Αυτό το αντικείμενο δεν πρέπει να λείπει από καμία τουαλέτα, σύμφωνα με έρευνες

στις

Υπάρχει ένα αντικείμενο για την τουαλέτα που εξυπηρετεί έναν μοναδικό σκοπό: Φτιάχνει τη σχέση σου μαζί της. Τι εννοούμε; Θα σου εξηγήσουμε ευθύς αμέσως.

Σύμφωνα με μια έρευνα και όπως αναφέρει το TIME , υπάρχει ένα αντικείμενο για την τουαλέτα το οποίο αν αντιμετωπίζεις προβλήματα με το έντερο, αν δεν μπορείς, δηλαδή, εύκολα να κάνεις την ανάγκη σου θα σε σώσει.

Όχι, δεν αστειευόμαστε καθόλου. Η νέα έρευνα δημοσιεύτηκε στο Journal of Clinical Gastroenterology κι ανέφερε πως τα squatty potties σε βοηθούν  να κάνεις την ανάγκη σου πιο εύκολα, επηρεάζουν θετικά τη διάρκεια της μετακίνησης του εντέρου, τα στρεσογόνα σχήματα και την πλήρη «εκκένωση» των εντέρων.

Και τι είναι τα squatty potties; Ουσιαστικά είναι ένα αντικείμενο που έχει λίγο ύψος κι ακουμπάς εκεί τα πόδια σου. Έχεις καλύτερη στάση του σώματος και η «δουλειά» γίνεται πολύ πιο εύκολα.

αντικείμενο για την τουαλέτα

Σύμφωνα με μια άλλη έρευνα η οποία δημοσιεύτηκε στο Digestive Diseases and Sciences, οι επιστήμονες ανακάλυψαν πως με αυτό το αντικείμενο για την τουαλέτα, οι μισοί συμμετέχοντες κατάφεραν να κάνουν τη «δουλειά» τους.

Οι ερευνητές διαπίστωσαν πως το 90% των ανθρώπων που το χρησιμοποίησαν ζορίστηκαν λιγότερο και το 71% είχε πιο γρήγορες κινήσεις στο έντερο.

Αυτές οι βελτιώσεις ήταν ιδιαίτερα έντονες μεταξύ ανδρών και γυναικών που είχαν δηλώσει ότι είχαν θέματα με την τουαλέτα. Περίπου τα δύο τρίτα της ομάδας δήλωσαν ότι θα συνεχίσουν να χρησιμοποιούν τη συσκευή στο μέλλον και είναι λογικό αφού η διαφορά είναι σίγουρα αισθητή.

Ένα σημαντικό ποσοστό για το πόσο εύκολα μπορείς να πας στο μέρος, έχει να κάνει με την στάση του σώματος. Αν δεν θέλεις φυσικά να πάρεις ένα τέτοιο αντικείμενο, βοηθά να ακουμπήσεις τα πόδια σου ακόμη και σε μια λεκάνη. Να είναι απλώς, λίγο πιο ψηλά και όχι στο έδαφος.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s