To μυστικό της κομψότητας μόνο 12.99 !

Γυναικείο Άρωμα Giordani Gold Essenza Parfum

Βασισμένο στην αποκλειστική αρωματική νότα της Oriflame, Orange Blossom Luxury Essenza, το λαμπερό Parfum Giordani Gold Essenza εκπέμπει έναν αέρα πολυτέλειας και δεξιοτεχνίας από το αριστοτεχνικό του μπουκάλι και το καπάκι του που στολίζεται με αληθινό χρυσό έως τις χρυσαφένιες του σταγόνες με υψηλή συγκέντρωση σε αιθέρια έλαια. Ένα premium floral-ξυλώδες άρωμα που υπόσχεται μία όμορφη ζωή!

Θέλεις να δεις όλα τα προιόντα του Δεκεμβρίου και τις προσφορές του μήνα ? Ψάχνεις δώρα για τις γιορτές ? Μπες στον κατάλογο του Δεκεμβρίου και ξεκίνα να ψωνίζεις !

O κατάλογος του Δεκεμβρίου !

Θέλετε  να ψωνίζετε με έκπτωση ?
Γίνετε μέλος και ξεκινήστε τις αγορές σας αμέσως :
https://gr.oriflame.com/business-opportunity/become-consultant?potentialSponsor=1536481
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ
XΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ
• Για παραγγελίες μέχρι τις 13:00, παράδοση την επόμενη μέρα.
• Mετά τις 13:00, παράδοση την μεθεπόμενη
Η παράδοση των παραγγελιών που τιμολογούνται την τελευταία ημέρα του εκάστοτε Καταλόγου και την πρώτη ημέρα κάθε Καταλόγου καθώς και σε έκτακτες ενέργειες, γίνεται σε 48 ώρες. Eνημερωθείτε κατα την τιμολόγηση της παραγγελίας σας
ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ στα σημεία της Oriflame για όλες τις παραγγελίες.
ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ στο σπίτι με ΕΛΤΑ για παραγγελίες €70 και πάνω
• Για παραγγελίες κάτω των €70 χρέωση €4
ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ στα σημεία ACS & ΕΛΤΑ για παραγγελίες €50 και πάνω ή επιλέγοντας μία από τις Προσφορές Δωρεάν Παραλαβής που θα βρείτε στο έντυπο Consultant News και στο 2ο βήμα της παραγγελίας σας
Service Fee: Για παραγγελίες κάτω των €10 επιπλέον χρέωση €1, εκτός και αν η παραγγελία
περιλαμβάνει back order ή παραλαμβάνεται από σημείο Oriflame.
• Κάθε παραγγελία παραμένει στα σημεία ACS/ΕΛΤΑ και στο Oriflame Concept Store Αμαρουσίου, για 10 ημερολογιακές ημέρες από την ημερομηνία άφιξής της.
• Σε περίπτωση μη παραλαβής της παραγγελίας στο διάστημα αυτό και επιστροφής του πακέτου στην εταιρεία, χρεώνεστε με €2.90.

Σχολιάστε