Πώς θα δεις δωρεάν online ταινίες στο YouTube

To YouTube εδώ και καιρό προσφέρει τη δυνατότητα για αγορά ή ενοικίαση ταινιών, όμως, η αλήθεια είναι πως στην Ελλάδα είχαμε συνηθίσει να βολευόμαστε με τα sites που προσφέρουν free ταινίες και δεν το είχαμε αξιοποιήσει.

Τώρα, όμως, αναμένεται ν’ αλλάξει κι αυτό, καθώς απ’ τη μια έχουμε τα sites που έκλεισαν λόγω πνευματικών δικαιωμάτων κι απ’ την άλλη έχουμε τη δυνατότητα να δούμε δωρεάν online ταινίες στο YouTube!

Η Google ξεκίνησε να προσθέτει ολόκληρες ταινίες που μπορείς να παρακολουθήσεις δωρεάν και το μόνο μειονέκτημα σ’ αυτό είναι ότι προβάλλονται διαφημίσεις.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το AdAge, στη νέα ενότητα με δωρεάν online ταινίες στο YouTube αρχικά δεν θα δούμε πολύ πρόσφατες ταινίες, αλλά κλασικές επιτυχίες όπως είναι τα Rocky και The Terminator.

ταινίες στο YouTube

Επίσης προς το παρόν, η νέα ενότητα είναι διαθέσιμη μόνο στις ΗΠΑ και μόνο οι συνδρομητές YouTube Premium δεν θα βλέπουν διαφημίσεις. Όμως, πολύ σύντομα οι δωρεάν ταινίες του YouTube θα έρθουν και στη χώρα μας.

Όπως αναφέρει ο Rohit Dhawan, η κίνηση αυτή με τις ταινίες έγινε επειδή η Google έλαβε υπόψιν της τον τρόπο χρήσης της υπηρεσίας από την πλειοψηφία των χρηστών. Έτσι, αποφάσισε πως δεν είναι απαραίτητο να προσφέρει μόνο επί πληρωμή υλικό, αλλά αντιθέτως μπορεί να παρέχει δωρεάν ταινίες δίνοντας στους διαφημιστές και τους διαφημιζόμενους έναν νέο τρόπο να προβάλλονται.

Φυσικά, η κίνηση της Google αποτελεί και έναν τρόπο ν’ αποτρέψει τους χρήστες απ’ το να βλέπουν ταινίες «πειρατικά», κάτι το οποίο πρέπει να σημειώσουμε πως δεν γίνεται μόνο στην Ελλάδα, αλλά παρατηρείται πολύ και στο εξωτερικό.

Εμείς περιμένουμε να έρθουν οι ταινίες στο YouTube στην Ελλάδα κι είμαστε σίγουροι πως μερικές διαφημίσεις δεν θα μας πειράξουν προκειμένου να δούμε την αγαπημένη μας ταινία!

https://ipop.gr

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s