«Ένα Χριστουγεννιάτικο Δέντρο από Γάλα» θα στολίσουν οι Γιατροί του Κόσμου

«Ένα Χριστουγεννιάτικο Δέντρο από Γάλα» θα στολίσουν οι Γιατροί του Κόσμου για ένατη διαδοχική χρονιά και μας καλούν όλους να συμμετέχουμε όπως μπορούμε σ’ αυτό!

Οι Γιατροί του Κόσμου στολίζουν και φέτος για ένατη διαδοχική χρονιά «Ένα Χριστουγεννιάτικο Δέντρο από Γάλα», προκειμένου να συλλέξουν γάλα, τρόφιμα και φάρμακα με μακρά διάρκεια, για τα παιδιά που το έχουν ανάγκη.

Τη ιδιαίτερη αυτή χριστουγεννιάτικη πρωτοβουλία, θα πλαισιώνουν διάφορες καλλιτεχνικές δράσεις και δρώμενα που θα προσφέρουν χαρά στους μικρούς αλλά και τους μεγάλους φίλους της οργάνωσης.

Πιο συγκεκριμένα, στην Αθήνα, η δράση πρόκειται να πραγματοποιηθεί στα Προπύλαια (στη στάση του μετρό Πανεπιστήμιο), στις 14 Δεκεμβρίου από τις 09:00 το πρωί μέχρι και τις 20:00 το βράδυ.

Την ίδια στιγμή, στα Προπύλαια, θα υπάρχει σπιτάκι των Γιατρών του Κόσμου με χριστουγεννιάτικα είδη από τις 10 Δεκεμβρίου έως και τις 31 Δεκεμβρίου 2018, από τις 09:00 το πρωί έως τις 18:00 το απόγευμα.

Όσον αφορά τη Θεσσαλονίκη, το «Χριστουγεννιάτικο Δέντρο από Γάλα» πρόκειται να στολιστεί στον πεζόδρομο Αγίας Σοφίας, στις 7 Δεκεμβρίου, από τις 09:00 το πρωί μέχρι και τις 21:00 το βράδυ.

Η ανακοίνωση των Γιατρών του Κόσμου αναφέρει μεταξύ άλλων ότι: «Η συμμετοχή και η έμπρακτη υποστήριξη όλων είναι πολύτιμη. Προσφέροντας απλώς ένα κουτί γάλα εβαπορέ μπορούμε όλοι να συμβάλουμε στην καλύτερη δυνατή κάλυψη των αναγκών των μικρών παιδιών και των οικογενειών που το έχουν ανάγκη».

https://ipop.gr

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s