Το Instagram σε φέρνει πιο κοντά με τους φίλους σου! Με ποιο τρόπο;

Ορισμένα πράγματα είναι καλύτερα με φίλους! Όπως η παρακολούθηση online videos, το οποίο το Facebook προσπάθησε να κάνει πιο κοινωνικό με την εισαγωγή της λειτουργίας Watch Party!

Τώρα το Watch Party του Instagram έρχεται για να κάνει ακριβώς το ίδιο! Να κάνει πιο διασκεδαστική και κοινωνική τη διαδικασία προβολής videos στο Instagram!

Φαίνεται ότι η εταιρεία δοκιμάζει ένα παρόμοιο χαρακτηριστικό παρακολούθησης videos στο Instagram, όπως εντόπισε η Jane Manchun Wong.

Η λειτουργία φαίνεται πως είναι προσβάσιμη κατά τη διάρκεια ενός video chat στο Instagram Direct και κάνοντας κλικ σε ένα κουμπί για να την ενεργοποιήσεις, όπως δείχνει στις παρακάτω φωτογραφίες η Jane Manchun Wong.Προβολή εικόνας στο Twitter

Προβολή εικόνας στο Twitter

Jane Manchun Wong@wongmjane

Instagram is testing Co-Watching in Video Calls

It’s like Facebook’s Watch Party but for Instagram Direct

Tip @Techmeme367:44 μ.μ. – 7 Μαρ 201915 άτομα συζητούν σχετικά με αυτόΠληροφορίες και απόρρητο για τις Διαφημίσεις του Twitter

Μέχρι στιγμής, δεν είναι σαφές ποια videos θα είναι διαθέσιμα για παρακολούθηση, αλλά δεν θα αποτελούσε έκπληξη εάν αυτό είναι μια κίνηση για να προωθηθεί περισσότερο το IGTV, δηλαδή η πλατφόρμα του Instagram που θέλει ν’ ανταγωνιστεί το YouTube.

Όπως βλέπουμε στη φωτογραφία της Wong, θα υπάρχει μια καρτέλα με προτεινόμενα videos, αλλά και μια λίστα αναπαραγωγής.

Πάντως, το Watch Party στο Facebook φαίνεται πως μέχρι στιγμής έχει ανταπόκριση, αφού απ’ την έναρξή του έχουν δημιουργηθεί 12 εκατομμύρια Watch Parties σε Facebook Groups! Αυτός είναι και ο λόγος που η εταιρεία θέλει να προσθέσει το χαρακτηριστικό και στο Instagram!

Αρχική

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s