Το ΕΣΡ έβαλε στο … «μάτι» το «Τατουάζ» !

Το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης έβαλε στο στόχαστρο την αγαπημένη σε πολλούς τηλεοπτική σειρά του «Alpha». Στο ΕΣΡ το «Τατουάζ»;

Έβαλε στο στόχαστρο το ΕΣΡ το «Τατουάζ»; Φαίνεται πως η Ραδιοτηλεοπτική Αρχή ελέγχει την πολύ πετυχημένη σειρά του Alpha, την οποία πολλοί παρακολουθούν από τον Σεπτέμβρη του 2017, όταν ξεκίνησε.

Πιο συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό σύμφωνα με πληροφορίες, οι εκπρόσωποι του Alpha καλούνται σε ακρόαση για παροχή διευκρινίσεων αναφορικά με την προστασία των ανηλίκων και τη σήμανση της εκπομπής.

Είναι αναγκαίο να διαλευκανθεί αν το περιεχόμενο τόσο των σκηνών, όσο και των διαλόγων ανταποκρίνεται στις προβλέψεις του νόμου. Σε διαφορετική περίπτωση το ΕΣΡ, μπορεί να κρίνει πως είναι ακατάλληλο, πως πρέπει να αλλάξει η σήμανση και η ώρα μετάδοσης.

Όπως κι αν έχει η επιτυχία είναι εγγυημένη, ενώ οι πρωταγωνιστές Δανάη Παππά και ο Στέφανος Μιχαήλ είχαν δηλώσει πως το σενάριο εκπλήσσει πολλές φορές ακόμη και τους ίδιους. Κι επομένως έχουμε πολλά ακόμη να δούμε!

Να σημειώσουμε παράλληλα, ότι εξηγήσεις ζητάει από την Cosmote και τη Nova το ΕΣΡ για τη μετάδοση του προγράμματος του Mega Channel. Στο έγγραφο γίνεται λόγος για την απόφαση 18/2018 του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης, με την οποία διακόπτεται η μετάδοση του προγράμματος και στη μετέπειτα απόφαση του ΣτΕ. Το ΕΣΡ ζητάει να αποσταλούν οι απαντήσεις των δυο εταιρειών συνδρομητικής τηλεόρασης ως τις 11 Νοεμβρίου.

https://ipop.gr

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s