Το νέο sticker του Instagram που δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητο!

Το νέο sticker του Instagram δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να περάσει απαρατήρητο μιας και είναι για καλό σκοπό!

Τι είναι το νέο sticker του Instagram και γιατί είναι τόσο σημαντικό; Το Instagram εξετάζει το donation stickers στα Stories, ένα χαρακτηριστικό προς τη σωστή κατεύθυνση.

Με το donation sticker θα μπορείς να δωρίζει χρήματα όπου θεωρείς ότι αξίζει και υπάρχει ανάγκη. Πιο συγκεκριμένα, το χαρακτηριστικό αυτό θα μοιάζει με τις δωρεές που γίνονται στο Facebook για φιλανθρωπικούς ή προσωπικούς λόγους. Οι χρήστες θα μπορούν να αναζητήσουν μια λίστα με μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς για να συνδεθούν απευθείας με το αυτοκόλλητο.

Το Facebook έχει το συγκεκριμένο εργαλείο από τo 2015 και πλέον θα προστεθεί και στο Instagram. Το app έχει πειραματιστεί και στο παρελθόν με χαρακτηριστικά πληρωμών για να μπορείς να κλείσεις μέσω Instagram ένα ραντεβού για spa ή ένα τραπέζι για 2 στο αγαπημένο σου εστιατόριο.

Πλέον, θα εμφανίζεται το donation sticker στο Instagram και οι ακόλουθοι θα μπορούν απλά και με λίγα βήματα θα κάνουν τη δωρεά που θέλουν, στον οργανισμό που θέλουν ή όταν κάποιος ζητά βοήθεια.

Instagram is working on «Donation» sticker

It lets users to start fundraisers for their favorite non-profits pic.twitter.com/hrhjkpPNpM

— Jane Manchun Wong (@wongmjane) February 18, 2019

Φυσικά, θα πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός που δίνεις τα στοιχεία της κάρτας σου καθώς μπορεί να αποθηκεύονται. Κάθε φορά που κάνεις μια δωρεά καλό θα ήταν να την κάνεις χειροκίνητα και στη συνέχεια να διαγράφεις τα στοιχεία σου.

«Είμαστε ακόμη σε αρχικό στάδιο, όμως δουλεύουμε πολύ σκληρά για να φέρουμε αυτή την εμπειρία στην κοινότητα μας. Το Instagram, έχει σκοπό να φέρει κοντά τον κόσμο με αυτά που αγαπάει. Μεγάλο μέρος όλου αυτού, έχει να κάνει με την υποστήριξη, την αφύπνιση σε σημαντικά θέματα και την προβολή κοινοτήτων που έχουν σκοπό την προστασία», δήλωσε εκπρόσωπο τους Facebook.

Ας ελπίσουμε πως θα είναι για καλό και ο κόσμος θα κινητοποιηθεί και θα ευαισθητοποιηθεί.

Σχολιάστε