Τα 5 πιο κυνικά ζώδια. Ο αρνητισμός εγγυημένος

Παρθένος

Ταλέντο ο Παρθένος στο να εντοπίζει την πιο σκοτεινή πλευρά των πραγμάτων, των ανθρώπων, της ζωής. Δεν το κάνει μόνο στους άλλους, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο κρίνει κι αντιμετωπίζει τον εαυτό του. Σήμα κατατεθέν του ο πεσιμισμός, αλλά και η ειλικρίνεια. Αδύναμό του σημείο, ο τρόπος που αντιμετωπίζει τα κομπλιμέντα. Άμπαλος. Δεν το ‘χει, τα ισοπεδώνει όλα. Μετανιώνεις που του το ‘κανες.

Σκορπιός

Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι κακοί. Κι όσοι δεν είναι, απλά δεν μπορούν γιατί είναι ανοήτοι. Και κάπως έτσι, ο Σκορπιός σου μαραίνει κάθε ελπίδα για έναν καλύτερο κόσμο. Έμφυτη η καχυποψία, δύσκολα πιστεύουν, δύσκολα πείθονται. Η ιδανική παρεούλα για τις μέρες που τα βλέπεις όλα μαύρα. Όλες τις υπόλοιπες, προσπαθείς να τους αλλάξεις τη γνώμη εσύ.

Αιγόκερως

Ο κυνισμός του Αιγόκερω πιάνει κατώτερη τιμή στο αίσθημα εμπιστοσύνης. Δεν βλέπει φίλους, μόνο εχθρούς που αν είναι πραγματικά άξιοι, θα τους κάνει την τιμή να τους φέρει κοντά του. Η πρώτη ενστικτώδης αντίδραση πάντως, είναι η καψυποψία. «Κανείς δεν κάνει τίποτα για την καλή του την καρδιά, όλοι έχουν συμφέρον, ΞΥΠΝΑ». Η δεύτερη καλύτερη συμβουλή ζωής που θα σου δώσει το Αιγοκεράκι; περίμενε το χειρότερο για να σου ‘ρθει το καλό.

Ιχθύς

Τους λένε συναισθηματικούς, τους λένε ονειροπόλους, αλλά τα Ψαράκια εφαρμόζουν ατόφιο κυνισμό για να ισορροπήσουν στη ζωή. Τον βάζουν μπροστά για το παίξουν σκληροί, αλλά είναι η άμυνά τους. Ο Ιχθύς θα δώσει σε όλα την απαραίτητη για εκείνον δόση αρνητισμού ξινίλας, αλλά θα το κάνει με στιλ και μπορεί να γελάσεις κιόλας.

Ταύρος

Ο Ταύρος γενικά χ@@@@@ε για πολλά πράγματα. Κηνυγάς την ευτυχία; είσαι ανασφαλής. Την πατάς με λάθος άτομα; δεν σκέφτεσαι. Ανησυχείς για όλα; μα πόσο αδύναμος πια! Ο Ταύρος βαριέται ανυπόφορα άτομα με πολύ ευάλωτη φύση, που τα αποδίδουν όλα σε ευαισθησίες. Είναι κυνικός και τα λέει τσεκουράτα. Θα σε ειρωνευτεί, όσο αντέχεις βέβαια, και το ίδιο απαιτεί κι από τους άλλους. Προτιμά τη σκληρότητα από την υποκριτική ευγένεια.

https://www.ladylike.gr

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s