Το χαρακτηριστικό του Instagram που θα χρησιμοποιήσουμε όλοι την Πρωτοχρονιά!

Είναι νέο, είναι διαδραστικό κι είναι το χαρακτηριστικό του Instagram που θα χρησιμοποιήσουμε όλοι την Πρωτοχρονιά! Ποιο είναι αυτό;

Είναι το sticker του Instagram με την αντίστροφη μέτρηση, γιατί ναι έπρεπε να υπάρχει αυτό το χαρακτηριστικό για να αποχαιρετήσουμε σωστά τον παλιό χρόνο και να υποδεχτούμε τον καινούργιο.

Σε αυτά τα τελευταία δέκα δευτερόλεπτα που αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση είμαστε όλοι αρκετά ενθουσιασμένοι και το Instagram μας δίνει τη δυνατότητα να μοιραστούμε αυτό τον ενθουσιασμό και με τους φίλους μας.

Φυσικά, το sticker με την αντίστροφη μέτρηση θα παραμείνει στο Instagram και μετά την Πρωτοχρονιά, για να μοιραστείς τον ενθουσιασμό σου για κάποιο πάρτι, εκδήλωση ή γενέθλια.

Πώς βάζουμε σε ένα Story την αντίστροφη μέτρηση; Η απάντηση σε 3, 2, 1… είναι εδώ!

Αρχικά κάνουμε ένα Story, το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο. Απλά ανεβάζουμε μια φωτογραφία που να σχετίζεται με την αντίστροφη μέτρηση που θέλουμε να ξεκινήσουμε.

Photo: Instagram

Στη συνέχεια, πηγαίνουμε στην επιλογή με τα stickers και δίπλα σ’ αυτό με τις ερωτήσεις και τη δημοσκόπηση, πλέον θα βλέπουμε και την αντίστροφη μέτρηση. Διαλέγουμε μια ημερομηνία, ακόμη κι εάν αυτή είναι δύο χρόνια μετά και προσαρμόζουμε στο αυτοκόλλητο το χρώμα που θέλουμε.

Για παράδειγμα, κάποιος μπορεί να ετοιμάζεται να παντρευτεί το 2020. Θέλει να το ανακοινώσει στο Instagram; Θα φτιάξει ένα Story με την αντίστροφη μέτρηση για να κάνει και τους ακόλουθους του, να ανυπομονούν για τη μεγάλη μέρα.

Μάλιστα, οι φίλοι σου στο Instagram μπορούν να κάνουν follow ή share την αντίστροφη μέτρηση στο δικό τους προφίλ, ενώ όταν αυτή θα τελειώσει θα λάβουν και ειδοποίηση. Η αγωνία στα ύψη;

Να σημειώσουμε ότι όσοι δεν βλέπουν ακόμη την αντίστροφη μέτρηση στο Instagram τους, μπορούν να κάνουν ενημέρωση στην εφαρμογή ή να την διαγράψουν και να την κατεβάσουν απ’ την αρχή!

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s