπως στην Ελλάδα να αποκτήσουμε πρόσβαση σε κάποιο αντιβιοτικό σκεύασμα.

•Σπρέι για εγκαύματα

Απαραίτητο είναι κάποιο σπρέι ή δροσιστική κρέμα για να προσφέρει άμεση ανακούφιση είτε σε ηλιακά είτε σε διαφόρων ειδών εγκαύματα.

•Imodium

Πολύ σημαντικό κομμάτι στον καθημερινό σας εξοπλισμό, για να αποφύγετε οποιαδήποτε ιδιαίτερα ενοχλητική κατάσταση για ταξιδιώτες. Ειδικότερα για εκείνους που τους αρέσει να δοκιμάζουν νέα είδη μαγειρικής.

•Αντισταμινικά

Καταπραΰνουν οποιοδήποτε αλλεργικό σύμπτωμα και όχι μόνο.

•Επιθέματα για φουσκάλες

Δεν έχουμε γνωριστεί με κανένα ζευγάρι παπουτσιών που μας ανήκει αν δεν έχουμε ταξιδέψει μαζί του. Ακόμη και το πιο παλιό μπορεί να προκαλέσει πληγές στα πόδια μας με τις μεγάλες διαδρομές που θα διανύσουμε ως τουρίστες.

•Ταμπλέτες για δυσπεψία

Καλό θα ήταν να προτιμήσετε αυτές που είναι «μασώμενες» διότι μπορείτε να τις καταναλώσετε οπουδήποτε και δεν χρειάζονται νερό για να τις καταπιείτε.

Αξίζει να προσθέσουμε πως όλα τα παραπάνω αναφέρονται σε όλους εκείνους που θα ταξιδέψουν σε κάποια χώρα στην οποία θα έχουν εύκολη και άμεση πρόσβαση σε κάποιο φαρμακείο ή κάποιο ιατρικό κέντρο. Προτείνονται για απλή καθημερινή χρήση και ανακούφιση κάποιων ενοχλητικών συμπτωμάτων και όχι για κάποιο ιδιαίτερο περιστατικό ή κάποιον πιο ιδιαίτερο προορισμό που απαιτεί εμβολιασμούς πριν την άφιξη μας ή είναι δυσκολότερη η πρόσβαση σε ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.

ΑΣΗΜΙΝΑ ΠΛΕΣΣΙΑ
https://www.yourtipster.gr


ΑΣΗΜΙΝΑ ΠΛΕΣΣΙΑ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s