Τεχνολογία

Τόσο θα κοστίζουν πλέον οι κλήσεις και τα μηνύματα προς το εξωτερικό

Αλλάζει η χρέωση των κλήσεων και των μηνυμάτων προς το εξωτερικό και συγκεκριμένα προς όλες τις χώρες εντός της Ε.Ε.. Αναλυτικά όλες οι αλλαγές.

Πιο συγκεκριμένα, η αλλαγή στη χρέωση των κλήσεων και των μηνυμάτων από τη μια χώρα στην άλλη και θα εφαρμοστούν από τις 19 Μαΐου του 2019, σε έξι μήνες δηλαδή από σήμερα.

Αναλυτικά οι νέες χρεώσεις:

  • Ανώτατο κόστος χρέωσης για κλήση από σταθερό ή κινητό από χώρα μέλος προς χώρα μέλος: 0,19 ευρώ ανά ένα λεπτό χρόνου ομιλίας.
  • Κόστος γραπτών μηνυμάτων 0,06 ευρώ ανά μήνυμα.

Πλέον, θα μπορείς να μιλάς με πολύ μικρό κόστος και να στείλει και ένα «μου λείπεις» στο κινητό. Δεν έχεις δικαιολογία, αφού πλέον, το κόστος θα είναι μόλις 0,06 λεπτά ανά μήνυμα!

Να υπενθυμίσουμε πως τα τέλη περιαγωγής έχουν ήδη καταργηθεί από το 2017 και όπως εκτιμά η Ευρωβουλή οι νέοι κανόνες θα προσφέρουν στους πολίτες συνδέσεις υψηλής ταχύτητας και θα καταστήσουν τις κλήσεις ασφαλείς και οικονομικά προσιτές εντός της ΕΕ, παρέχοντας ταυτόχρονα την απαραίτητη προβλεψιμότητα για τους φορείς εκμετάλλευσης τηλεπικοινωνιών για την τόνωση των επενδύσεων σε διαδίκτυο υψηλής ταχύτητας.

Την ίδια στιγμή, ​προστατεύονται καλύτερα οι χρήστες smartphones, συμπεριλαμβανομένων των χρηστών διαδικτυακών υπηρεσιών όπως Skype, WhatsApp, κτλ, και ενισχύονται οι απαιτήσεις ασφάλειας, συμπεριλαμβανομένης της κρυπτογράφησης.

Παράλληλα, θα μπορείς να διατηρήσεις τον αριθμό σου για έναν μήνα μετά τη λήξη της σύμβασης και θα έχεις το δικαίωμα να επιστρέψεις την αχρησιμοποίητη προπληρωμένη πίστωση μετά τη λήξη της σύμβασης, καθώς και να πάρεις αποζημίωση σε περίπτωση καθυστέρησης ή κατάχρησης της μετάβασης.

Home Page

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: