Αυτοί είναι οι θερμαινόμενοι χώροι στην Αττική για τις ευπαθείς ομάδες

στις

Ο χιονιάς έκλεισε τα σχολεία στην Αττική κι έφερε προβλήματα στους δρόμους, αλλά το μεγαλύτερο πρόβλημα το έφερε στους ανθρώπους οι οποίοι δεν ζουν κάτω από μια στέγη.

Η Περιφέρεια Αττικής, σκεπτόμενη τους συνανθρώπους μας που ζουν κάτω απ’ αυτές τις συνθήκες, ανανέωσε τη λίστα με τους χώρους που λειτουργούν για την προστασία των αστέγων. Οι θερμαινόμενοι χώροι στην Αττική για τις ευπαθείς ομάδες λειτουργούν σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες.

Πρόκειται για θερμαινόμενους χώρους που έχουν κοινοποιηθεί από τους Δήμους στην Περιφέρεια και τους οποίους λειτουργούν οι Δήμοι και άλλοι φορείς, με στόχο την προστασία των πολιτών και ιδιαίτερα των ευπαθών κοινωνικών ομάδων από ακραία καιρικά φαινόμενα κατά τη χειμερινή περίοδο.

Για τη διευκόλυνση των πολιτών τα σημεία καταγράφονται σε πίνακες και απεικονίζονται σε χάρτη Google, ενώ παράλληλα παρατίθενται βασικές πληροφορίες αυτοπροστασίας των πολιτών από παγετό και χιόνια.

Δείτε παρακάτω αναλυτικά την ανανεωμένη λίστα με τους θερμαινόμενους χώρους:

Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας συνιστά στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, μεριμνώντας για τη λήψη μέτρων αυτοπροστασίας από κινδύνους που προέρχονται από την εκδήλωση των έντονων καιρικών φαινομένων.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s