Ηθοποιοί μεταμορφώνονται για καλό σκοπό και μπορείς να βοηθήσεις κι εσύ! | Photos

Ηθοποιοί μεταμορφώνονται για καλό σκοπό, δημιουργώντας όλοι μαζί ένα ιδιαίτερο ημερολόγιο που σίγουρα πρέπει να κάνεις δικό σου. Είναι εντυπωσιακό, είναι ιδιαίτερο, είναι για καλό σκοπό.

To ημερολόγιο Metamorphosis. Γι΄αυτό οι ηθοποιοί μεταμορφώνονται και με δυσκολία τους αναγνωρίζουμε. Το αποτέλεσμα μας αρέσει και επειδή είναι για καλό σκοπό μας αρέσει ακόμη περισσότερο.

Το ημερολόγιο Metmorphosis της Σοφίας Βουλαλά για το 2019 είναι εντυπωσιακό και σίγουρα θα θέλεις να το κάνεις δικό σου. Γιατί; Γιατί όλα τα έσοδα των πωλήσεων θα δοθούν στην εθελοντική ομάδα «Therapy Dogs» για να συνεχίσει το σημαντικό της έργο.

Μέσα σε αυτό βλέπουμε 12 αγαπημένους ηθοποιούς για τους 12 μήνες του χρόνου, όπως δεν τους έχουμε ξαναδεί. Θα μπορούσες να τους αναγνωρίσεις αν δεν σου λέγαμε ποιοι είναι; Εμείς με δυσκολία μπορούμε να τους ξεχωρίσουμε!

Ηθοποιοί μεταμορφώνονται για καλό σκοπό

Η Σοφία Βουλαλά ως μέλος του Therapy Dogs, θέλησε να συνεισφέρει στην ομάδα μέσω της μεγάλης της αγάπης για το μακιγιάζ και έτσι, με δική της πρωτοβουλία και συμμετοχή των συνεργατών της, κατάφερε να ολοκληρώσει το  ημερολόγιο.

Αγοράζοντας το ημερολόγιο βοηθάμε την εθελοντική ομάδα Therapy Dogs στο πολύ σημαντικό έργο της.

Ηθοποιοί μεταμορφώνονται για καλό σκοπό

«Ως μέλος του Therapy Dogs, και γνωρίζοντας τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν στο έργο τους, θέλησα με ένα δικό μου τρόπο να βοηθήσω, και αυτός ήταν η δουλειά μου. Έτσι, συνδυάζοντας 2 πράγματα που αγαπώ να κάνω, βγήκε αυτό το αποτέλεσμα! Ελπίζω να σας αρέσει» αναφέρει η Σοφία.

Μεταξύ άλλων θα δεις τη Μαρία Κορινθίου, τον Γιώργο Χρανιώτη, τον Ρένο Χαραλαμπίδη και πραγματικά η μεταμόρφωση είναι εντυπωσιακή!

Ηθοποιοί μεταμορφώνονται για καλό σκοπό
Ηθοποιοί μεταμορφώνονται για καλό σκοπό
Ηθοποιοί μεταμορφώνονται για καλό σκοπό
Ηθοποιοί μεταμορφώνονται για καλό σκοπό

Η παρουσίαση του ημερολογίου θα γίνει στις 15 και 16 Δεκεμβρίου στο White rabbit thessaloniki. 

Μπορείτε να προμηθευτείτε το ημερολόγιο μας, «Metamorphosis» 👉Βιβλιοπωλεία ‘IANOS’Αριστοτέλους 7,…

Gepostet von Metamorphosis am Dienstag, 4. Dezember 2018

Λίγα λόγια για το «Therapy Dogs»

Η «Therapy Dogs» αποτελεί μια ομάδα εθελοντών από τη Θεσσαλονίκη που ξεκίνησε τη θεραπεία με τη βοήθεια των ζώων το 2012, ενώ τέσσερα χρόνια αργότερα ίδρυσε τη μη κερδοσκοπική μορφή που έχει σήμερα, παραμένοντας η μοναδική ομάδα στην Ελλάδα που προσφέρει υπηρεσίες στα άτομα με αναπηρίες και ψυχιατρικά νοσήματα με το Πρόγραμμα «Θεραπεία με τη βοήθεια των ζώων» ή «ΑΑΤ» (Animal Assisted Therapy) όπως είναι ευρύτερα γνωστό.

Παράλληλα, η «Therapy Dogs» είναι η πρώτη ομάδα από την Ελλάδα που συμμετείχε στο παγκόσμιο συνέδριο για την «ΑΑΙ» (Animal Assisted Intervention) του «IAHAIO» (International Association of Human-Animal Interaction Organizations) στην Κοπεγχάγη, ενώ αποτελεί και την πρώτη ομάδα στην Ευρώπη που κατέχει πτυχία της PET PARTNERS, του μεγαλύτερου οργανισμού παγκοσμίως που εδρεύει στην Αμερική και ασχολείται με το «ΑΑΤ».

Tα τελευταία 7 χρόνια έχει προσφέρει τις υπηρεσίες της σε περισσότερα από 300 άτομα με αναπηρίες, τα οποία ήρθαν σε επαφή με σκύλους θεραπείας.

Έκθεση-Παρουσίαση Ημερολογίου “Metamorphosis” by Sophia Voulala 15-16/12/18 ‘White rabbit thessaloniki’

Έκθεση-Παρουσίαση Ημερολογίου “Metamorphosis” by Sophia Voulala 15-16/12/18 ‘White rabbit thessaloniki’ Με μία σου πράξη, μπορείς να βοηθήσεις τον σκύλο να συνεχίσει να είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου.Αγόρασε το ημερολόγιο μας και βοήθησε το Therapy Dogs!👉Βιβλιοπωλεία ‘IANOS’Αριστοτέλους 7, ΘεσσαλονίκηΜεταμορφώσεως 18, Καλαμαριά , ΘεσσαλονίκηΕμπορικό Κέντρο Mediterranean Cosmos, ΘεσσαλονίκηΣταδίου 24, Αθήνα👉Γραφεία του ‘Therapy Dogs’ , 25ης Μαρτίου 93, ΘεσσαλονίκηMaria KorinthiouGiorgos Hraniotis CRenos HaralambidisΤζωρτζίνα Λιώση / Georgina LiossiDaisy SempekopoulouVassilis Papadimitriou Λευτέρης Δημηρόπουλος (Lefteres Adam Dimiropoulos)Anastasis RoilósEleni ThimiopoulouCaterina SisinniGiannis KaramfilisDimitra Charitopoulou#therapydogs #metamorphosisbysophiavoulala #makeup #diary #forgoodpuprose #metamorphosisdiary #transformation #actor #forgoodpurpose

Gepostet von Metamorphosis am Dienstag, 11. Dezember 2018

Αρχική

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s