Η πρώτη Ελληνίδα που έγινε… Barbie για συγκεκριμένο σκοπό!

στις

Η πρώτη Ελληνίδα που έγινε Barbie ανακοινώθηκε κι επίσημα από την Mattel με αφορμή τα 60 χρόνια Barbie. Ένα σημαντικό μήνυμα προς όλους.

Η πρώτη Ελληνίδα που έγινε Barbie είναι η Ελένη Αντωνιάδου, το «χρυσό» κορίτσι της NASA, η ερευνήτρια που έχει διακριθεί διεθνώς στον τομέα της μεταμόσχευσης τεχνητών οργάνων. Τι ακριβώς ανακοίνωσε η Mattel για τα 60 χρόνια που κλείνει η πιο διάσημη κούκλα στον κόσμο;

Η Barbie σχεδιάστηκε για να εμπνεύσει, να κινητοποιήσει, να δώσει το μήνυμα σε κάθε κορίτσι ότι μπορεί να γίνει αυτό που ονειρεύεται. Σε αυτό το νόημα κινείται και το Barbie Role Model, μια σειρά από γυναικεία πρότυπα του σήμερα που έγιναν Barbie κι έχουν σκοπό να εμπνεύσουν όλες τις γυναίκες του κόσμου.

Ελληνίδα που έγινε Barbie

Και η πρώτη Ελληνίδα που έγινε Babrie είναι η Ελένη Αντωνιάδου, όπως ανακοίνωσε επίσημα η Mattel. Μια γυναίκα νέα, δυναμική, μια γυναίκα που έχει κάνει όλο τον κόσμο να μιλά για εκείνη, να αναγνωρίζει τα επιτεύγματά της και να τη θαυμάζει.

Και την θαυμάζουμε μεταξύ άλλων καθώς είναι η γυναίκα που με μια πρωτοποριακή και μέθοδο αναμένεται να σώσει εκατομμύρια ζωές, όπως αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση της Mattel.

Ελληνίδα που έγινε Barbie

Τι αναφέρει η ίδια; Η Ελένη Αντωνιάδου, το κορίτσι της NASA δήλωσε πως κάθε βήμα μας φέρνει κάθε μέρα όλο και πιο κοντά στο να πετύχουμε τα όνειρά μας!

Ήταν πολλές οι στιγμές που ένιωσα ότι είναι πολύ μεγάλα τα εμπόδια για να τα προσπεράσω. Όμως πίστεψα στον εαυτό μου και σκέφτηκα ότι κάθε όνειρο όταν του βάζεις μια ημερομηνία, γίνεται στόχος και κάθε στόχος όταν κάνεις μικρά, μικρά βήματα μπορεί να επιτευχθεί. Και κάθε βήμα μας φέρνει κάθε μέρα όλο και πιο κοντά στο να πετύχουμε το όνειρο μας… Μπορείς να γίνεις ό,τι ονειρεύεσαι

Απ’ τη μεριά της, η Lisa McKnight, Senior Vice President και General Manager της Barbie δήλωσε πως εδώ και 60 χρόνια, η Barbie εμπνέει τα κορίτσια να πιστέψουν στον εαυτό τους και να δουν πως έχουν επιλογές.

Με πάνω από 200 καριέρες, 6 υποψηφιότητες για πρόεδρος και ένα ταξίδι στο φεγγάρι, πριν τον Neil Armstrong, η Barbie συνεχίζει να εξελίσσεται ως ένα σύγχρονο πρότυπο για όλες τις ηλικίες… Η Barbie πιστεύει πως τα κορίτσια δεν πρέπει να γνωρίσουν έναν κόσμο, μια δουλειά ή ένα όνειρο που να μην έχουν κατακτήσει οι γυναίκες. Μέσω των παγκόσμιων στρατηγικών μας, ξεκινάει ένα κίνημα για να γίνει η Barbie ως το απόλυτο brand ενδυνάμωσης των κοριτσιών

Ελληνίδα που έγινε Babrie

Η 31χρονη Ελένη Αντωνιάδου είναι επικεφαλής του οργανισμού Μεταμοσχεύσεις χωρίς Δότες, ενώ μεταξύ άλλων ασχολείται με τη βιοτεχνολογία και την αναγεννητική ιατρική.

Το 2012 επιλέχθηκε να είναι ένα από τα μέλη της επιστημονικής ομάδας της Διεύθυνσης Βιοτεχνολογίας στο εργαστήριο της NASA και το 2013 αναδείχθηκε Γυναίκα της Χρονιάς το 2013 στην εκδήλωση FDM Everywoman In Technology Awards στο Λονδίνο.

Κι εμείς είμαστε υπερήφανοι!

Home Page

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s