Το κόλπο στο Netflix για να αποφύγεις το πιο ενοχλητικό του χαρακτηριστικό!

στις

Το κόλπο στο Netflix για να αποφύγεις το πιο ενοχλητικό του χαρακτηριστικό, αυτό που όλοι ευχόμαστε κάποια στιγμή να διορθώσει η αγαπημένη μας πλατφόρμα, αλλά μέχρι και σήμερα δεν το έχει καταφέρει.

Πιο συγκεκριμένα, το Netflix κάθε μήνα προτείνει νέες ταινίες και σειρές και έτσι εσύ κάθε Σαββατοκύριακο ή ακόμη και μέρες της εβδομάδας επισκέπτεσαι τη λίστα με τα προτεινόμενα για να δεις τι νέο υπάρχει.

Μόνο που αυτή η λίστα με τα προτεινόμενα που το Netflix έχει επιλέξει για εσένα είναι ένα από τα πράγματα που η πλατφόρμα δεν κάνει και τόσο καλά. Σίγουρα κάποια στιγμή θα έχεις αναρωτηθεί από τους τίτλους που σου προτείνει το Netflix πώς προέκυψαν αυτές οι επιλογές, καθώς συνήθως σου προτείνει ταινίες ή σειρές που ποτέ δεν θα έβλεπες και έτσι η αναζήτηση αυτών που πραγματικά θέλεις να δεις να γίνεται δυσκολότερη.

Πώς να μάθεις μια ξένη γλώσσα
Inverse

Μην ανησυχείς, όμως, γιατί υπάρχει ένα κόλπο για να αποφύγεις τις όχι και τόσο εξατομικευμένες προτάσεις του Netflix. Ο τρόπος είναι πολύ εύκολος και θα χρειαστούν μόνο λίγα λεπτά από τον χρόνο σου.

Αρχικά, θα πρέπει να αξιολογήσεις όλες τις προτάσεις που σου βγάζει το Netflix στη λίστα με τα προτεινόμενα και μετά να επιλέξεις όλους τους τίτλους ταινιών ή σειρών που δεν σου αρέσουν. Και όταν λέμε όλους, εννοούμε όλους, γιατί με αυτόν τον τρόπο ο αλγόριθμος του Netflix θα καταλάβει ότι δεν σου αρέσουν αυτές οι σειρές, ακόμη και εάν δεν το έχει καταλάβει εδώ και ένα χρόνο από τις σειρές που επιλέγεις να δεις.

Ακόμη ένας τρόπος είναι να ανοίξεις την καρτέλα του λογαριασμού σου (επάνω δεξιά) και να πατήσεις κλικ στο «Ο λογαριασμός μου» και λίγο πιο κάτω στο ιστορικό των ταινιών που έχεις δει. Εκεί θα μπορέσεις να σβήσεις όλες τις σειρές ή ταινίες που πάτησες καταλάθος προβολή ή να σβήσεις όλο το ιστορικό και να ξεκινήσεις τον λογαριασμό σου από το μηδέν.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s