Τεχνολογία

Αυτό είναι το νέο design του Instagram που αγαπήσαμε!

Το Instagram ανακοίνωσε πως θα κάνει αλλαγές στο προφίλ του και ήδη κάνει κάποια δοκιμαστικά. Πώς θα μοιάζει το νέο design του Instagram; Κάτι μας λέει πως θα σου αρέσει…

Μέσα στις επόμενες εβδομάδες αναμένεται να δούμε το νέο design του Instagram, νέα χαρακτηριστικά, νέα κουμπιά και εικονίδια… Πολλά νέα πράγματα, αλλά μην αγχώνεσαι γιατί δεν είναι για να σε παιδέψουν κι άλλο , αλλά κάνουν την εφαρμογή ακόμα πιο εύκολη και γρήγορη στη χρήση.

Οι φωτογραφίες σου θα παραμείνουν στη θέση τους γι’ αυτό τώρα μπορείς να χαλαρώσεις! Κυκλοφόρησε ήδη μια φωτογραφία με το νέο design του Instagram κι εμείς ανυπομονούμε να το δούμε και στο δικό μας account.

Μια αξιοσημείωτη, λοιπόν, αλλαγή που θα δούμε είναι ότι η αξία των followers αλλά και αυτών που εσύ ακολουθείς φαίνεται πως υποβαθμίζεται, αφού ενώ βρισκόταν στην κορυφή στο προφίλ σου θα πέσει πολύ πιο χαμηλά.

νέο design του Instagram

Το Twitter πρόσφατα έκανε μια παρόμοια αλλαγή στο app για τα iOS,  καθώς οι εταιρίες δίνουν προτεραιότητα στην «επικοινωνία» και όχι τόσο στους αριθμούς. Το Instagram ακολουθεί αυτή τη γραμμή γι’ αυτό και πρόσφατα διέγραψε ψεύτικους followers, σχόλια αλλά και likes!

Πολύ περισσότερο, τα κουτάκια «Follow» και «Message» εξακολουθούν να είναι δίπλα δίπλα και μπορείς να δεις και τους κοινούς followers που έχεις με έναν άλλο λογαριασμό. Δίπλα από αυτά τα δύο κουτάκια θα προστεθούν μερικά ακόμη! Στα business accounts εκτός από το tab για τα ψώνια, θα δεις κουτιά όπως «Directions», «Call», «Start Oder».

Από κάτω, όλοι οι χρήστες ανεξαρτήτως αν το προφίλ είναι επαγγελματικό ή όχι, οι χρήστες θα μπορούν να βλέπουν εκτός από τις φωτογραφίες και αυτές που έχουν επισημανθεί από άλλους, και ένα κουτί για το IGTV.

Το νέο design του Instagram βρίσκεται στα σκαριά και η εταιρία δοκιμάζει διαφορετικούς συνδυασμούς τους οποίους θα δούμε σταδιακά μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Σου αρέσουν αυτές οι αλλαγές;;

Home Page

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: