Έρχεται η δυνατότητα edit στο Twitter;

στις

Το edit στο Twitter είναι ένα μόνιμο αίτημα πολλών τουιτεράδων, ενώ την ίδια στιγμή είναι εξίσου πολλοί εκείνοι οι οποίοι υποστηρίζουν πως η μη δυνατότητα του edit είναι κι αυτό που κάνει το social media διαφορετικό! Τι να το κάναμε εάν οποιοσδήποτε που προκαλούσε χιλιάδες αντιδράσεις μ’ ένα tweet του, μπορούσε να επέμβει σ’ αυτό και ν’ αλλάξει το τι γράφει;

Ζυγίζοντας όλα αυτά το social media, καταλήγουμε στο ότι όχι, δεν έρχεται η δυνατότητα edit στο Twitter! Όμως, η εταιρεία σκέφτεται να προσθέσει ένα νέο χαρακτηριστικό που θα επιτρέπει στους χρήστες να προσθέσουν διευκρινίσεις στα παλιά tweets, όπως εξηγεί ο συνιδρυτής Jack Dorsey.

Μιλώντας σε μια εκδήλωση της Goldman Sachs στο Σαν Φρανσίσκο την Πέμπτη, ο κ. Dorsey είπε ότι το Twitter σκέφτεται να προσθέσει τη δυνατότητα στους χρήστες να προσθέσουν πρόσθετα στοιχεία σε ένα tweet χωρίς να αλλάξουν το αρχικό τους περιεχόμενο.

«Ένα απ’ τα concepts που σκεφτόμαστε είναι οι διευκρινίσεις», δήλωσε ο κ. Dorsey.

Ο ίδιος συνέχισε εξηγώντας πως θα μπορούσε να είναι κάτι σαν quote retweet ή ένα retweet με σχόλιο.

Αρκετοί celebrities έχουν παρακαλέσει απευθείας τον κ. Dorsey για να προστεθεί ένα κουμπί επεξεργασίας που θα τους επέτρεπε να αλλάξουν το κείμενο του αρχικού τους tweet, ενώ τον Ιούνιο του 2018, η Kim Kardashian ισχυρίστηκε ότι σχεδόν έπεισε τον συνιδρυτή του Twitter να το κάνει αυτό, προκαλώντας την οργή των χρηστών!

Kim Kardashian West@KimKardashian

I had a very good convo with @jack this weekend at Kanye’s bday and I think he really heard me out on the edit button.43,5 χιλ.2:15 π.μ. – 13 Ιουν 2018Πληροφορίες και απόρρητο για τις Διαφημίσεις του Twitter5.248 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό

Μία από τις πιο famous απαντήσεις στο tweet της ήρθε απ’ τον χρήστη Beau Sloane, ο οποίος επεσήμανε τις αδυναμίες ενός τέτοιου χαρακτηριστικού:

Παιδιά, εάν έχουμε ένα κουμπί επεξεργασίας στο Twitter, θα αλλάξει ολόκληρος ο σκοπός της εφαρμογής. Σκεφτείτε πόσο διεφθαρμένο θα γίνει! Οι χρήστες θα μπορούσαν να αλλάξουν τις συνομιλίες από το παρελθόν!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s